.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен
    Град
    plovdiv

отказване от бала..

здравейте..значи в 11 клас се скархме с няколко момичета в класа,и така се случи,че само с едно момиче съм приятелка..не че изобщо не се понасяме с класа,но общо взето само двете си стоим..и сега тя си има приятел,а той не и дава да стане абитуриентка,заради някакви пълни глупости..както и да е,много ми се искаше да стана анитуриентка,но сама не ми се ходи,защото знам че ще ми е супер тъпо..вие на мое място как бихте постъпили?

Супер фен Аватара на diksi
    Опитай се да се сдобриш с другите, се пак зариди бала

Приятеля на приятелката ти не й дава да става абитуриентка?? Че той какъв човек е? .. Приятелката ти не трябва да го слуша според мен. Мисля, че бала е важен.. А ти се опитай да се сдобриш с другите. В краен случай отиди сама. Някой от другите класове, с който да можеш да отидеш, няма ли?
    Stay up all night with the stars *

Това е един от най-хубавите дни в живота на човека-как може да го изпуснеш?

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    не и дава да бъде,защото щяла да се зарибява с други момчета незнам какво да и кажа за да я вразумя..немога да разбера как може да си толкова заслепен.казах и,че това е един от най-хубавите дни в живота,и тя е съгласна обаче само за да не го ядосва и няма да дойде..не мога да повярвам направо

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Kofti e da ima6 revnivo gadje
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Мега фен Аватара на mynichka
    това е адски тъпо и аз имам гадже, но ще ходя на бал и няма се зарибявам с други момчета, защото го обичам ...ако и тя обича приятеля си, той няма в какво да се съмнява и няма да има причина да не ходи на бал
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на teenems
    той пък какъв и е ,че да не и дава да ходи на БАЛА СИ ? ,а за теб по-добре се сдобри с другите и отиди ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Не е задължително да идеш на бала с момче от твоят клас,намери си момче и иди с него.Опитай се да бъдеш в добри отношения с другите,но не им се мазни я.А относно гаджето на приятелката ти ако той не иска да отиде с нея,нека тя отиде с друг!

"Зарибява с други момчета"-голям лаф.Да е зарибена с наркотици и синтетика-може ама...
    Он топик-приятелката ти да тегли една майна на гаджето си и да не я занимава с глупости.Утре ще я накара фередже да си сложи.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    "Зарибява с други момчета"-голям лаф.Да е зарибена с наркотици и синтетика-може ама...
    Он топик-приятелката ти да тегли една майна на гаджето си и да не я занимава с глупости.Утре ще я накара фередже да си сложи.
    + 100

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

И тя само на бала ли може да се "зарибява с друг"?! Егати тъпото парче е тоя. И двете трябва да отидете на бала. И се опитайте да се помирите с класа, все пак това ви е последна вечер заедно.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Абе я пак се опитай да и кажеш нещо.. да го прави.Та това един много важен ден.Завършване на 12 учебни години.Пък.. и помни се цял живот и трябва да си изкараш весело.
    А за теб..
    ами отиди.. помисли си какво ще пропуснеш.Освен това съм сигурна,че поне тази вечер ще си изкараш добре.Все ще си намериш някой от цееелия випуск,с който да си изкараш весело.
    Помисли си.Успех

как така гаджето на приятелката ти не й дава да ходи (този е пълен психар,малко грубо го казах ,но...).а ако е заради ревност не може ли и той да дойде с нея на бала ... а ти кавалер имаш ли? ако имаш значи пак няма да си напълно сама на бала.

П.С.не смятам че е удачно да се сдобряваш с останалите от класа ти само заради бала,защото те ще видят ,че си го направила само, за да не си сама и ще те запомнят с лошо /лично мнение/.по-скоро намерете някакъв наяин с твоята приятелка... успех!
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Приятеля на приятелката ти не й дава да става абитуриентка?? Че той какъв човек е? .. Приятелката ти не трябва да го слуша според мен. Мисля, че бала е важен.. А ти се опитай да се сдобриш с другите. В краен случай отиди сама. Някой от другите класове, с който да можеш да отидеш, няма ли?
    +1 (приятелката ти е идиотка ако го слуша)

Град
    София
    Ти случайно да знаеш, че целия клас ставате абитуриенти? Мале мале.. к'ви детски изпълнения - "скарахме се и няма да имаме бал"..
    Don't tell me what I can or can't do !

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Гаджето на приятелката ти е болен ! Такава ревност чак не е нормална...аз не бих понесла дори присъствието на такъв човек до себе си, какво остава да съм с него и да правя непрестанни компромиси със себе си, само и само да е доволен, но както и да е...
    Този ден е веднъж в живота.Ситуацията вероятно е кофти, но не знам, аз лично никога не бих го пропуснала.Пък и в крайна сметка - 12 клас сте, не сте ли пораснали вече, да се държите като големи хора, поне от лицемерие да си говорите и усмихвате ?
    Ако смяташ, че ще се чувстваш некомфортно и не на място, решението си е твое. Но просто не си заслужава заради такова нещо.

Супер фен Аватара на diksi
    Чакай сега ..за какво сте се скарали с твоя клас...Много ли е сериозно???

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Мисля, че на бала всички спречквания и т.н. няма да имат значение..Това е важна вечер, отиди и се забавлявай.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

балът е спомен който ти остава за цял живот как няма да я пуска тоя дзвер. ами сдобри се с тях по добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си