.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Да се опитам ли да се събера отново с него?

Значи, проблема е следния. Ходех със С. месец и половина, всичко вървеше както си пише по книгите. Наши общи приятели са ми казвали, че намеренията му са сериозни и че от всичките му приятелки до сега аз съм едва ли не най-добрата. Но има една малка подробност - учи в друг град и се прибира само в събота и неделя. Аз правех всичко възможно да прекарваме повече време заедно. Дайе много пъти съм бягала от училище само и само да съм с него. Но в наалото на тази седмица нещо стана, той се промени... Вече не ме търсеше толкова често, намираше си оправдания да не се видим и т.н. (той тази седмица си беше тук). Видях че нещата не вървят на добре и поговорих с него. Заряза ме. И сега ми е меко казано гадно... Искам да съм само с него, с никой друг... Той каза че задължително иска да остане приятел с мен, но това всички го казват... Да се опитам ли да си го върна или не?

П.С. Който няма мнение, просто да не пише, вместо да мисли как да ме съди. Тази тема е, защото искам съвет, а не защото мога да търпя подигравки.
    Let's get drunk tonight!

хм.. и мене ме заряза снощи, но за причина ми каза невероятната простотия, на теб какво ти каза като причини :S

опитай-поне ако не стане ще знаеш 4е си напраила вси4ко възможно
    но ако ще опитваш из4акай малко-2-3 седмици примерно защото сега ще ти откаже най вероятно
    I can't stop myself from loving you <3

мм според мен, е доста унизително, след като те зарежат да се молиш и да обясняваш, колкото и да го искаш, защото така той ще е сигурен, че се пържиш и дори може да го е страх да се видите като приятели после, а и на тебе ще ти е доста неловко, пък и ако ти откаже ще се чувстваш мнооого по-зле, дай му малко време, дръж се куул , ако не те потърси, му се обади и предложи да се видите и тогава ще си говорите ... ако видиш, че не му пука, недей да пробваш дори да говориш затова, изгубена кауза е

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    според мен се остави на течението,не го търси...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    Приятелство след връзка.. хич не ми звучи на добре,по-добре се откажи и гледай възможно най-малко да мислиш за него .. продължаваш напред и това е
    Като не знаете да губите, няма да играете!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Изчакай малко, недей веднага да го търсиш, може той да го направи или пък на теб да ти мине, кой знае...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от FallOutGirl
    хм.. и мене ме заряза снощи, но за причина ми каза невероятната простотия, на теб какво ти каза като причини :S
    Ми аз го питах дали въпроса е там, че още обича бившата си, с която са ходили 1 година. Думите му бяха "не само това, имам си мои проблеми които няма да ти кажа"...
    А, да, аз след 2 седмици имам рожден ден и го питах длаи ще дойде въпреки всичко, и той ми обеща да дойде. Ако до тогава осъзнае, че е направил грешка и иска да се върне при мен.... Това ще е най-големия подарък
    Иначе мерси за съветчетата
    Let's get drunk tonight!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Re: Да се опитам ли да се събера отново с него?

Цитирай Първоначално написано от Crazy_sunchO
    Заряза ме.
    Ти си опитала да оправите нещата, да поговорите като нормални и разумни хора и да си изясните отношенията, а той какво Зарязал те... Момчето просто си е търсило повод да те остави и този разговор е бил и този въпросен повод.... Не го търси и не се влачи подир него, имай достойснтво и гордост! Горе главата и само напред гледай!
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от FallOutGirl
    Ми аз го питах дали въпроса е там, че още обича бившата си, с която са ходили 1 година. Думите му бяха "не само това, имам си мои проблеми които няма да ти кажа"...
    А, да, аз след 2 седмици имам рожден ден и го питах длаи ще дойде въпреки всичко, и той ми обеща да дойде. Ако до тогава осъзнае, че е направил грешка и иска да се върне при мен.... Това ще е най-големия подарък
    Иначе мерси за съветчетата
    леле, дано ! Това наистина ще е добър подарък, и все пак ако се случи, не му се пускай лесно, увери се, че този път иска наистина да е с теб, а бтв ти май си теле Аз имам на 13 май , само, че не го искам ... а дотогава си живей животеца и гледай да си 'убава за рд-то ти Късмет !

Като мине рд-то ще пиша кво е станало. А вие стискайте палци
    Let's get drunk tonight!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Като мине рд-то ще пиша кво е станало. А вие стискайте палци
    Стискаме! Даже на краката
    П.П не се подигравам
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Забрави го.
    Той те е зарязал изведнъж значи или там в другия град има друго момиче...или просто е видял , че нещо не се получава с теб.
    Не се унижавай да се опитваш да си го върнеш...щом той те е скъсал...

