- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувките : )
ами честно да си кажа..не са нито отворени като на опусумнито са напълно затворени..знам ли..леко отварям а и не го гледам в затворените му очи
За момент спирам да го целувам и тогава поглеждам към устните му..и пак продължавам..но очите ми пак си стоят така леко мижащи
и стига с тези глупости че ако те целува с отворени няма чувства за мен това са някакви глупави простотии дето нямат никакво значение.По ми е кеф да виждам горе-долу къде е но не и напълно
![]()
Да, и аз съм мислила за това. Според мен, когато си затворим очите, влагаме повече чувства. Някак си по-различно е... докато не ми е приятно да знам, че аз съм със затворени очи, а той с отворениПървоначално написано от m0ney
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Зависи от много неща. Може да е бил неспокоен или да го е било страх някой да не ги види. Незнам.
Аз понякога го гледам в муцунката, защото докато се целуваме понякога се сеща за нещо и се усмихва, а тогава усмивката му е най - искрена и обичам да го гледам. Сладко е.
Според мен това не означава нищо.![]()
Оххх господи от тъпи по-тъпи теми...
Според тебе защо очите са затворени??? За да се пренесе в целувката на макс!!! Ако иска и на теб да ти достави повече удоволствие би трябвало в такива моменти нищо друго да не го интересува...
Еххх тея целувки бее, все некви проблеми все нещо не е наред...
Почвайте се и да се знае...!
+1Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
Аз веднъж пробвах и се почувствах хипер тъпо да зяпам порите на гаджето.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love