- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувките : )
Аз понякога се целувам така,само че го правя понеже обожавам да го гледам как се целува със затворени очи.![]()
Ми на мен не ми е удобно да зяпам муцуни, но пък приятелката ми понякога си отваря очите и не го намирам за сериозно!
Ама и аз съм се целувал с отворени очи и почти нищо не се чувства, няма възбуда, нищо, празно мляскане само.Не знам смисъла![]()
аз съм на същото мнениеПървоначално написано от Hilary_
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Има ли някакво значение подяволите ?
Всеки се целува различно, защо вярвате на някакви глупости незнам...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
всеки както си иска...няма правила![]()
Е,аз не съм се целувала напълно с отворени очи,но само а момент ги отворих и наистина някак ми беше неприятно и нямаше чувство колкото и да обичах момчето,все едноПървоначално написано от beiho
![]()
![]()
аз винаги се целувам с затворени очи но приятелят ми се целува с отворениотначало ми беше мн странно да ме гледа но вече свикнах супер рядко ги затваря ..и като го питах защо и той нз така съм свикнал да гледам човека тъй че...
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
абе моля ви се..и аз така си мислих до вчера..![]()
един пич,който харесвам ама харесвам ме целуна и аз така се шашнах че останах с отворени очи...дори като го проумях не ги затворих....въпрос на удоволствие...по-яко е с отворени...според мен
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Хах според мен със затворени е по-яко...Моят приятел пък в началото изобщо не ги затваряше,но после като взе да се отпуска .. и от тогава все със затворени :P
I walk through the valley of the shadow of death
I’m not scared cause You’re holding my breath
I only fear that I don’t have enough time left
To tell the world that there’s no time left
хах някъде бях чел, че ако пратньора е с затворени очи,можело да си представя някой/я друг/а.
Не че на мене ми е повлиало това нещо ама се целувам с отворени очи, обичам да я гледам ... по скоро при мене ще е обратно ако ми е гадна тогава ще си затворя очите...
хахах направете аналогия с яденето на нещо зле изглеждащо хахаха
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Не вадете психология от едно спонтанно действие.Аз си го гледам,особено в моменти,когато съм разнежена,не съм го виждал от дълго време или имам проблем и той ми е помогнал.
определено има значение,според мен като са затворени момичето/момчето обича истински... така мисля защотот при мен е така..
Само веднъж ми се е случвало да си ги отворя и то защото наистина бях отегчена .. За мен е нещо като инстинк да си затварям очите при целувка ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
аз винаги се целувам със затворени просто по инерция : )) но според мене това как се целуваш, смисъл с отворени или затворени очи, не зависи от това какви чувства изпитваш :P
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
най-хубаво е със затворени![]()
![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Ами аз винаги си се целувам с отворени очи...ама винаги а наистина много обичам приятелката си... и вкарвам чуства в целувката тя винаги си ги затваря...
НА МЕН МИ Е НАЙ-ДОБРЕ СЪС ЗАТВОРЕНИ ОЧИ НО ВСЕКИ СИ ПРЕЦЕНЯВА КАК ДА СЕ ЦЕЛУВА КАКТО МУ Е УДОБНО ТАКА![]()
ааххха ми не знам.. както му е удобно, но до сега не ми се е случвало някой да ме целува с отворени очиаз така.. поглеждам просто от любопитство..
един път само се случи и двамата да си отворим очите, бяхме се подпрели на един блок и се целуваме и изведнъж няква кола включи фаровете.. И аз някфо си отварям леко очите и го гледам той с няква много смешна физиономия![]()
Първоначално написано от co0L_gIrL
![]()
![]()
много гадно така като са ви прекъснали
бтв и мен така като ме изпраща до блока и като се целуваме все някой ще вземе да мине
![]()
е не винаги де
оле.. нас много често ни прекъсваха.. тъкмо ме целуне.. телефона му звъннеПървоначално написано от kristito3
тъкмо напреднем и вече сме се разцелували, ще минат малки дечица с майка си и баща си и ще питат "Ама мамо, баткото и каката какво правят
" .. ии.. абе всеки път изникваше нещо.. Обожавам когато му звъннеше телефона да не вдига, просто да продължава да ме целува..
По дяволите, защо скъса с мен ..![]()
Ами няма нищо лошо човек да гледа докато се целува. Всичко е въпрос на навик и е мн спонтанно.
при мен пък като мине някой и аз спирам, гушкам го и лягам на рамото му (за да не ме видят коя съм, ако са хора от блокаПървоначално написано от co0L_gIrL
) наистина съжалявам, че е скъсал с теб
![]()
![]()
![]()
![]()