.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

за или против ФДТ?

за или против ФДТ?

За, но да не се прекалява с него.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Варна
    За , но съм за , само за маркова козметика типаж - La roche , Vichy.
    Envoi moi ! ;]

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    За , но съм за , само за маркова кзометика типаж - La roche , Vichy.
    Именно. За съм и ползвам на Vichy.

По принцип за мен това отдавна са глупости за вредата - сигурно има такава, но за мен е преувеличено. Не винаги съм ползвала Виши, ползвала съм и от по - евтините преди, лицето си ми е супер.
    Козметиките на Max Factor, L'oreal и т.н също са добри.

Град
    София
    Попринцип за,но да не е с цяла тубичка и като си мацате лицата,айде поне и на врата слагайте,щото иначе е адски смешно.

Град
    Варна
    Goddess Аз използвам La roche-posay - Toleriane http://www.aptekaslonik.pl/images/pr...ne_fluid_2.jpg и съм страшно доволна от него. И двете марки са медицинска козметика и по никакъв начин не влияят негативно върху кожата , з аразлиак от Л'ореал , Мейбълин и така нататъка , които са масова козметика
    Envoi moi ! ;]

а тези от еивън вредни ли са защото аз имам от него и ни съм доволна никак.

Попринцип за, но за мен няма смисъл момичета 7 - 8 клас да си клепат лицата, като още нямат кво да прикриват като бръчки и т.н.

Град
    Варна
    toolostinyou Щом сама казваш , че не си доволна какъв е смисълът да питаш нас ? Това е масова козметика , какво очакваш - брилиянтно качество ?
    Envoi moi ! ;]

за,но в умерени количества.. а не да се намажеш и да излеждаш като мазна горила!

Не мисля, че ни е небходим в тази ранна възраст. ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Не мисля, че ни е небходим в тази ранна възраст. ; )
    +1
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

И аз съм за, но за мен дори и марковата козметика не е напълно безобидна. Има много кансерогенни токсини дори и в марковите фон дьо тени...Заради това ползвам минерални- pur minerals, everyday minerals, bare essentials. Не само са по полезни но и стоят по добре на кожата, сливат се по добре!

Град
    София
    Goddess Аз използвам La roche-posay - Toleriane http://www.aptekaslonik.pl/images/pr...ne_fluid_2.jpg и съм страшно доволна от него. И двете марки са медицинска козметика и по никакъв начин не влияят негативно върху кожата , з аразлиак от Л'ореал , Мейбълин и така нататъка , които са масова козметика
    Да, на La roche също са хубави продуктите им като цяло.И да, точно, че са медицински, не запушват порите и седят супер естествено.
    А за масовата козметика - така е, от тях е възможно да има вреда върху по - чувствителните кожи, но пак са по - добър вариант от Golden Rose, Avon и всякакви такива. :Р

За, когато трябва да се прикрие нещо.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен
    каква му е цената на този?

иначе съм ЗА, стига да не се прекалява, да не е от някоя смотана марка и цвета да е съобразен с цвета на кожата, а не с 5 тона по- тъмен/светъл
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Хмм, аз попринцип не съм "за", защото не мога да си позволя да дам толкова пари за скъп фон дьо тен, а евтините смамо вредят. Да не говорим, че мацките, наклепани с 3 тона фон дьо тен стават оранжеви и смешни...
    Пудрата е по-удачно решение, особено анти-бактериалната, въпреки че сега няма да ползвам нито едно от двете.
    Пък и ако няма какво да прикриваш, не ти трябват мазила.
    Естествената красота преди всичко!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    За мен няма такова нещо "за" и "против" .. Който иска и има нужда използва, който не иска - не използва
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    каква му е цената на този?

иначе съм ЗА, стига да не се прекалява, да не е от някоя смотана марка и цвета да е съобразен с цвета на кожата, а не с 5 тона по- тъмен/светъл
    35 лева мисля, че беше. Около 30...

За, но в умерени количества

Град
    Варна
    sladur4etyYy Аз си го взимам за 38 лева от аптеки "Санита" във Варна. Същата е цената и на Vichy.
    Goddess Дори кожата да не е чувствителна , ако искат да им бъде здрава , хубава и не с бръчки , няма да използват масова козметика. На Л'ореал фон дю тените признавам използването им след една определена възраст и при условие , че са наясно с кожите си. Половината хал хабер си нямат относно гримове , фон дю тени и качествена козметика , но дуднат как те запушвали порите
    Envoi moi ! ;]

Повече от фен
    Gabisita има право...все пак едва ли някой ще тръгне да си маже лицето с нещо което не му е нужно...но не бива и да се прекалява...че става адски гнусно

Град
    София
    sladur4etyYy Аз си го взимам за 38 лева от аптеки "Санита" във Варна. Същата е цената и на Vichy.
    Goddess Дори кожата да не е чувствителна , ако искат да им бъде здрава , хубава и не с бръчки , няма да използват масова козметика. На Л'ореал фон дю тените признавам използването им след една определена възраст и при условие , че са наясно с кожите си. Половината хал хабер си нямат относно гримове , фон дю тени и качествена козметика , но дуднат как те запушвали порите
    Аз на Виши си го взимам за 28. Виждала съм и за 25.
    Иначе съгласявам се, да. При всекидневно използване на фон дъо тен е много по - добре ако е от медицинска козметика. Но има хора, които си слагат рядко, само за специални случаи и тези на Л'ореал и другите производни, им вършат работа.

Град
    Варна
    Goddess Възможно е да си купуваш за 25 , но може би говорим за различни серии на марката
    Иначе , дори за рядко изпозлване , не трябва да си превръщате лицето в кошче за боклук.
    Envoi moi ! ;]

ми мн ясно ЗА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си