- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли такова нещо като"недоизпята песен"?
значи филма е следния:2ма души са заедно известно време,мъжката част е била първата,която е заявила,че обича другия.всичко е ОК до една интересна сутрин,когато (гореспоменатата) мъжката страна казва:"зает съм ,ще ти звънна по-късно,става ли..." и повече нито звъни,нито дори вдига телефон......а в крайна сметка никой от двамата не е сложил каквато и да била точка на историята.
та има ли такъв филм като недоизпята песен или недописана история или там както сами предпочитате да го наричате?
всичко е индивидуално май..той може да мисли че песента им е изпята вече и затова така да прави..за нея пък може да не е понеже е свършило така...има варианти доста и всеки е възможен. Но темата ти ме навежда и към нещо друго..за недоизживяната любов с някого..това вече го има..там вече обстоятелствата се намесват и затова така се получава
Ами такава ситуация е много кофти. Лично според мен, в тази ситуация щом мъжа не се обажда е ясно за какво става въпрос, но все пак момичето е трябвало да го потърси просто да се изяснят.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Кофти история.. аз съм инат попринцип и в такава ситуация,и да ме боли не бих го потърсила..![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
++++Първоначално написано от Re5peC7
П.П - щом той така иска, нека така да е... От темата ти разбирам, че си опитала да се свържеш с него, но той не е вдигал телефона си (колко страхливо и жалко от негова страна) Не ти трябва такъв човек ( Страхливец) ще срещнеш по-добърГоре главата и само Напред!
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
оххх моя поне ми вдигаше телефона![]()
![]()
![]()
ами недоизпята или не просто трябва да го забравиш-о4евидно за него вси4ко си е изпяно,а щом за него е така зна4и и ти трябва да го оставиш
I can't stop myself from loving you <3
ясно е какво е станало,той те е оставил,а ти си му ходила по гъза/като си му звъняла/примири се,ще си намериш друг
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Кофти ситуация, но няма какво да направиш. Опитала си, потърсила си го, но той явно не иска нищо с теб... Забрави го![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
ne sum kazvala ,4e stava vupros za mene.a poprincip pitam
О фак ;д при мене се получи нещо подобно ;д
Въпросния беше на екскурзия, аз звънях като побъркана 2 дена, после спрях и той накрая като се завърна ми съобщи в скайп, че "изобщо не е разбрал, че съм му звъняла" ;д нооо все пак иска да скъсаме ;д
Ебаго гадна е ситуацията.. смисъл в момента в който звъниш, притесняваш се, нервиш се и тн е просто ужасно. Поне да си ти теглят майната като хората, а не да се правят на путки!
Недоизпята песен? Не, песента е песен, докато има кой да я пее.
Мисля си че няма такъв филм. Или поне аз не смятам за възможно "просто" да изчезнеш един прекрасен слънчев ден...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+1Първоначално написано от InnchetO
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....