- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мнението ви за една диета
Здравейте. Имам нужда да сваля около 10 кг... на 16 години съм- 1.60. моля, кажете ми мнението ви за диетата, която си направих..
Диета и упражнения
Забранени храни:
1- хляб и тестени изделия ( пица, банички, тостери, форнети и т.н.т. )
2- сладко ( вафли, сладкиши и т.н.т. )
3- пържени храни ( пържени картофи, яйца, месо.. )
4- газирани напитки ( кола, фанта.. )
5- чипсове, бейк ролс, солети, бисквити ..
Позволени храни:
1- яйца, кисело мляко, месо на скара и фурна, печени или варени картофи, супи без фиде, ориз, плодове (без банани), зеленчуци, салати, сирене, кашкавал..
2- прясно мляко, чай с мед, натурални сокове ( 2 пъти седмично), минерална вода, фрешове..
Упражнения:
Вечер към 6 часа – бягане
Преди лягане- 50 коремни преси и 50 странични за паласките
Правила:
Повече движение
Повече вода и течности
По- малко сол
Никакво ядене след 18 часа
Закуска към 10- плод или мляко
мисля ,че е добра![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Само с диета ще остслабнеш, кожата ти ще се отпусне, ще се появят стрии и ако нямаш късмет ще се появи йо-йо ефекта. (Доста обнадеждаващо нали?)
Трябва да спортуваш повече - МНОГО ПОВЕЧЕ това което си написала не стига въобще ... вдигай гири, като за момиче мисля, че 3-4кг са идеални. Прави и упражнения за крака. абе виж тук кое за какво е - http://www.fitnes-bg.com/
Диетата пак я спазвай, но и тренировка трябва да има минимум 40 минути![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
първо мисля,че тази диета не е балансирана-само ще си наврудиш на организма.поговори с деотолог,защото сега растеж и не бива сама да си изклюбваш храни от менюто.
за спорта-както казаха по-горе ти трябва много повече спорт от това,което си намислила- 10кг не са никак малко ,а това което си избрала няма начин как да се свалят.
трябва да подбере упражнения за свалянето на кг и изгарянето на мазннине и също така да включиш такива за стягането на мускулите,за да не ти се отпуснат и да стане много грозна гледка![]()
докато сваляш не забравяй да използваш и много кремове против стрии и целулит,за да не се получи отслабване ама кожата да заприлича на нищо!
мисля,че това мога да ти кажауспех
Махни картофите, богати са на скорбяла и въглехидрати.
Гледай сиренето и кашкавала да са с ниска масленост.
Увеличи спорта и е по-добре да тичаш сутрин на гладно.![]()
Добре е според мен, спазила си еднu от най-важните правила при отслабването.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.