- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- da go napravq li
Taka pitam za edna priqtelka...da q narechem E.{tq nqma reg,tuka}
Tq ima edin priqtel,koito se poznavat ot lqtoto...togava sa se zaribqvali i tova momche v momenta uj q svalq...tq e tvardo ybedena che iska toi da i e parviq....otkakto sa se zapoznalitoi ne e imal drugi priqtelki.....ne che sa hodili ....vsichki i kazvat che e playboy...no mnogo ot faktite...govorqt obratnotoIska da spi s nego...sigurna e che go iska :{ noo moli za saveti ot vasha strana :}{}
![]()
![]()
![]()
И аз как да помогна .. ?! Какъв съвет да и дам ?!...![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
da ti kaja i az neznam...pomoli me da pusna tema
a problema idval ot tova che ne e 100% sigorna che nqma da q zareje sled tova...no i tq go iska...kazah i da deistva spored men
![]()
Тя го иска...той не вярвам да и откаже...има ли смисъл от питане![]()
Щом не е сигурна й предлагам комромисен вариант - да си купи вибратор и да го кръсти на момчето, така той при всички положения ще й е първия и никога няма да я зареже.![]()
още една безумно тъпа тема . Шиба ви се - шибайте се ... кво питате друг дали да пуснеш на някой ... колко малоумни сте станали лапетата не ви знам ама като видя такава тема напрао умирам от смях . Все едно аз да питам напълно непознат/а дали да се оженя за приятелката ми![]()
![]()
![]()
prav si...kazah i che nqma smisal...che tva zavisi ot neq i shtom iska da go napravi..tq "ama ako me zareje".............Първоначално написано от Ravage
![]()
![]()
![]()
кат си мисли,че ще я зареже,защо искаПървоначално написано от neshtogoreshto77
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Защото е поредната тъпа пикла,дето не знае ебе ли и се,или и се пикае.Аман вече.....![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
нека да прави както сметне за добре едва ли хората който са иска ли съвет от тук са го изпълнявали такаче нека го направи ако иска
напълно съм съгласна с Ravage . ако я зареже-зареже.поне ще й бъде за урок и ще се научи да не бъде толкова наивна (за мен това е наивност,лично мнение).Първоначално написано от neshtogoreshto77
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Първоначално написано от Extremescream
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами едва ли някой тук може да й помогне.След като е решила - да си го прави.Никой нищо не може да каже,интересно що пускаш такава темаНе е нужно да занимавате целия форум с лапешки истории
![]()
![]()
Щом искаш да ти е първия - действай. Все пак когато човек е сигурен, както си ти, го прави.Първоначално написано от neshtogoreshto77
Давай!
Don't tell me what I can or can't do !
Да Ви eбa компетенцията и малоумието .... боли ме kyра за твойта приятелка ми като е разгонена да ходи да я оплодят и после да те кара да питаш дали е бременна ей такива прости същества наистина заслужават да бъдат чукани зверски като животни и след тва зарязвани като мръсни парцали!!!!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Такам...щом тя толкова иска да е с него...и не са ходили...значи той не е направил нищо , за да тръгнат?
Ако става дума за секс не вярвам той да откаже...
Но да не се цупи после "приятелката ти " (мисля , че темата се отнася за теб , няма значение) , че я е наебал и зарязал.
Ако пък толкова й се ебе да си направят кефа , после ще съжалява , но поне ще си е взела поука...
(НАДЯВАМ СЕ)
Лапешки истории...![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Никакъв съвет немога да дам..Ако се чувства готова-да го прави! Това е,но ако така пита по форумчетата и се колебае,значи не е готова..Де да знам..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма нищо срамно да поискаш съвет.Тва с "приятелката ми" стана банално![]()
Пиши на кирилица !