.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на sapphirr

има ли такова нещо като"недоизпята песен"?

значи филма е следния:2ма души са заедно известно време,мъжката част е била първата,която е заявила,че обича другия.всичко е ОК до една интересна сутрин,когато (гореспоменатата) мъжката страна казва:"зает съм ,ще ти звънна по-късно,става ли..." и повече нито звъни,нито дори вдига телефон......а в крайна сметка никой от двамата не е сложил каквато и да била точка на историята.
    та има ли такъв филм като недоизпята песен или недописана история или там както сами предпочитате да го наричате?

всичко е индивидуално май..той може да мисли че песента им е изпята вече и затова така да прави..за нея пък може да не е понеже е свършило така...има варианти доста и всеки е възможен. Но темата ти ме навежда и към нещо друго..за недоизживяната любов с някого..това вече го има..там вече обстоятелствата се намесват и затова така се получава

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами такава ситуация е много кофти. Лично според мен, в тази ситуация щом мъжа не се обажда е ясно за какво става въпрос, но все пак момичето е трябвало да го потърси просто да се изяснят.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    Кофти история.. аз съм инат попринцип и в такава ситуация,и да ме боли не бих го потърсила..
    Като не знаете да губите, няма да играете!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    всичко е индивидуално май..той може да мисли че песента им е изпята вече и затова така да прави..за нея пък може да не е понеже е свършило така...има варианти доста и всеки е възможен. Но темата ти ме навежда и към нещо друго..за недоизживяната любов с някого..това вече го има..там вече обстоятелствата се намесват и затова така се получава
    ++++
    П.П - щом той така иска, нека така да е... От темата ти разбирам, че си опитала да се свържеш с него, но той не е вдигал телефона си (колко страхливо и жалко от негова страна) Не ти трябва такъв човек ( Страхливец) ще срещнеш по-добър Горе главата и само Напред!
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

оххх моя поне ми вдигаше телефона
    ами недоизпята или не просто трябва да го забравиш-о4евидно за него вси4ко си е изпяно,а щом за него е така зна4и и ти трябва да го оставиш
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ясно е какво е станало,той те е оставил,а ти си му ходила по гъза/като си му звъняла/примири се,ще си намериш друг
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Кофти ситуация, но няма какво да направиш. Опитала си, потърсила си го, но той явно не иска нищо с теб... Забрави го
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Голям фен Аватара на sapphirr
    ne sum kazvala ,4e stava vupros za mene.a poprincip pitam

Град
    На слънцето :>
    О фак ;д при мене се получи нещо подобно ;д
    Въпросния беше на екскурзия, аз звънях като побъркана 2 дена, после спрях и той накрая като се завърна ми съобщи в скайп, че "изобщо не е разбрал, че съм му звъняла" ;д нооо все пак иска да скъсаме ;д
    Ебаго гадна е ситуацията.. смисъл в момента в който звъниш, притесняваш се, нервиш се и тн е просто ужасно. Поне да си ти теглят майната като хората, а не да се правят на путки!

Недоизпята песен? Не, песента е песен, докато има кой да я пее.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мисля си че няма такъв филм. Или поне аз не смятам за възможно "просто" да изчезнеш един прекрасен слънчев ден...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    О фак ;д при мене се получи нещо подобно ;д
    Въпросния беше на екскурзия, аз звънях като побъркана 2 дена, после спрях и той накрая като се завърна ми съобщи в скайп, че "изобщо не е разбрал, че съм му звъняла" ;д нооо все пак иска да скъсаме ;д
    Ебаго гадна е ситуацията.. смисъл в момента в който звъниш, притесняваш се, нервиш се и тн е просто ужасно. Поне да си ти теглят майната като хората, а не да се правят на п****!

Недоизпята песен? Не, песента е песен, докато има кой да я пее.
    +1
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си