- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ънфоргивън :D
ххх току що ме зарязаха.. по скайп с обвинение за невероятната простотия. чувствам се зле. Просто имам много опит и лош късмет затова не съм се затреляла досега
нещо да предложите за добро настроение
![]()
Шоколад![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
бисквитка,карамел и няколко бутилки ром и вечерта ше е вечна .. да не ти пука,че те е зарязал,той губиПървоначално написано от Take_That
![]()
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Е*би му майкатаааИзлез утре някъде с фрс да се развлечеш и
ония да си гледа работата .. по скайп е толкова тъпо,че![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
По скайп - тоя е бая убит![]()
Също така и много други синонимиПървоначално написано от Jingles
![]()
хах, 10х идеята е, че му показах, че ми пука и той "вазира", защото знае, че може ...а когато се държах безразлично ме ревнува и е адски дразнещо. Ясно е, че нищо няма да се получи, затова нищо не му казах, просто си излязох от скайп. Приятелите ми са идиоти
, но аз все още си искам свястна връзка, а не да си играем на има ме нема ме
![]()
![]()
и около мен няма подходящи момчета, повечето са ми фрс...Като цяло наистина нямам късмет в това...
доста объркан стана пост-а. Надявам се в общи линии да разбирате какво обяснявах
![]()
![]()
Джингълс - природно тъп ли си или ходиш на уроци?
По темата - шоколад, яка музика + едно купонче след това. Запознанства и разговорите с хората ще свършат необходимото.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И да не би да си мислиш, че така ще го засегнеш??Първоначално написано от Jingles
![]()
![]()
Стига се излага, моля те.
Ако знаеш колко хора изпитват сексуално влечение към майка ми...вземи си номерче и се нареди на опашката, не си първия който ме мрази. А ако се срещнете би те научила да пишеш нормално и грамотно. Учителка е. Наистина ли няма какво друго да измислиш та се хвана за майка ми?Първоначално написано от Jingles
Dr. Gregory House
ей за тв'а го мраза скайпа ..пфф..не ми пука .
FallOutGirl ставаме две зарязаните ...![]()
![]()
![]()
Скайп е порочна програма. Предлагам тераипия по отказването му. За контакти ЛСПървоначално написано от BlueDream16
![]()
Dr. Gregory House
Споко бе... За всяка ягода има кошница (отказвам да сравнявам когото и да било с влак). Като се появи оня свястния ще се оправят нещата, а засега си живей фрий.Първоначално написано от FallOutGirl
... +1Първоначално написано от aciko
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тиърс. Излез и се запознай с някой истински пич който да те цени.
ACϟDC
Е*и му майката, излез с приятели, забавлявай се и не мисли за нещастника.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
спокойно,и мен ме зарязаха наскоро ама още съм жива и г/д в добро настроение
1-о може да си попла4еш малко
2-о може да излезнеш с приятели да си излееш мъката и да те утешат
3-може да анализираш връзката ви-след дълги размишления би трябвало да стигнеш до извода 4е може би е било за добро и да си попла4еш още малко
4-разсейвай се с разни работи(книги,филми,у4ене,ра ота,дискотеки,кафета...) за да не мислиш за него
5-зарибявай се с други мом4ета
6-с времето болката ще отшуми и ще се влюбиш пак
I can't stop myself from loving you <3
Първоначално написано от BlueDream16
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
като го казах вчера на нея бях 100 пъти по-убедена кой губи,отколкото като си го казах сутринта на мен,когато ме скъса ..Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
Пфф с този скайп ...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Бъди убедена и когато го казваш на себе си, и бъди не 100 пъти по, а 200 даже, сигурна съм, че момчето е губещото ..... Не се предавай!Първоначално написано от BlueDream16
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
нененене, ТЕ ГУБЯТ !Първоначално написано от BlueDream16
може да си търсиме заедно нови
![]()
![]()
![]()
Много е сдухан тоя, щом като няма смелост да скъса с теб очи в очи. Да не ти пука, заеби го и, да, шоколадът лекува всичко :P
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
така и така с BlueDream16 сте зарязани направете една тройка с някой пич(който не е от форума, шото такива индивиди тук няма)