- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За какво си говорите на среща?
Интересно ми закакво си говорите на среща.Дайте няколко примера![]()
![]()
за музика,за дскза филми,за любими неща..........
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми за каквото ни се говори![]()
която и да е...Първоначално написано от Crazy_sunchO
Да общо взето ет това, от една тема, някой може да се сети за нещо друго и така става едиииин дъъълъъг разговорПървоначално написано от soul1199
Просто не трябва да се притесняваш, да не вземеш да кажеш някоя глупост
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ми на първа среща обикновено за любими неща като музика, филми, наличие на братя или сестриобсъждане на местоработата на родителите... и той разговора си почва сам
абе ей, ти да не си на 12 години, че питаш?
![]()
Let's get drunk tonight!
Амиии... от приятели, до родителите... от музика, купони и тн до биология, литература и физика... Абе за всичко, което се сетим.
интересно ми е защото всички говорят за музика даскало и така нататък и исках да видя дали ще излезе някоя по интересна темаПървоначално написано от Crazy_sunchO
![]()
за най-различни неща.. започваме да бъбрим за нещо и след като открием обща тема, даваме по нея.. това на първа среща..
а на другите.. е зависи![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ми да беше написал/а "За какво друго, освен за музика и даскало си говорите на среща?"![]()
![]()
много често на ПЪРВА среща си говорим за някви спомени от миналото като най-бруталното ни напиване, най-големия гаф, който сме правили и т.н
Let's get drunk tonight!
Za kakvoto mi hrumne...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ами попринцип мн говоря на която и да е подред среща..не си спастрям хич думите...значи може да обсъждате най-нашумелите теми..ако се чудиш де
1.финансовата криза
2.учителските заплати и правомощия
3.предстоящите избори
4.а да не забравим...полицейската стачка
.
....5. направо кво' ще си говорите,минавайте към действие
Еми различно.Не мисля, че някой има стереотип на разговор.Каквото дойде.По принцип се почва винаги с "еди-какво си се случи еди-кога си" и то от там вече разговора си тръгва в определена посока. =)
Няколкото от по-свестните, с които съм излизал сме си говорили за всевъзможни неща. Случвало ми се е и само аз да говоря.. случвало ми се е да се отчайвам от глупостите, които говорят и така.
В общи линии първо трябва да се разберем кой от къде е, що е, как е и прочее.
Don't tell me what I can or can't do !
футбол,коли,мотори...всичко![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Както дойде. Първо общи приказки и от там намираме сходни интереси и разговора отива в дадена посока. : ))
Хващала съм всякакви теми-от едни ми става смешно като си спомняя,други са били доста задълбочени,накъдето отвее вятъра все съм го огрявала общо взето!
Аз излизам само с глухонеми за да няма такива проблеми...
двигателя на Audi то ми
И не забравяй, никога не се прави на ГОЛЕМ, щото момичетата го усещат тва надуване![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
За международното положение![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
а иначе за секс , лизане близане и бело
Всякакви глупости... Общи приятели, спомени, планове за близките дни, разни неща по улицата...
Първоначално написано от got2Bthe1
Абе кви хова сте вие.Няма такова нещо като "какво си говорите на първа среща".Всеки е различен с всеки отделен човек можеш да говориш за различни неща.Не можеш да идеш на среща и да си кажеш "аз ей ся ще говоря за тва,тва и тва.Отпускаш се и говориш тва е то и както някой каза то ако човека срещу теб не е някой сондюк ще минавате от тема в тема което само по себе си означава че нищо не можеш да предвидиш.