.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от VilleBaby
    Забрави го.
    Той те е зарязал изведнъж значи или там в другия град има друго момиче...или просто е видял , че нещо не се получава с теб.
    Не се унижавай да се опитваш да си го върнеш...щом той те е скъсал...
    остави нещата така ,ако той се върне сам значи е осъзнал грешката си ,ако ли не има много др момчета нали така ...

и аз мисля, че ще е най-добре да се опитам да го забравя, повярвайте ми....МНОГО е трудно
    ии мерси за съветите
    Let's get drunk tonight!

Град
    isperih
    Аве остави го замалко човека да подиша после, ако те обича, ще се върне при теб!

Не искам да сипвам сол в раната обаче това с рождения ден малко вятър ми се струва ....кантара клони повече към секс...

Така, че по-добре да не спиш с него и после да сте приятели или да спиш с него и после да те резне пак.Не знам дали си струва ти прецени
    Всичко е добре,когато свършва добре!

Аз също от 1 седмица съм в тва положение .. обаче е още по зле защото той вече си има нова приятелка .. Иде ми да се гръмнааа .. Ужасно е чувството да знаеш,че човека на к0йто си държал най - много цяла 1 година в момента прегръща и целува друга .. направо съм сасипана .. Бих направила и невъзможното да си го върна .. цяла седмица му звъня и го претеснявам накрая реших да се откажа ама чак днеска ..

Другите са прави .. направи всичко възможно по малко да мислиш за него и не го търси .. само ако не издържаш вече и трябва да го чуеш му звънни, но да знаеш по гадно ще ти стане ако наистина ти каже каде е с кой е или кво прави .. По добре се отдалечи от него и тайно се надявай като мен че ще се осазнае и ще се върне при теб .. Нищо друго не може да се направи .. Много добре знам какво ти е .. на мен ми идва да се самообия .. малко остана на втория ден да го направя добре че се връзомих и не ми позволиха да направя тая простотия, защото дори и така нямаше да си го върна ..

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    той е скъсал с теб...ако иска нещо-сам ще те потърси..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Re: Да се опитам ли да се събера отново с него?

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Цитирай Първоначално написано от Crazy_sunchO
    Заряза ме.
    Ти си опитала да оправите нещата, да поговорите като нормални и разумни хора и да си изясните отношенията, а той какво Зарязал те... Момчето просто си е търсило повод да те остави и този разговор е бил и този въпросен повод.... Не го търси и не се влачи подир него, имай достойснтво и гордост! Горе главата и само напред гледай!
    И според мен е так.Ако искаш изчакай да видиш какво ще стане. . ако на рожденният ден нищо не стане, остави го просто да върви.Ако го харесваш толкова значи искаш да е щастлив, ако се чувства щастлив без теб, остави го

Повече от фен Аватара на LDto
    istoriqta ti e syshtata kato moita
    no az do den neshen kakvo li ne napravih ne stana pla4eh i pred nego no eto pak sum v tova polujenie i edinstvenoto neshto koeto mi ostana sa bezcenite spomeni ot tova kolko shtaslivi bqhme v na4aloto i sega kolko studeni i razli4ni i mra4ni sme edin kum dr

момчетата обикновено си търсят причини да зарежат едно момиче щото са страхливци така де повечето .. но ако найстина мислиш че го обичаш поговори с него .. късмет ! ! !

само 1 ще ти кажа : НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
    продължавай да се бориш.Аз направих най-голямата ми грешка,че не му дадох време на моя бивш и веднага се захванах с друг ..
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

ВЪРНА СЕ ПРИ МЕЕЕНННН Мерси много за всички съвети, не му натяквах, че ми е гадно без него... И той просто се върна при мен... Два дни преди рождения ми ден!!! Не мога да опиша как се чувствам простооо...
    Let's get drunk tonight!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си