Значи, проблема е следния. Ходех със С. месец и половина, всичко вървеше както си пише по книгите. Наши общи приятели са ми казвали, че намеренията му са сериозни и че от всичките му приятелки до сега аз съм едва ли не най-добрата. Но има една малка подробност - учи в друг град и се прибира само в събота и неделя. Аз правех всичко възможно да прекарваме повече време заедно. Дайе много пъти съм бягала от училище само и само да съм с него. Но в наалото на тази седмица нещо стана, той се промени... Вече не ме търсеше толкова често, намираше си оправдания да не се видим и т.н. (той тази седмица си беше тук). Видях че нещата не вървят на добре и поговорих с него. Заряза ме. И сега ми е меко казано гадно... Искам да съм само с него, с никой друг... Той каза че задължително иска да остане приятел с мен, но това всички го казват... Да се опитам ли да си го върна или не?
П.С. Който няма мнение, просто да не пише, вместо да мисли как да ме съди. Тази тема е, защото искам съвет, а не защото мога да търпя подигравки.