- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувките : )
не мисля че целувката с отворени очи има нещо общо с чувствата според мен просто така е свикнал човека
Kogato se celuva6 s1s zatvoreni o4i pove4e se naslajdava6 na celuvkata moje bi...Ina4e pri vseki e razli4no
Is everybody going crazy?!?
4etoh w edin sait 4e ima hora koito nemogat s zatworeni o4i i edinstwenoto koeto e trqq da moje6 da izd1rja6 na blizostta da ne ti stane sme6no ..![]()
Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание
Ми аз винаги си затварям очите.Приятеля ми понякога ги държи отворени,понякога затворени.Но веднъж като видяхме 1 момиче и 1 момче да се целуват,момчето си беше затворило очите и фр ми каза:-Хаха,виж го този като някой п*д*рас си затваря очите...
![]()
когато се целуваш с човек,към който имош някакви чувства,то ти искаш в този момент единствено да се насладиш на целувката му,не те интересува нищо и никой в този миг-вечност,затова си затваряш очите
Е на всеки се случва да погледне някога или пък да забрави да ги затвориНе значи веднага,че няма чувства.
Да,и за мен е без значение,щото и аз си ги държа отворени понякогаБеше ми интересно да видя какво мислите вие
![]()
![]()
Come back and set me free... : )
А може би искаш да запомниш този миг-вечност с най-малките детайли, включително и гледката на любимия човек. И затова си отваряш очите.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Няма нищо общовалидно, всеки човек и всяка целувка за различни.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Това дали се целува отворени или със затворени очи , показва най-малко дали ме обича или неКогато приятелят ми ме гледа и аз оставам с отворени очи някак си тъпо би ми било той ме гледа , аз него не
Друг път и двамата сме със затворени очи ... и в двете неща намирам по нещо мило
![]()
Аз пък не мога да не ги затворя .. просто като инстинкт, рефлекс .. не знам и аз, ама самички си се затварят. Предпочитам и неговите да са затворени, иначе ми е някакво тъпо да ме гледа![]()
Смятам, че си го гладм достатъчно често и достатъчно от близо, че да се целувам с отворени очи, предпочитам да не го гледам докато го целувам, той също си затваря очите, та не виждам защо аз да го гледам непрекъснато. Пък и повече ми харесва когато ги отворя след това![]()
Предпочитам затворени или много много многооо леко притворени - ама много рядко с притворени
ACϟDC
на който както му харесва смятам аз - едни се целуват с отворени очи ,др със затворени , но това няма нищо общо с чувствата примерно ...целувката си е целувка бе хора![]()
+ 1 .. и аз съм се целувала с отворени очи дори с момчето,кеото обичам,но беше,защото не можех да му са нарадвам и не исках да отделям поглед от негоПървоначално написано от Take_That
![]()
ама то и аз понякога с отворени..Първоначално написано от YourPoison
![]()
Come back and set me free... : )
Според мен по-добре е да се целуваш със затворени очи...все едно всичко спира за миг и се наслаждаваш само на целувката![]()
![]()
моите се затварят като по инстинкт....само понякога много рядко ги отварям за 1-2 сек и пак ги затварям
![]()
![]()
![]()
Хаха и аз си спомням, че преди години имах едно гадже, с което като се целувахме винаги бях с отворени очи не знам защо...Не мисля, че има някво значение дали са отворени или затворени
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
+с...като някаква риба опулен...Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Достатъчно се гледаме иначе чак не се понасяме![]()
и аз се целуавм с затворени очи незнам защо само понякога ги отварям да го погледна![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
зе ми думите .. тъкмо ми спести писанетоПървоначално написано от GossipGirl89
.. и аз преди година имах такова гадже , при което най - редовно си бях с отворени очи .. незнам защо просто си стояха отволени .. а може и това да е вярно , защото не изпитвах някви по - големи чувства към него
![]()
abe 4uvala sum 4e nikoi ot mom4etata po princip si durjat o4ite otvoreni, no ima i takiva koito si gi zatvariat. mislia 4e tezi koito si gi zatvariat naistina 4uvstvat liobovta![]()
nz mislia 4e e nai hubavo kogato sa s zatvoreni 04i
![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
И аз бях така преди.Сега при последният си приятел, някой път го хващах, че е с отворени очи, защото си ги отворих само да го видя и го питах защо е така и аз си вкарах филм, че е като няма чувства /макар, че зная колко ме обичаше/, а накрая на връзката почнах и аз да го целувам с отворени очи . . и мисля, че наистина има значение . .тогава вече ми беше все по-безразличен. .Първоначално написано от sexa_na_kompleksa