Та разглеждам с времето различните теми и реших да си направя една моя.Ако е разбъркано се извинявам.
Понеже много момичета се оплакват че искали едно здраво и хубаво приятелство с момчетата,а те след време ги харесвали,защото се били държали мило с тях.Други пък момичета контрират че момчетата били станали много изнежени и не се били решавали да предприемат първата крачка.Момичетата също трябвало да се правят на недостъпни за да привлекат повече момчето.
И от тук вече се получава един парадокс:
Аз искам да съм му само приятелка и не искам нищо повече от него,но момчетата се правят на много нежни и неискат да поемат иниациятивата,ама аз трябва да съм недостъпна и ако е по настоятелен значи си заслужава.

И какво се получава накрая.Момчетата на задъдена улица.И тъй като нямат способности да разберат на каква вълна е момичето им остават три вариянта,ако харесват момичето.Или да и кажат че я харесват,но ако тя ги иска само за приятели отношенията да им се развалят,или да се правят че нищо няма и да са си само приятели,но ако момичето ги харесва могат да изпуснат възможност или на момичето да и писне да чака и да се отдръпне или в последният трети вариянт да уцелят на коя вълна е момичето.

Та момичета,въпросите ми са:Как едно момче да разбере на коя вълна сте настроени и към коя от двете графи го отнасяте ако си нямате гадже?Как едно момче може да разграничи че се държите мило,защото го харесвате или просто,защото искате приятелството му или от учтивост?Как могат да се избегнат ненужни развалания на отношения като описните от мен по горе или това е невъзможно?Значи ли че като започнете повече да споделяте с едно момче отколкото да флиртувате го имате за приятел и обратно?Как едно момче може да разбере че сте го харесали,но нещо Ви е дострашало и се измъкване с репликата че сте го имали просто за приятел?И задължително ли е ако харесваш дадено момиче да си готов да прекратиш отношенията си с нея от момента на признаването на чувствата си?Кажете по какъв начин показвате на даден момче че го искате за гадже или за приятел.Каква е разликата между милото държание към приятел и милото държане към евентуалното бъдещо гадже?