Именно това не е ли пак забраната - без него не можеш да пиеш, за да не направиш някоя глупост, а когато прекалиш, ти го казва. Аз не мога да съм постоянно с приятеля ми, това значи ли, че без него аз не мога да си "правя кефа" (както сама се изрази)? Тъпо е по всички параграфи, ебаси!Първоначално написано от FiRe_LaDy
Явно ти няма доверие.. Но ако го обичаш и му го показваш постоянно, не виждам защо го прави![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
компромиси всеки прави,но не допускай да се стигне твърде далеч!
Виж ся мацка - всеки си има право на лична свобода! А приятелят ти НЯМА право да ти я отнема... Да се веселиш и да пиеш /но в нормални колечиства разбира се/ няма нищо лошо и не виждам това какво му пречи? Да не би да е ревнив и да го е страх, че може да се поддадеш на изкушение? Говори с него и ги изяснете тия неща. Предполагам, че той също има приятели, с които си забавлява, а ти не си му забранила...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
докато обръщаш внимание на такива хора вечно ще си задаваш въпроси и ще има съмненияПървоначално написано от Nadelina
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s