- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истината
Ам..тфа че някои от момчетата са си просто такива : сменят момичетата за два дена , незначи че ако искаш да си с него нетрябва да тръгваш с него . Всяко момиче има своя идеал ...Просто трябва да си наясно в това което правиш и с какво се захващаш , за да няма след време разкаяния . Бъди с човека с които се чустваш наи добре , и с човека когото обичаш ! Без значение какъв е отвън , и какво е мнението на другите за това. Все пак живеем за себе си , не за хорското мнение![]()
![]()
Може би затова всички казват, че трябва да има "химия". Може да е ебаси добртат душа, ама ако има външност, с която да не мога да направя компромис или чак е мазен от доброта... мерси съм.
Момичетата като теб трябва много бързо да започнат да се множат че ставате малцинство...амин....Първоначално написано от 3oPuTy
Каквото и да си говорим външния вид има значение и хубавото е че всички имаме различни критерии т.е. за всеки влак наистина си има пътници!
И да за мен е важно да изглежда добре,но не и да не може да се почеше по врата от твърде мн мускули...И да важно е да е поне на моето материално равнище иначе някак си се чувства неудобно(да вметна че моето семейство си е най-нормално,така че не е нужно да е милионер!) И да важно е да обръща внимание на външния си вид,така както аз обръщам на моя, но ако има повече козметика от мен вече нещата отиват сериозно у лево!![]()
Искам да кажа че трябва да има баланс! Не съм материалистка-напротив,качествата на човека са много по-важни,но външния вид за мен има значение. А и квото и да си говорим първо харесваш някого на външен вид и после започваш да го опознаваш отвътре!
Важното е да има баланс-под опаковката да откриеш съдържание!
Тоя на аватара ми е идеален за теб.Първоначално написано от sweet_emotion
Точно това, което търсиш.![]()
Ела.Ще ти го дам за малко.
![]()
една хубава тема.
Никога не съм харесвала тия момчета , дето се имат за много "оборотни" и не знам си какво.. Че са прекрасни, няма по хубави от тях, страшни гъзета, всяка им се лепи.. Никога не съм харесвала момче от този тип.
Момчето което харесвам в момента, е скромно- не е най- красивият, но в моите очи по- красив от него няма. Забавен е- кара ме да се смея, утешава ме когато имам нужда.. Обръща ми достатъчно внимание.. просто.. не бих могла да искам повече..![]()
защо все така излиза, че хубавите.. нараняват, а (обратното на хубав).. са бижута, супер, ... и т.н.
1во, това изобщо не е така. зависи си от човека..
2ро- изисквам външност... до там да ми харесва да го гледам, да ми грабва окото... и най-важното, да има силни ръце и красива усмивка. просто задължително.![]()
и не смятам, че има нещо лошо в това.
![]()
someone else...
haide pak obshtiq znamenatel ~![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Супер.Представям си го.
Ти и твоя ,изрично подчертавам скромен, "не-фешан" , "не-културист" ,а просто обикновен "принц" в парка..Привечер..Картинка..Т ой ти се усмихва..Жълтите му зъби никак не те смущават..Нали не е културист и не е събрал всичко пошло на този свят в себе си... Из косата му, се гонят късчета пърхот (но това е от вятъра)..нали прическата му не е фешънска...и ред други малки нещица..които и сама можеш да си представиш.. Скъпа, всичко това ти го направих описатлено, за да разбереш, че тия дето изглеждат и добре не винаги се правят на оборотни и не всяка от нас си търси точно такъв тип..Просто на такива попадаме.. и аз лично познавам и контактувам с много такива мъже и момчета..Повечето от тях имат много мозък в главата си и най-важното че го използват по предназначение.. и аз ти го заявявам най-чистосърдечно-не можеш да отсъдиш за някого по външния вид..Може да изглежда перфе и пак да е стока..Въпроса не опира до изглеждане, а до възпитание, възприятеие на ситуации и гледни точки...Това, че има и капути сред тях не ги прави еднакви...Вярно, че е не е важно как изгелжда, но ако се влюбиш в горе описания опростен вариант на мъж извъобще.. те признавам.....
Съгласна съм с теб.Първоначално написано от Ivalinka
Не съдете за всички по един начин. Познавам момчета от заможни семейства, които са с дългогодишни връзки и са адски щастливи с приятелките си. Не всички с пари и коли за говеда. Както и обратното, не е задължително да си гъзар, за да си бройкаджия и да тъпчеш момичетата както си искаш.
Моят приятел се поддържа, не знам дали е красавец, защото съм пристрастна (), но за мен си е супер. Като тръгнах с него нямах никаква представа в какво състояние е бюджета на родителите му
Затова изобщо не виждам как това би могло да има някакво влияние върху избора на едно момиче. Вие какво, да не разпитвате момчетата колко е заплатата на техните преди да тръгнете с тях
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ЕСТЕСТВЕНО, че характера на един човек/мъж е по-важен от визията му, НО познавам и секси момченца, които са добри душичкиИ е нормално всяка от нас да иска добре сложено момче или ти искаш да ми кажеш, че ако дойде едно дебело пъпчиво момче с прекрасна душа и ти каже, че иска да бъда твоя принц, ти ще му кажеш "Окей, хайде да се опознаем"...Пълни глупости винаги трябва да има баланс между качествата
![]()
външния вид е много важен, не държа да е някое конте, но поне да се поддържа![]()
мн съм страдала от такива ''контета'', които се държат нагло и целия градд ги познава...
незнам вече и аз какво да искам..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Апфф никой не ти говори за някфи дебели и грозни същества с добри души ,наистина трябва да има баланс ,но не вярвам някое момиче да откаже и на момче средно красиво мило и може би не много богато освен , ако не е от ония там надути кифли без никфо покритие ...Първоначално написано от Denchoy
според мен не е важен въшния вид,но има някой хораа...![]()
+1Първоначално написано от Hilary_
![]()