.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Целувките : )

Ами вчера една приятелка ми сподели,че когато се целува с гаджето си очите му били отворени Аз не обърнах внимание,обаче сега като се замисля..
    Та!Според вас има ли значение дали очите са ти затворени или отворени,или е без значение? И дали това,че очите му са отворени не значи,че не вкарва чувства в целувката?
    Come back and set me free... : )

Силно възможно.имаше един тъкъв филм,когато момичето целуна момчето с отворени очи значеше ,че не чувства нищо!
    И аз съм го изпитвала-когато е целувка по задължение не си затварям очите!Всеки е различен
    Pendulum - hold your colour.mp3

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Да и аз съм чувала, че когато някой се целува с отворени очи няма чувства, но много много не го вярвам, може би просто така е свикнал дадения човек И аз понякога съм се целувала с отворени очи, но защото ми е било хубаво да гледам партньора си, но това е било за секунди , а не защото нямам чувства ....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Всъщност не,че вярвам че ако се целува с отворени очи няма чувства,но ми изглежда много смешно и тъпо така,като целуваш някои и тои да ти се изпули в лицето.Грозно е .по-добре очите да са леко притворени или затворени,отколкото да те зяпа,като теле в зеле.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Миии зависи Аз лично се сещам за 2 варианта:
    1.Не влага никакви чувства.
    2.Обича да те гледа.
    Аз лично адски рядко гледам,когато се целувам с някое момче,но сегашния ми си го гледам понякога,защото е такова ангелче и просто не издържам Естествено това "гледане" трае няколко секунди и се случва рядко

Мега фен Аватара на Hilary_
    Da ti imam problemite...edni se celuvat s otvoreni ochi drugi sus zatvoreni...koi kakto mu e kef!!! I ne nqma znachenie... celuvkata si e celuvka...

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Всъщност не,че вярвам че ако се целува с отворени очи няма чувства,но ми изглежда много смешно и тъпо така,като целуваш някои и тои да ти се изпули в лицето.Грозно е .по-добре очите да са леко притворени или затворени,отколкото да те зяпа,като теле в зеле.
    +1.
    Stay up all night with the stars *

Винаги се целувам със затворени очи, без значение дали имам чувства към момчето, или не. xD
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Аз винаги си затварям очите.
    Само веднъж погледнах да видя дали той гледа ...е ...не гледаше
    Така ми се струва по-нежно...А и има неещо вярно в това , че който не си затваря очите не влага чувства...

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Цитирай Първоначално написано от VilleBaby
    Аз винаги си затварям очите.
    Само веднъж погледнах да видя дали той гледа ...е ...не гледаше
    Така ми се струва по-нежно...А и има неещо вярно в това , че който не си затваря очите не влага чувства...
    +1 Аз си гледах постоянно, защото не изпитвах нищо към него. Не го правех нарочно, но просто не се получаваше. А той си беше със затворени.

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Винаги се целувам със затворени очи независимо от обстоятелствата.И не мисля че това значи че момчето няма чувства просто всичко си е до самия човек.

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    +1
    Като не знаете да губите, няма да играете!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    И аз съм го чувала това, но не го вярвам.. Всеки се целува както му харесва, няма правило, което да гласи: "Ако се целуваш така значи еди си кво"
    Иначе аз се целувам с затворени очи, но е имало моменти, когато съм поглеждала от любопитство..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    Враца
    Бе не знам дали ако е с отворени очи няма чувства, ама знам, че ако го видя с отворени очи ще се дръпна и ще се изхиля Смешно е, пък е и леко неловко

еми аз когато се целувах с едно мом4е много оби4ах да гледам,незнам защо се полу4аваше така ама кофтито беше 4е и той гледаше и се полу4аваше някво много неловко и 2-та да се гледаме а ина4е едно друго мом4е имам 4увството 4е всеки път когато ме целуваше о4ите му бяха леко притворени и ме наблюдаваше.така 4е дано не е вярно това 4е който гледа не изпитва нищо
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на teenems
    все гъз ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Според мен това са пълни глупости. И аз поглеждам от време на време, но това не значи, че нямам чувства. Приятелят ми също поглежда. И не съм съгласна, че е смешно или грозно. Напротив, може да бъде както изключително секси, така и адски романтично.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

abe sigurno nqma zna4enie no na men mi e po udobno sus zatvoreni o4i..;]

Аз не мога да се целувам със затворени очи... просто не мога и никога не съм могла ... някак си странно ми е

Ми зависи.Аз винаги се целувам с затворени очи.Пък дали е с отворени или затворени няма значние.Макар,че аз предпочитам и на двамата да са ни затворени

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    винаги се целувам със затворени очи,един път реших да ги отворя и пак си ги затворих
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

един приятел каза, че когато се целува с отворени очи с дадено момиче, значи че иска да е с него, а като е със затворени очи си представя че се целува с някоя друга аз лично се целувам със затворени очи и от време на време поглеждам от чисто любопитство
    Let's get drunk tonight!

ми по принцип няма значение дали са затворени или отворени.. просто зао да стоят отворени..?-- няма нищо за гледане

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Според мен това са пълни глупости. И аз поглеждам от време на време, но това не значи, че нямам чувства. Приятелят ми също поглежда. И не съм съгласна, че е смешно или грозно. Напротив, може да бъде както изключително секси, така и адски романтично.
    съгласна...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на gabsit000
    порпинцип сам чувала,че като на момчето или момичето били отворени очите по време на целувка -то той/тя не влагал/а никакви чувства в целувката..тва са си някви хопотезички които а са верни,а не ..целувала съм момче което не изпитвам чувства към него...ам мойте бяха затворени..отоворих ги за моемнт да видя.. и неговите бяха затворени..ам не значи че е имало чувства помежду ни..тъй като на следващия ден никой никого не е търсил ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си