.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: da go napravq li

da go napravq li

Taka pitam za edna priqtelka...da q narechem E. {tq nqma reg,tuka}
    Tq ima edin priqtel,koito se poznavat ot lqtoto...togava sa se zaribqvali i tova momche v momenta uj q svalq...tq e tvardo ybedena che iska toi da i e parviq....otkakto sa se zapoznalitoi ne e imal drugi priqtelki.....ne che sa hodili ....vsichki i kazvat che e playboy...no mnogo ot faktite...govorqt obratnoto Iska da spi s nego...sigurna e che go iska :{ noo moli za saveti ot vasha strana :}{}

Тва е все едно аз да питам дали да ида до Клозета.

Скайп - dark_elf2

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    И аз как да помогна .. ?! Какъв съвет да и дам ?!...
    Като не знаете да губите, няма да играете!

da ti kaja i az neznam...pomoli me da pusna tema
    a problema idval ot tova che ne e 100% sigorna che nqma da q zareje sled tova... no i tq go iska...kazah i da deistva spored men

Тя го иска...той не вярвам да и откаже...има ли смисъл от питане

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Щом не е сигурна й предлагам комромисен вариант - да си купи вибратор и да го кръсти на момчето, така той при всички положения ще й е първия и никога няма да я зареже.

още една безумно тъпа тема . Шиба ви се - шибайте се ... кво питате друг дали да пуснеш на някой ... колко малоумни сте станали лапетата не ви знам ама като видя такава тема напрао умирам от смях . Все едно аз да питам напълно непознат/а дали да се оженя за приятелката ми

Цитирай Първоначално написано от Ravage
    още една безумно тъпа тема . Шиба ви се - шибайте се ... кво питате друг дали да пуснеш на някой ... колко малоумни сте станали лапетата не ви знам ама като видя такава тема напрао умирам от смях . Все едно аз да питам напълно непознат/а дали да се оженя за приятелката ми
    prav si...kazah i che nqma smisal...che tva zavisi ot neq i shtom iska da go napravi..tq "ama ako me zareje".............

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от neshtogoreshto77
    prav si...kazah i che nqma smisal...che tva zavisi ot neq i shtom iska da go napravi..tq "ama ako me zareje".............
    кат си мисли,че ще я зареже,защо иска
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Защото е поредната тъпа пикла,дето не знае ебе ли и се,или и се пикае.Аман вече.....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

нека да прави както сметне за добре едва ли хората който са иска ли съвет от тук са го изпълнявали такаче нека го направи ако иска

напълно съм съгласна с Ravage . ако я зареже-зареже.поне ще й бъде за урок и ще се научи да не бъде толкова наивна (за мен това е наивност,лично мнение).
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Защото е поредната тъпа пикла,дето не знае е** ли и се,или и се пикае.Аман вече.....
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

..

Ами едва ли някой тук може да й помогне.След като е решила - да си го прави.Никой нищо не може да каже,интересно що пускаш такава тема Не е нужно да занимавате целия форум с лапешки истории

Град
    София

Re: da go napravq li

Taka pitam za edna priqtelka...da q narechem E. {tq nqma reg,tuka}
    Tq ima edin priqtel,koito se poznavat ot lqtoto...togava sa se zaribqvali i tova momche v momenta uj q svalq...tq e tvardo ybedena che iska toi da i e parviq....otkakto sa se zapoznalitoi ne e imal drugi priqtelki.....ne che sa hodili ....vsichki i kazvat che e playboy...no mnogo ot faktite...govorqt obratnoto Iska da spi s nego...sigurna e che go iska :{ noo moli za saveti ot vasha strana :}{}
    Щом искаш да ти е първия - действай. Все пак когато човек е сигурен, както си ти, го прави.

Давай!
    Don't tell me what I can or can't do !

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Да Ви eбa компетенцията и малоумието .... боли ме kyра за твойта приятелка ми като е разгонена да ходи да я оплодят и после да те кара да питаш дали е бременна ей такива прости същества наистина заслужават да бъдат чукани зверски като животни и след тва зарязвани като мръсни парцали!!!!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Такам...щом тя толкова иска да е с него...и не са ходили...значи той не е направил нищо , за да тръгнат?
    Ако става дума за секс не вярвам той да откаже...
    Но да не се цупи после "приятелката ти " (мисля , че темата се отнася за теб , няма значение) , че я е наебал и зарязал.
    Ако пък толкова й се ебе да си направят кефа , после ще съжалява , но поне ще си е взела поука...
    (НАДЯВАМ СЕ)
    Лапешки истории...

Повече от фен
    Никакъв съвет немога да дам..Ако се чувства готова-да го прави! Това е,но ако така пита по форумчетата и се колебае,значи не е готова..Де да знам..

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    не прави глупости!
    затова ти е главата на раменете!

Град
    Хасково
    Като ти се е*е и две не виждаш, ръгай чушката в боба и хич да не ти пука

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Няма нищо срамно да поискаш съвет.Тва с "приятелката ми" стана банално

hottie
    Guest