- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истината
Колкото и жалко да звучи в нашето откачено време много момичета гледат парите, колите, външния вид, а момчетата "гъзари" си сменят половинките като носни кърпички. вземете един сайт за запознанства![]()
Нагледала съм се на някакви 13-14 годишни, които се снимали, така че да им се видят гърдите (та те на такава възраст сутиени носят ли бе
) или пък се снимат по бельо, за да може всеки да види колко красиво оформено тяло има съответното детенце..... Мисля, че тозно тези момичета имат най-голяма вина затова повечето( не всички) момчета да мислят само и единствено затова как да ги вкарат в леглото... Вие какво бихте помислили, ако видите някоя 13 годишна пикла(с извинение) разсъблякла ви се насреща - "Ела кумчо, изяж ме!" Такива момичета е нормално да са материалистки, да гледат пари, коли, външен вид - та те си падат по батковци, нали така!? На едно дете, колкото по-голяма близалка му дадеш, толкова повече ще се радва....!
Светът е тръгнал в някаква откачена посока, коята аз не разбирам, или аз съм задръстена, защото не гледам пари, коли, външен вид, а искам едно свястно момче, което да ме обича и да ме уважава или наистина сегашното поколение е ... абе не е за говорене!![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!