- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много важно :С pls
Първо искам да ви помоля да не обръщате внимание на старите ми мнения, които са супер тъпи... все едно.. нз какво да правя...
Преди няколко месеца тръгнах с едно момче.. той беше супер мил в началото и се виждаше че ме харесва... ии след като тръгнахме почнахме да се виждаме по-рядко.. пак се държеше супер и вс беше ок. Само че веднъж той поиска да правим секс, аз се уплаших и скъсах с него (най-тъпата ми постъпка) После късахме и тръгвахме 2-3 пъти... Супер много го харесвам... даже съм малко влюбена и нз какво да правя. Той предпочита да кара вместо да сме заедно...казва, че така му било добре и не искал мн задълбочени връзки. Ясно ми е че го приема, все едно ще го вържа да е с мене едва ли не "завинаги"(няков обсебващо) а тва не е което искам... само веднъж през ваканцията той поиска да излезем, а аз точно този ден неможех... и така е мн отдавна. Вече се чувствам мн досадна, а и се чудя дали изобщо ме харесва ,въпреки, че последния път като се видяхме беше сууупер яко. Просто като не е на живо се държи супер тъпо и мн ме дразни... а не искам да се отказвам да сме заедно...какво да правя![]()
Първо : Изясни си за самата себе си чувствата ти към това момче..
Второ : Като сте заедно все някога ще правите секс .....![]()
Трето : Ако продължава на моменти да се държи тъпо,на моменти не - бий му дузпата по царски и мирна ти глава ..![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
е тои ако е на 25 а ти на 15
дори ако ви е 5 години разликата
пак забрави
иначе в противен случай.... му пусни бе...
що ве 5 години не са чак толкова много,стига да не е някоя 15 годишна лигла ...Първоначално написано от Darkkiss
![]()
![]()
Той е на 17 аз на 15... ясно ми е, че като сме заедно ще правим секс... само, че точно когато искам, той прави няква тъпа изцепка, която ме сдухва и нестава... и понеже ся не се виждаме нестава...
Пък и к'во не иска да се виждаме 'щото не му пускам... не мисля, че е така...
ако за тебе 5 години не са много то изчакай 2-3 години и помисли по този въпрос от новоПървоначално написано от BlueDream16
не знам какво да ти кажа,ти си го познаваш,ако не друго поговорете поне за тия работи .....Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
![]()
@Darkkiss определено ще се замисля след време![]()
Ами ще се пробвам... ако има някъв начин да си го "върна" ... ще е супер![]()
нема начин да нема начин ..Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
успех
![]()
Стана ми забавно, когато прочетох това, странно определение "малко влюбена" , но както и да еПървоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
![]()
Той ти е казал, че не иска задълбочаващи се отношения, тоест не иска сериозно връзка, прави си изводите тогава .... Не знам само как може да търпиш човек, чийто настроения са толкова променливи - когато сте заедно е мил, а когато не се виждате е някакъв сдухар.... по-добре стой надалеч от такъв човек, от къде да знаеш в кой момент какво му е в главата и защо отказът ти да правиш секс с него, уплаха ти в онзи момент и решението да се разделите да са били глупава постъпка, така си преценила, така си направилаСъвета ми е да се откажеш от него
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Такова положение като "малко влюбена" няма..Изясни си първо чувствата към него.
Остави го,не го търси и изчакай той да го направи.Ако има интерес - нещата може и да се оправят.Недей да "досаждаш",както сама се изрази.
![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
А не, това изкърти всичките плочки...Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
По темата - за жалост не знаеш какво искаш...Ще порастнеш и ще се промени, надявам се.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
по всичко се вижда че момчето иска да те вкара в леглото и до там ...тегли му майната![]()
![]()
Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание
Кара какво?Той предпочита да кара вместо да сме заедно...
ACϟDC
Преди доста време имах такъв случай. трябва да се говори ако наистина ти държи ще се оправите и ако е по свободен човек определено ще го плашат по задълбочените връзки обясни му че не искаш да го вързваш дай му свобода успех![]()
Е да ама не става... преди 1 седмица бил писал на няква кояо търсела мъж за секс... вече съвсем спря да ми отговаря и по елефона и по скайп... даже не разбирам к'во се случва...![]()
![]()
не е важно![]()
Първоначално написано от FlashMX
дам наистина , ако е Фордче може да си заслужава
послепис:наи тапата тема на света "тои поиска секс аз се уплаших и скъсах с него"![]()
![]()
ДАИ СИ ПЪРЖОЛАТА МА КВО СЕ ЧУДИШ ВРЕМЕ ТИ Е
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.