.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 80 от общо 80
    ами честно да си кажа..не са нито отворени като на опусум нито са напълно затворени..знам ли..леко отварям а и не го гледам в затворените му очи За момент спирам да го целувам и тогава поглеждам към устните му..и пак продължавам..но очите ми пак си стоят така леко мижащи и стига с тези глупости че ако те целува с отворени няма чувства за мен това са някакви глупави простотии дето нямат никакво значение.По ми е кеф да виждам горе-долу къде е но не и напълно

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от m0ney
    Силно възможно.имаше един тъкъв филм,когато момичето целуна момчето с отворени очи значеше ,че не чувства нищо!
    И аз съм го изпитвала-когато е целувка по задължение не си затварям очите!Всеки е различен
    Да, и аз съм мислила за това. Според мен, когато си затворим очите, влагаме повече чувства. Някак си по-различно е... докато не ми е приятно да знам, че аз съм със затворени очи, а той с отворени
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Зависи от много неща. Може да е бил неспокоен или да го е било страх някой да не ги види. Незнам.
    Аз понякога го гледам в муцунката , защото докато се целуваме понякога се сеща за нещо и се усмихва, а тогава усмивката му е най - искрена и обичам да го гледам. Сладко е.
    Според мен това не означава нищо.

Оххх господи от тъпи по-тъпи теми...

Според тебе защо очите са затворени??? За да се пренесе в целувката на макс!!! Ако иска и на теб да ти достави повече удоволствие би трябвало в такива моменти нищо друго да не го интересува...

Еххх тея целувки бее, все некви проблеми все нещо не е наред...

Почвайте се и да се знае...!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Всъщност не,че вярвам че ако се целува с отворени очи няма чувства,но ми изглежда много смешно и тъпо така,като целуваш някои и тои да ти се изпули в лицето.Грозно е .по-добре очите да са леко притворени или затворени,отколкото да те зяпа,като теле в зеле.
    +1

Аз веднъж пробвах и се почувствах хипер тъпо да зяпам порите на гаджето.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си