- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не особено голям проблем :D
Та такам...преди няколко дена на един купон срещнах една мацка.С нея танцувахме доста време но и двамата бяхме пияни (аз доста тя не толкова).На другия ден и взех скаипа и си писахме доста.После се видяхме в компания и си говорихме малко.Момичето ми харесва (изненада) но от тогава не сме си писали нито говорили като хората само някви кратки чатове изпълнени с глупости...Имам два въпроса.Според вас:Кога да я поканя да излезем (горе долу...) и дали ваобще ще се съгласи?![]()
Не особено голям проблем
тогава за кво си писал/а![]()
авеее ниййй от каде мове да знаем дали ще се съгласимисли малко
![]()
да това наистина помогна....Първоначално написано от nebrejnata
Ааа скайп...Порока на младото поколение, оп зъл от алкохола...
Изчисли по формулата
D=(a.h/(k-p) + a.1/2z)/sin.a
Отговора ще ти излезе в дни по лунния календар. И ако деня в който ще я поканиш няма последна четвърт или новолуние значи ще се съгласи.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание
Просто я покани, няма значение кога![]()
Stay up all night with the stars *
не много голям,ама пак е проблем ..![]()
да ви имам дилемите..
ако уравнението на valdesbg не помогне,просто я питай няма значение в кой ден ...
![]()
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Щом е танцувала, макар и пияна с теб значи не е някакъв огромен проблем. А и като си и взел слайп-а, след това сте си писали, и сте си говорили като сте били излезли в компания, то тогава задачата ти се олеснява.
Е да - не можеш да знаеш със съгурност дали ще се съгласи да излезете, или ще ти откаже, защото както сам казваш в последно време си пишете много малко и "някакви поростотии"..
Но просто трябва да опиташ - ако ти откаже какво от това, не е само тя, а и + това не я харесваш от 2-3 месеца например и да ти стане адски гадно ако не иска да излезе..
Така че решеваш кога - днес, утре, в други ден, питаш я дали иска да си уплатни времето с твоето присъствие и ако каже да - Супер, ако каже не - намираш си друга.
Успех.![]()
Няма да разбереш докато не я поканиш и не чуеш отговора й![]()
А кога точно да я поканиш - когато се чувстваш готов да излезеш с нея,нооо най-добре да е по-скоро,защото ако е изпитала някакви симпатии на купона с времето те може да изчезнат![]()
За поред път съм съгласна с myNameIsImmortalПървоначално написано от myNameIsImmortal
Покани я нищо не губиш, няма значение кога, просто я покани
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
..някой хора се страхуват от отхвърляне!
Ако пък се случи това значи не е било писано ;}![]()
Pendulum - hold your colour.mp3
мерси на всички...квот стане стане...![]()
ми именно..кво ще му мислиш толкова..да не би да трябва серенада да й правиш та да я поканиш на среща..пишеш й есемесче или по скайп и готово..ако стане стане ..ако не...баси не е единствената![]()
![]()
Ще питам кристалната топка!
Тя каза да я поканиш на 31.02.2056г. Каза, че тя няма да се съгласи, защото си и безинтересен. Съжалявам.
първо си попишете малко,после я покани,не вярвам да ти откаже![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ПОкани я нищо не губиш,ако ти откаже здраве й.
ПОкани я нищо не губиш,ако ти откаже здраве й.
Davai smelo be...ako ne q pokanish nqma da razberesh kakvo bi stanalo ako....![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
съгласнаПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
Айде успех![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
покани я нищо не губиш![]()
най - вероятно щом казваш че "чатовете не вървят" може просто така да се е забавлявала вечерта и да не те харесва