- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувките : )
Ами вчера една приятелка ми сподели,че когато се целува с гаджето си очите му били отворениАз не обърнах внимание,обаче сега като се замисля..
Та!Според вас има ли значение дали очите са ти затворени или отворени,или е без значение?И дали това,че очите му са отворени не значи,че не вкарва чувства в целувката?
Come back and set me free... : )
Силно възможно.имаше един тъкъв филм,когато момичето целуна момчето с отворени очи значеше ,че не чувства нищо!
И аз съм го изпитвала-когато е целувка по задължение не си затварям очите!Всеки е различен![]()
Pendulum - hold your colour.mp3
Да и аз съм чувала, че когато някой се целува с отворени очи няма чувства, но много много не го вярвам, може би просто така е свикнал дадения човекИ аз понякога съм се целувала с отворени очи, но защото ми е било хубаво да гледам партньора си, но това е било за секунди
, а не защото нямам чувства ....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Миии зависиАз лично се сещам за 2 варианта:
1.Не влага никакви чувства.
2.Обича да те гледа.
Аз лично адски рядко гледам,когато се целувам с някое момче,но сегашния ми си го гледам понякога,защото е такова ангелче и просто не издържам![]()
![]()
Естествено това "гледане" трае няколко секунди и се случва рядко
![]()
Da ti imam problemite...edni se celuvat s otvoreni ochi drugi sus zatvoreni...koi kakto mu e kef!!! I ne nqma znachenie... celuvkata si e celuvka...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1.Първоначално написано от ThisIsMe
Stay up all night with the stars *
Винаги се целувам със затворени очи, без значение дали имам чувства към момчето, или не. xD
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз винаги си затварям очите.
Само веднъж погледнах да видя дали той гледа![]()
![]()
...е ...не гледаше
![]()
Така ми се струва по-нежно...А и има неещо вярно в това , че който не си затваря очите не влага чувства...![]()
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Винаги се целувам със затворени очи независимо от обстоятелствата.И не мисля че това значи че момчето няма чувства просто всичко си е до самия човек.
+1Първоначално написано от ThisIsMe
Като не знаете да губите, няма да играете!
И аз съм го чувала това, но не го вярвам.. Всеки се целува както му харесва, няма правило, което да гласи: "Ако се целуваш така значи еди си кво"
Иначе аз се целувам с затворени очи, но е имало моменти, когато съм поглеждала от любопитство..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Бе не знам дали ако е с отворени очи няма чувства, ама знам, че ако го видя с отворени очи ще се дръпна и ще се изхиляСмешно е, пък е и леко неловко
![]()
![]()
еми аз когато се целувах с едно мом4е много оби4ах да гледам,незнам защо се полу4аваше така ама кофтито беше 4е и той гледаше и се полу4аваше някво много неловко и 2-та да се гледамеа ина4е едно друго мом4е имам 4увството 4е всеки път когато ме целуваше о4ите му бяха леко притворени и ме наблюдаваше.така 4е дано не е вярно това 4е който гледа не изпитва нищо
I can't stop myself from loving you <3
Според мен това са пълни глупости. И аз поглеждам от време на време, но това не значи, че нямам чувства. Приятелят ми също поглежда. И не съм съгласна, че е смешно или грозно. Напротив, може да бъде както изключително секси, така и адски романтично.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
abe sigurno nqma zna4enie no na men mi e po udobno sus zatvoreni o4i..;]
Аз не мога да се целувам със затворени очи... просто не мога и никога не съм могла ... някак си странно ми е![]()
![]()
Ми зависи.Аз винаги се целувам с затворени очи.Пък дали е с отворени или затворени няма значние.Макар,че аз предпочитам и на двамата да са ни затворени![]()
винаги се целувам със затворени очи,един път реших да ги отворя и пак си ги затворих![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
един приятел каза, че когато се целува с отворени очи с дадено момиче, значи че иска да е с него, а като е със затворени очи си представя че се целува с някоя другааз лично се целувам със затворени очи и от време на време поглеждам от чисто любопитство
![]()
Let's get drunk tonight!
ми по принцип няма значение дали са затворени или отворени.. просто зао да стоят отворени..?-- няма нищо за гледане![]()
съгласна...Първоначално написано от TheBeliever
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
порпинцип сам чувала,че като на момчето или момичето били отворени очите по време на целувка -то той/тя не влагал/а никакви чувства в целувката..тва са си някви хопотезички които а са верни,а не ..целувала съм момче което не изпитвам чувства към него...ам мойте бяха затворени..отоворих ги за моемнт да видя.. и неговите бяха затворени..ам не значи че е имало чувства помежду ни..тъй като на следващия ден никой никого не е търсил ...![]()