.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: пиене

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Приятеля ми нямаше нищо против да пия и да танцувам.Да си правя кефа както аз си знам,но искаше да е там и да е сигурен,че няма да направя някоя глупост.Нито ми пречеше,нито ме спираше.Когато видеше,че прекалявам само ми казваше да внимавам.
    Именно това не е ли пак забраната - без него не можеш да пиеш, за да не направиш някоя глупост, а когато прекалиш, ти го казва. Аз не мога да съм постоянно с приятеля ми, това значи ли, че без него аз не мога да си "правя кефа" (както сама се изрази)? Тъпо е по всички параграфи, ебаси!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Явно ти няма доверие.. Но ако го обичаш и му го показваш постоянно, не виждам защо го прави
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    компромиси всеки прави,но не допускай да се стигне твърде далеч!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Виж ся мацка - всеки си има право на лична свобода! А приятелят ти НЯМА право да ти я отнема... Да се веселиш и да пиеш /но в нормални колечиства разбира се/ няма нищо лошо и не виждам това какво му пречи? Да не би да е ревнив и да го е страх, че може да се поддадеш на изкушение? Говори с него и ги изяснете тия неща. Предполагам, че той също има приятели, с които си забавлява, а ти не си му забранила...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Под зелените смокини

Re: пиене

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Когато си във връзка, несъмнено правиш компромиси, но интересно до къде трябва да се стига с тези компромиси. Чувствали ли сте понякога, че потъпквате себе си и желанията си, за да "не му стане гадно" на НЕГО? Чувствали ли сте се виновни за неща, които сте искали да направите? Защо след като съм на 20 години, не мога да пия на воля, не мога да танцувам на воля и да се забавлявам, така както се забавляват всички или ако го правя се чувствам виновна, защото ТОЙ не харесва това? Снощи един приятел ми каза \"Прави, каквото искаш, никoй няма право да те командва!\" ... Но до колко е прав......

P.С. Не искам да ГО наранявам, а го правя, защото искам да буда себе си. Къде греша? Къде е вярната посока?
    докато обръщаш внимание на такива хора вечно ще си задаваш въпроси и ще има съмнения
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си