Повече от фен
    аз не виждам за какво ще те подиграва някой...обаче ако се е появил някакъв друг фактор между вас,ако има друго момиче,ако тръпката е изчезнала не виждам как ще стане,но според мен не трябва да тръгваш да ми пишеш или да му се молиш да обяснява..всмисъл да се влачиш след него,защото е адски грозно и гадно-сега наблюдавам това при една моя приятелка....иска се търпение и умение отново да го заинтригуваш с нещо ново...

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Oф, и твойта не е лесна..
    1во искам да те питам, каза ли ти поради каква причина иска да сложи край на вашата връзка, или просто каза че иска да сложи край?

Точно това моментално отчуждаване, как така изведнъж да иска да приключите като гаджета и да останете приятели е "малко" съмнително..
    Най-вероятно е да си е намерил друго момиче в града в който учи и да предочита да вижда нея 5 дни в седмицата, отколкото теб 2 пъти в седмицата..

Ако искаш изчакай малко, след което понеже нали ще е там където учи, можеш да му се обадиш, или пъкк да изчакаш да си дойде в събота и на 4 очи да проведеш разговор с него..

Ако е взел внезапно това свое решение, то може с последсвие да прецени че е сгрешил, да види че когато теб те няма, не всичко е както преди и да иска да е отново с теб..

не знам.. можеби пак трябва да опиташ, ако мислиш че може да се получи нещо, а ако не просто да го забравиш като момчето на сърцето ти, и да го помниш като бивш, който сега ще ти бъде просто приятел..

Цитирай Първоначално написано от VilleBaby
    Забрави го.
    Той те е зарязал изведнъж значи или там в другия град има друго момиче...или просто е видял , че нещо не се получава с теб.
    Не се унижавай да се опитваш да си го върнеш...щом той те е скъсал...

И какво като той я е скъсал.. може пък да е било спонтанно решение, и след като премисли с нейна помощ да се оправят нещата.. познавам 2 такива двойки, където след някъде 4-5 месеца като са били заедно са късали и след което пак са се събирали и са заедно все още..
    При всеки е ИНДИВИДУАЛНО!!!!

И няма такива унижения.. при любовта такава дума не съществува!..
    Щом го обича и иска да е с него трябва да опита!

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Oф, и твойта не е лесна..
    1во искам да те питам, каза ли ти поради каква причина иска да сложи край на вашата връзка, или просто каза че иска да сложи край?
    Let's get drunk tonight!

Е ето тук забрави всичко друго което съм казъл..
    Защото като не иска да бъде МЪЖ и да каже защо поне те къса, и го страх да каже истината не му обръщай внимание..
    Просто тук е момента в който трябва да го игнорираш и не трябва дори и за приятел да го искаш.. и като ти каже айде да излезем приятелски някъде и т.н. му казваш едно: Еми не мога, имам си проблеми, които няма да ти кажа.. и чао ..
    ..

Иска ми се да можех. Че той ако ме покани на кафе някой път, аз няма да се замисля изобщо... Просто толкова се привързах към него, че искам да сме заедно и нищо друго
    Let's get drunk tonight!

мила, не мисля че си заслужава.. ще ти е трудно да го забравиш..но пък заслужава ли си 5 дни да го чакаш... и да се виждате само 2 дни.. получава се малко сложно...

но за да се почувстваш по-добре върни си го.. опитай се

Воля..
    Друго не мога да кажа..

Мега фен Аватара на teenems
    ем пробвай да го върнеш ама и е от друг град ,айде дано рд-то мине добре
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

може би се забърква с друга а и нали е казал че още обича старата

Голям фен
    Недей да поглеждаш назад и да се надяваш да се осъзнае и да се върне при теб.Просто се опитай да го преодолееш.Преди време и аз така бях скъсала с едно момче за което давах живота си(той скъса с мен де),след седмица имаше имен ден и за моя изненада ми звънна да ме покани.Чувствах се невероятно щастлива,мислех че ще посика да се съберем отново.Но ти казвам,че това беше най-кошмарният ден и нощ в живота ми-държеше се много гадно с мен,лигавеше се,унижаваше ме,все едно беше непознат човек.
    Така че просто поеми дълбоко въздух и продължи напред

Сякъш аз съм го писала, мила и аз съм в т'ва положение, даже и по-зле ...кофти е, но остави го аз се опитвам да не го забелязвам(трудно е) оставям го той да ме поздравява, иначе излиза, че съм нагла и му търча по задника

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си