- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най -добрия ми фр ме харесвa ;(
вс эапочна от эапоэнанство в софянци иэлеэнахме ...той живее далеко и эа тва повече по скаип си писахме и на мен той ми стана мега добър фр ...но уви той ми каэа и на живо и по скайп че ме харесва много ...то си му и личеше ..обеснявах над 1000 пъти че не може не става и ми е като брат ... имам чуството че не сме фр а вс е от тва че той ме хар ...така ли е и какво да права неискам да го эагубя като фр...
![]()
![]()
Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание
Ми кажи му,говори с него,че неискаш да сте гаджета,a просто приятели.
Така е, бъди директна.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Nqma kak da ne go naranish...po dobre mu kaji qsno i tochno che nqma da stane...Shte go zaboli no nqma drug nachin...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1. Ако наистина е свястно момче, ще го оцени и няма да си развалите приятелството.Първоначално написано от valdesbg
мм дам кажи си му всичко...![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Белатрикс - мнение капан. Сега всички ще се хванат за него и кака ти MusicIsTheKey ще и тегли ключа![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
тази ситуация е много гадна..и аз съм попадала в нея...най - накрая тръгнах с момчето и повярвай ми,ще съжалявам до края на живота си за тая връзка...![]()
![]()
![]()
И аз ще се хвана за мнението на Bellatrix, много добре казаноПървоначално написано от Bellatrix
П.П. - дано не заключат темата.......
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Спрайт - нещата такива каквито са.. т.е. Гадни..
Просто трябва да говориш отново с него..
Казваш че си му казала.. е кажи му го отново..
Няма начин просто.. това е гадното - приятел да се влюби в теб, а ти да го имаш само за приятел.. и после го губиш..
П.П. Еми ако продължава да се флуди по темата отностно овано мнение-капан ще се заключи темата.. затова не обръщайте внимание.
Тихо, най- добрият й ПРИЯТЕЛ, като идеш у америка или англия, там е френд, та... той я харесва! Демек е на 12 години.Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Приятелство м/у мъж и жена??? МНОГО РЯДКО!!!
Винаги единия си има 1 на умкоето рано или късно избухва или в забивка или в любов
![]()
така стана и с моита бф в началото я харесвах но тя ми обясни че сме се сближили твърде много но нищо не се промени...сега си я обичам платнично така да се каже.Бъди директна много по вероятно е да се разбере така...Успех
+1Първоначално написано от Bellatrix
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Поуката е, че ако някой от другия пол те зарибява в даден сайт, а ти не го харесваш и не искаш да имаш нищо общо с него, НЕ ТРЯБВА ДА МУ ОТГОВАРЯШ!
Let's get drunk tonight!
брей как ли ще му обясниш...ако е така както пишеш може и да не те разбере....с две думи с недомлъвки не става,чака те сериозен и обширен разговор
Това е напълно нормално нещо и аз смятам че трябва да поговориш с него и да си изясните чувствата....но първо помисли дали е това което и ти искаш за да не съжеляваш после![]()
I can remember,when we first met-all the promises you gave me...It was the perfect kiss that i could not resist...
1000 пъти му обеснявах и той уж каэва ,че и той мисли така ..а най гадно ми е че от както се эапоэна с мен не е пипнал др момиче макар че имаше една 12000 пъти по хубава ..и ми каэа след теб др са ми тъпи и мен ми е кофти щот е сам и не е щастлив...![]()
![]()
![]()
а го обичам като брат ...
![]()
![]()
![]()
эапоэнахме се преди годинанаистина е свестен ама ...не могааа
![]()
![]()
И аз съм така от 1 година.Верно разбирам го,гадно му е ама като му кажеш 1 път трябва да се разбере от дума.Ми като не става ти не си виновна.Ето ти също се ядосваш заради него.Никой не избира кой да харесва.И ето поредното доказатлество,че приятелство между момиче и момче не съществува.![]()
Дай шанс на момчето ! ... И аз бях в неговия случай преди доста време и сега ходим с въпросното момиче и сичко ни е на 6 ...