.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Гърло

Гърло

От онзи ден много ме боли гърлото,като преглъщам имам чувството,че ми забождат 10000 иглички,от лявата страна усещам нещо като топче .. По принцип не пуша,но вторник и сряда изпуших 4,5 цигари .. Възможно ли е да е от това?! Ии като пия степсилс или нещо подобно ми отминава малко,но след 30 мин същата история .. Е ?!
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм

Re: Гърло

Цитирай Първоначално написано от sweet_f_pz
    От онзи ден много ме боли гърлото,като преглъщам имам чувството,че ми забождат 10000 иглички,от лявата страна усещам нещо като топче .. По принцип не пуша,но вторник и сряда изпуших 4,5 цигари .. Възможно ли е да е от това?! Ии като пия степсилс или нещо подобно ми отминава малко,но след 30 мин същата история .. Е ?!
    Изглежда си настинала. Иначе и аз по принцип не пуша и когато за един ден изпуша 4-5 цигари (обикновено, когато съм на купон ) не ме боли гърлото. Отиди на лекар да ти изпише някви хапчета, няма нужда да му споменаваш за цигарите.

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Град
    на ЛуНаТа
    може да имаш гной в гърлото.. или просто да е обикновенна настинка
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си