Първо искам да ви помоля да не обръщате внимание на старите ми мнения, които са супер тъпи... все едно.. нз какво да правя...
Преди няколко месеца тръгнах с едно момче.. той беше супер мил в началото и се виждаше че ме харесва... ии след като тръгнахме почнахме да се виждаме по-рядко.. пак се държеше супер и вс беше ок. Само че веднъж той поиска да правим секс, аз се уплаших и скъсах с него (най-тъпата ми постъпка) После късахме и тръгвахме 2-3 пъти... Супер много го харесвам... даже съм малко влюбена и нз какво да правя. Той предпочита да кара вместо да сме заедно...казва, че така му било добре и не искал мн задълбочени връзки. Ясно ми е че го приема, все едно ще го вържа да е с мене едва ли не "завинаги"(няков обсебващо) а тва не е което искам... само веднъж през ваканцията той поиска да излезем, а аз точно този ден неможех... и така е мн отдавна. Вече се чувствам мн досадна, а и се чудя дали изобщо ме харесва ,въпреки, че последния път като се видяхме беше сууупер яко. Просто като не е на живо се държи супер тъпо и мн ме дразни... а не искам да се отказвам да сме заедно...какво да правя