.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: Истината

Супер фен Аватара на nymphadora
    и аз мисля като теб

Ам..тфа че някои от момчетата са си просто такива : сменят момичетата за два дена , незначи че ако искаш да си с него нетрябва да тръгваш с него . Всяко момиче има своя идеал ...Просто трябва да си наясно в това което правиш и с какво се захващаш , за да няма след време разкаяния . Бъди с човека с които се чустваш наи добре , и с човека когото обичаш ! Без значение какъв е отвън , и какво е мнението на другите за това. Все пак живеем за себе си , не за хорското мнение

Мега фен Аватара на babity
    Може би затова всички казват, че трябва да има "химия". Може да е ебаси добртат душа, ама ако има външност, с която да не мога да направя компромис или чак е мазен от доброта... мерси съм.

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    И все пак по темата:НИКОГА не съм гледала външния вид В списъка ми с бивши гаджета е пълно с момчета,които са нищо на външен вид,но са със страхотни характери Не гледам парите и колите ... Та за к'во са ми неговите пари,като не позволявам дори едно кафе да ме почерпят А за к'во ми е да имам гадже с лъскава кола?!Нека си има някоя обикновенна (или дори да няма),от колкото да си вдига самочувствието и да привлича вниманието на останалите с някоя лъскава количка В крайна сметка не ако искам личен шофьор ще си изкарам книжка и ще си карам моята кола,а няма да чакам гаджето да ме носи на ляво и на дясно
    Момичетата като теб трябва много бързо да започнат да се множат че ставате малцинство...амин....

Каквото и да си говорим външния вид има значение и хубавото е че всички имаме различни критерии т.е. за всеки влак наистина си има пътници!
    И да за мен е важно да изглежда добре,но не и да не може да се почеше по врата от твърде мн мускули...И да важно е да е поне на моето материално равнище иначе някак си се чувства неудобно(да вметна че моето семейство си е най-нормално,така че не е нужно да е милионер!) И да важно е да обръща внимание на външния си вид,така както аз обръщам на моя, но ако има повече козметика от мен вече нещата отиват сериозно у лево!
    Искам да кажа че трябва да има баланс! Не съм материалистка-напротив,качествата на човека са много по-важни,но външния вид за мен има значение. А и квото и да си говорим първо харесваш някого на външен вид и после започваш да го опознаваш отвътре!
    Важното е да има баланс-под опаковката да откриеш съдържание!

Re: Истината

Цитирай Първоначално написано от sweet_emotion
    Не искам да драня никои но моля който има отрицателни коментари да си запазят мнението за себе си. просто искам да си излея душата, по принцип не пиша теми просто чета някои от вр на вр да мини време ...

За мене е ваажно не дали има мускули и плочки по тялото (както повечето не биха са съгласили но за мене тези хора живеят в някаква илюзия) или пък някой фешън гъзар,аз предпочитам някой по скромен,който да не е красив а поне малко чаровен , да мога да разчитам на него ...Вие какво мислите по въпроса, понеже мн пъти тука попаднах на мнения от рода да е красив даима стегнато дупе да има хубава усмивка да има яка прическа и разни такива ... предпочитате не толкова известен , на когото приятелите могат да се броят с 1 2 ръце или супер готин , който все някога ши ви тегли шута ( с извинение )
    Тоя на аватара ми е идеален за теб.
    Точно това, което търсиш.
    Ела. Ще ти го дам за малко.

една хубава тема.
    Никога не съм харесвала тия момчета , дето се имат за много "оборотни" и не знам си какво.. Че са прекрасни, няма по хубави от тях, страшни гъзета, всяка им се лепи.. Никога не съм харесвала момче от този тип.
    Момчето което харесвам в момента, е скромно- не е най- красивият, но в моите очи по- красив от него няма. Забавен е- кара ме да се смея, утешава ме когато имам нужда.. Обръща ми достатъчно внимание.. просто.. не бих могла да искам повече..

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    всеки да си харесва каквото иска.АЗ лично съм на твоето мнение (авторката)

Град
    In Devil's Castle
    защо все така излиза, че хубавите.. нараняват, а (обратното на хубав ).. са бижута, супер, ... и т.н.

1во, това изобщо не е така. зависи си от човека..

2ро- изисквам външност... до там да ми харесва да го гледам, да ми грабва окото... и най-важното, да има силни ръце и красива усмивка. просто задължително.

и не смятам, че има нещо лошо в това.
    someone else...

