- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ханша.. бедрата ?!
как да отслабна в ханша и бедрата ?! моля който е имал такъв пробем да пише как е отлабнал.. моля ви .. мн съм отчаяна.. писна ми да гледам приятелките ми слаби със стегнати бедра и малък ханш ... и аз единтвена така ;(![]()
Фитнес ще свърши работа.Може и с тичане.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
фитнеса само ще ги направи по мусколести и може и да наедреят още повече .. ;х запиши се на плуване - и краката и корема стяга![]()
Тичане в парка или в квартала-просто и много ефективно!![]()
![]()
много ми е интересно как ще й наедреят краката от пътеката или велото. По твойта логика аз трябва да имам краката на Конан варваринаПървоначално написано от s3xy
![]()
на мен майка ми каза идни мн лесни упражнения лягаш на земята и си вдигаш краката наголе и почваш все едно да пишеш числата 1,2,3,4 и т.н. и всеки ден увеличаваш колкото можеш така една жуна се смалила ужасно мн ,но все пак и се ограничавай в храната
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
за бедрата единствено тичане и фитнес,но за ханша малко трудно щото все пак ханша в пубертета се оформя и няма как да ти стане малък,а колкото до твойте приятелки с малък ханш това при тях е просто структура и ген,те са си такива по рождение
ами... секс![]()
Фитнеса както каза най вероятно ще ги направиш на мускул и после трудна работа (е ест ако непрекаляваш с тренировките няма да се случи)
Първоначално написано от Drogiranata_
На пътечката и онова дето не мога да му запомня името няма да станат мускули. Иначе аеробика- това е най- доброто
Не се отчайвайКакто казаха по-горе:фитнес и най-вече бягане.
Ако си постоянна, резултата ще ти харесаУспех!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами бягането е добре. Също така преди няколко месеца пробвах да си танцувам - приятно е и се отпускаш, няма натоварване и едновременно с това пих едни хапчета - Зарсена (в аптеката ги има около 7 лева са, за отслабване.) Ако вечер пиеш по едно такова хапче, всеки ден танцуваш и 2-3 пъти на седмица бягаш ще има ефект, надявам се. И аз сега мисля да почвам това, защото имам нужда от отслабване.
Успех!![]()
![]()
Let's get away..just for one day..
да това го знам, но не знаех, че е ефективноПървоначално написано от galu6a
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Първоначално написано от Civilizationruller
на мен ми помага секса,без майтап![]()
GerichkA
аз не съм се майтапил като казах секс.. е незнам от личен опит но знам момичета които така оправиха нещата![]()
Първоначално написано от Drogiranata_