- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде да заведа гаджето?
ако имаш село ще е яко да отидете двамата![]()
хохо и намирисва на друго нещо ,тя да не е толкос тъпаПървоначално написано от nebrejnata
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
на какво
Хъхънаеми си цигански оркестър да ви испее любимата либовна песен и после идете за риба.
на магистралата
ако пък караш кола можете да си направите една разходчица до морето... Като тръгнете към 7-8 сутринта и до 9 някъде сте си вкъщи... Ако е топло ще можете да се топнете във водата, Ако е хладно - сядате в някое кафе за 1-2 часа и се прибирате...
Доста идей ти се дадоха вече .. Аз бих казала само - ЕВАЛА , затова че има още момчета който мислят как да разнообразят връзката си !!! .. А не само ние "женските" да мислим за това ..
П.С - Аз не съм от София , затова няма как да ти дам адекватен съвет![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ами ние сме от една година заедно и горе долу си обикаляме едно и също . Поздравявам те защото моя е оставил всичко на мен и когато излизаме ходим там където аз реша. Може да ходите на кино , да потърсите някое ново кафенце , на басейн ... знам ли ние обикаляме НДК , графа , орлов мост , борисовата , витошка и си се въртим всеки път .
на задната седалка.
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
абе заведи я у вас или в тях и готово ...не е важно мястото ,а с кого си ...а щом тя е с теб и ти с нея ще се получат нещата ....Успехи![]()
Парк, нещо такова. За мен е много по - хубаво от това да се кисне в някое кафе.
Stay up all night with the stars *
ако е като мен и обича да се разхожда,то се знае,но ако не си пада по тези неща на кафе,а ако е като гаджето ми - киното е ващо място![]()
заведи я на питник![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
заведи я на питник![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
или ако имаш достатъчно средства и сте по-големи може да отидете и на екскурзия .Първоначално написано от nadety250
![]()
А сега е много по-хубаво времето, природата е по-красива а и момичетата харесват някои природни забележителности...Първоначално написано от BlueDream16
![]()
У Моуа уа
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
с моя като се отегчим от паркчетата ходим на ресторант ;] друг е въпроса че ни излиза малко скъпичко но пък е приятно![]()
.......
АаАа Хилариии както винаги ще кажеш нещо интересно и доброо ресторант с гръдска кухния е това звучи добреПървоначално написано от Hilary_
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Каква кухня?Първоначално написано от JekoV
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Точно щях да го цитирам хахахахПървоначално написано от valdesbg
Те вече го казаха, но вие не ходите ли вкъщи
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ГРЪДска бре. Там сервитьорки по монокини сервират пилешки гърдички с чесън и копър.Първоначално написано от valdesbg
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last