Реших да пиша... имам нужда от съвет или поне нещо..
Имам си приятел от няколко месеца и всичко върви добре. Но напоследък( от близо месец) не спирам да мисля за момчето преди него. Той много ме нарани. Писала съм страшно много теми тук, за да искам съвет преди време... Историята ни продължи близо година и половина като цяло и ме промени много.
Затова се чудя как тогава имах желанието да правя всичко за него, а сега гледам първо себе си, сякаш съм друг човек.
По принцип никога не съм била егоист, никога не гледам първо себе си, но от както той ме нарани явно се е получило нещо такова...
Не го обичам вече. В това съм сигурна, но явно още... има трепети. Мисля за него... и някак си за миг се пренасям в миналото и се чувствам себе си. Сега сякаш не съм себе си... друг човек съм. Държа се, както хората очакват... не се отпускам почти никога... А с него... с него можех да направя всичко от сърце. А той е просто едно нормално момче, но тогава за мен беше много повече... Караше ме да се чувствам невероятно. Нищо не ми липсваше, а сега не е така. Сякаш или не си позволявам да бъда щастлива, или не мога.
Сънувам го почти всяка нощ... и сънищата са супер несвързани. Събуждам се в отвратително настроение и не спирам да размишлявам какво ми става. Уж този период го минах преди доста време, а сега сякаш съм се върнала назад, живеейки обаче тук и сега!
Какво ми става?!!
Уфф... знам, че всичко е написано супер несвързано и объркано, обаче не знам как да го опиша по-ясно...