- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КаК Да Си НаМеРиМ ГаДжЕ????
WTF?
С чар и общителност...?ВТФ? Какво търсене на гаджета ей тъй за идеята? Нещата не ставаха ли така едно време: Момче среща момиче, двамата се харесват (характерите им пасват, смеят се заедно и тн) и нататък нещата просто стават?
![]()
Добре казано, КрисиПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
My heart is broke but I have some glue
Еми зимаш 1 пиле на грил, закачаш го на въдица и го хвърляш сред женската част на класа си. От там нататък-какъвто ти бил късмета![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
в никакъв случай по скайп, очи в очи трябва да говорите
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Автор(к)е, пише го в подписа ти![]()
направи си регистрация в някой сайт за запознанства.. импулса,флиртчерто и още какви ли не имаа
Първоначално написано от Darkkiss
С мерак.![]()
Don't worry, be happy!
ТъРсИ гО с ЛуПа И щЕ гО нАмЕрИш!
nicolepcd
Бе като гледам как си си написала ЗаГлаВиЕтО нА ТеМаТа си само за някое сайтче.
Stay up all night with the stars *
ако си момче - сваляш гащите и беги в даскало да видиш как се лепят зайци
ако си момиче - пак сваляш гащите самоче пред магазина до даскалото и си харесваш тоя дето ти го набута най хубу
А сериозно казано - трудно поне при мен е така![]()
![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
Въпроса ти е меко казано ТЪП !!!
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Фиж сега само на 12 съм обаче мисля следното:няма смисъл да търсиш любовта тя сама ще те открие няма смисъл да го търсиш момчето или момичето щото не знам какъв пол си просто в един момент ще почувстваш че си влюбен/а
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
... и с доза късметПървоначално написано от gLoRiToO
![]()