Фен
    Град
    the world is mine ~
    haide pak obshtiq znamenatel ~
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Супер.Представям си го.
    Ти и твоя ,изрично подчертавам скромен, "не-фешан" , "не-културист" ,а просто обикновен "принц" в парка..Привечер..Картинка..Т ой ти се усмихва..Жълтите му зъби никак не те смущават..Нали не е културист и не е събрал всичко пошло на този свят в себе си... Из косата му, се гонят късчета пърхот (но това е от вятъра)..нали прическата му не е фешънска...и ред други малки нещица..които и сама можеш да си представиш.. Скъпа, всичко това ти го направих описатлено, за да разбереш, че тия дето изглеждат и добре не винаги се правят на оборотни и не всяка от нас си търси точно такъв тип..Просто на такива попадаме.. и аз лично познавам и контактувам с много такива мъже и момчета..Повечето от тях имат много мозък в главата си и най-важното че го използват по предназначение.. и аз ти го заявявам най-чистосърдечно-не можеш да отсъдиш за някого по външния вид..Може да изглежда перфе и пак да е стока..Въпроса не опира до изглеждане, а до възпитание, възприятеие на ситуации и гледни точки...Това, че има и капути сред тях не ги прави еднакви...Вярно, че е не е важно как изгелжда, но ако се влюбиш в горе описания опростен вариант на мъж извъобще.. те признавам.....

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Ivalinka
    защо все така излиза, че хубавите.. нараняват, а (обратното на хубав ).. са бижута, супер, ... и т.н.

това изобщо не е така. зависи си от човека..

Съгласна съм с теб.

Не съдете за всички по един начин. Познавам момчета от заможни семейства, които са с дългогодишни връзки и са адски щастливи с приятелките си. Не всички с пари и коли за говеда. Както и обратното, не е задължително да си гъзар, за да си бройкаджия и да тъпчеш момичетата както си искаш.
    Моят приятел се поддържа, не знам дали е красавец, защото съм пристрастна ( ), но за мен си е супер. Като тръгнах с него нямах никаква представа в какво състояние е бюджета на родителите му Затова изобщо не виждам как това би могло да има някакво влияние върху избора на едно момиче. Вие какво, да не разпитвате момчетата колко е заплатата на техните преди да тръгнете с тях
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

ЕСТЕСТВЕНО, че характера на един човек/мъж е по-важен от визията му, НО познавам и секси момченца, които са добри душички И е нормално всяка от нас да иска добре сложено момче или ти искаш да ми кажеш, че ако дойде едно дебело пъпчиво момче с прекрасна душа и ти каже, че иска да бъда твоя принц, ти ще му кажеш "Окей, хайде да се опознаем"...Пълни глупости винаги трябва да има баланс между качествата

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    външния вид е много важен, не държа да е някое конте, но поне да се поддържа
    мн съм страдала от такива ''контета'', които се държат нагло и целия градд ги познава...
    незнам вече и аз какво да искам..
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Цитирай Първоначално написано от Denchoy
    ЕСТЕСТВЕНО, че характера на един човек/мъж е по-важен от визията му, НО познавам и секси момченца, които са добри душички И е нормално всяка от нас да иска добре сложено момче или ти искаш да ми кажеш, че ако дойде едно дебело пъпчиво момче с прекрасна душа и ти каже, че иска да бъда твоя принц, ти ще му кажеш "Окей, хайде да се опознаем"...Пълни глупости винаги трябва да има баланс между качествата
    Апфф никой не ти говори за някфи дебели и грозни същества с добри души ,наистина трябва да има баланс ,но не вярвам някое момиче да откаже и на момче средно красиво мило и може би не много богато освен , ако не е от ония там надути кифли без никфо покритие ...

според мен не е важен въшния вид,но има някой хораа...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Purvo vseki si ima mnenie i vkus... vtoro ne samo "gotiniq pich" bi mogul da te zareje...i "skormniq" su6to moje... tova ne go opredelq krasotata i populqrnostta na edno momche... Posle ne zashtitavam nito ednite nito drugite... az izbiram tova koeto smqtam za nai-dobroto (po moe mnenie) ... sushtu taka mnogo po veroqtno e "skromniq" da stane ebati "guzara" ... no sushto tolkova e veroqtno i "gotiniq pich" da se prevurne v dobro i vliubeno momche (ot lichen opit go znam) ... taka che ako ne poglednesh chovek otvutre a ne samo kakuv e nishto ne stava... ai stiga tolko ot men...
    P.S. Sorka za latinicata...
    +1

Цитирай Първоначално написано от MrBlinD
    Цитирай Първоначално написано от Denchoy
    Апфф никой не ти говори за някфи дебели и грозни същества с добри души ,наистина трябва да има баланс ,но не вярвам някое момиче да откаже и на момче средно красиво мило и може би не много богато освен , ако не е от ония там надути кифли без никфо покритие ...
    Ами да нали това казвам, че баланса е важен..Обаче ми е доста забавно, когато някое момиче започне да обеснява как за нея външния вид няма абсолютно никакво значение, а същевременно мъжът мечта е Брат Пит, Чад Майкъл Мъри или Чък Бас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си