- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да му го върна?
излъга ме един простак че има работа а в същото време го виждам на улицата с друго момиче на мене не ми е за това че предпочете да излезе с нея а за това че ме излъга къде отива сега ще ми пише по скайпа и кажете някакви идеи как да го зацепя искам да незнае какво да ми кажетой също ме видя и доста се притесни
та идеи по оригинални ако имате и изпитани начини за отрязване чакам
![]()
Оточни се малко.. гадже ли ти е въпросното момче.. казвала ли си му че го обичаш..??
не ми е гадже но имаше някакви шансове вече не иначе ме лъжеше че ме харесва дрън дрън знаете лъжите на такива лекета
ами ако тръгнеш да му отвръщаш по skype..определено няма да му върнеш както подобава...нищо не му казвай и или поне "о да да добре..не ми се занимава"нз точно ,но ако го пренебрегваш и му покажеш че мн мн не си се впечатлила от постъпката му...ще му засегнеш мъжкото его..
тук няма връщане..
Щом те е лъгъл него ще го е през половия орган..
Щом не сте имали връзка..![]()
Можеш да му отмъстиш като го забравиш и си намериш друг![]()
az iskam da mu kaja ne6to daite ideq az 6te go zareja no iskam da mu kaja 4e nestava
Безразличието е най-доброто решение в тази ситуация, дори и да ти пише не виждам смисъл да му отговаряш![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
хах сетих се ,кажи му : Хубава тениска имаши уточни за коя говориш (примерно:тази синята*тази която си видяла*) и нещо свързано с външния му вид ,ще се получи яко
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
аз пък съм на мнение..че не е нужно да припрягваш към детските истории от типа-да го затапваш и т.н. ... това няма да ти вдигне самочувствието,няма да се почувстваш по-добре..щом те е излъгал явноооо не те е харесвалл-чудо голямо..все едноо е единсвения..свиркай си и излизай с други момчета-тоя просто не те заслужава!![]()
mi daa
6te sajelqva sled vreme ama ima da vzema
![]()
Баси,лапето си честно...
![]()
просто се прави че не го познаваш ако държи на теб и това ще му стигне
Уф, голяма работа. Не се занимавай с него и не търси начини да му връщаш. Детско е.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Накажи глупака с безразличие !
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
Съгласна съм.Да си отмъстиш няма до нищо хубаво да доведе.Пък и не е направил нещо, за което си струва наистина толкова да се озлобиш, че да му отмъщавашПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
не си заслужава да правиш каквото и да било![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
със сълфетка
такива лекета са ми като братя
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
кат почне ти се обяснява кажи "млъкнииии лапни ми паатката"
и кат ти каже "имаш патка? " казваш: "имам 3 !"
йеаааа мн ми е лигаво извинете :P![]()
![]()
![]()
Щом не сте ходили ще му е през оная работа ако щеш и да изкрещиш в центъра че пишката му е малка...Така че според мен ще му покажеш че си нещо повече като не му обръщаш внимание...
Нека си праи квото знае... ще се сети но ще бъде късно...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
0oo има много варианти за това.. може и ти да направиш същ0то или пък да чакаш подходяшия момент и да го прецакаш 3 пъти по гадно
![]()
![]()
Оставяш го и няма да се занимаваш с него.Явно няма интерес към теб!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you