- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- на 13 съм ,искам съвет
не знам дали е тука мястото на такава тема но искам да питам.
на 13 съм и татко ме кара да сам седяла гола и да се капем заедно и на море ходихме и каза да вървя на всякаде чисто гола в къщи и каквото и да правя се иска да сам седяла чисто гола ,даже уча чисто гола и ям пак чисто гола и татко ме гледа като съм гола.мен малко ме е срам щото имам косми там долу.
още като се прибера с свалям всички дрехи и седя чисто гола а майка не я кара да е гола и тя не казва нищо задето аз съм гола,татко каза че било някав нудизам това .
искал да ме възпита да не ме срам от голотата ми.
има ли нещо лощо според вас?
ebvaka ... zasrami se da se podigravash s takiva neshta - nqkoi hora naistina imat podobni problemi v semeistvoto i ne mogat da se otyrvat ot izvratenite si roditeli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
хах дали има нещо лошо в тва баща ти да те кара да се разхождаш голаеми според мене има
![]()
da sega oatava da poiska i sex i da kaje 4e e normalno........
ser po temata. spored men e naistina lo6o, ne e normalno. vse pak ne si na 5 za da hodi6 gola i da se kapete zaedno. ba6ta ti mai ima problem s pedofiliqta.... ako se opla4e6 v policiqta moje da go arestuvat za tova. nz... pogovori s nqkoi 4ovek na kogoto ima6 doverie, vse pak ne poznavam ba6ta ti za da dam kompetenten savet.
Nikoga ne bih se s1blqkla gola i to pred ba6ta mi.Shte mi stane mnogo neudobno da sedq gola to4no pred nego.
МоМиЧе С КаФяВи ВлАсТвАЩи ОчИ, с НаЙ-рАзЛиЧнИ тАйНи И МеЧтИ !!!
az dori ne se preobli4am pred ba6ta mi.kakvo ostava da sam 4isto gola.qvno ba6ta ti e malko izvraten i nai - veroqtno 6te po4ne da te tormozi sled izvestno vreme.maika t ni6to protiv li nqma tova?
Съгласна съм темата е абсолютна ебавка....Първоначално написано от miss california
ако темата наистина е ебавка е отвтатително гадно.бахти не се нау4ихте да не се ебавате с такива сериозни неща!А ако е вярно баща ти има големи ама големи проблеми и изкривявания в мисленето!!!!!!!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
bih kazal 4e tatko ti e mrusen pedofil!i mislq ve4e 4e si dostatu4no golqma da se obrusne6 "tam dolu"
Говори с майка си и намерете начин да го осъдите гадния педофил! А ако и майка ти се държи по подобен начин, единственото решение е да отидеш в приют, където няма да се чувстваш използвана от собствените си родители.
I kakvo stava ako prosto otkaje6 da se sabli4a6?
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от miss california
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Еми сетих се само за 2 неща още като прочетох първия ред...
Или го радва да те гледа и е пълен извратеняк, а такива бащи си ги има и мисля, че не е изключено да е това..
Или просто наистина е вманиачен нудист.
П.С>Предполагам, че поне зимата ще се отървеш от това нещо.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ако се облека няма проблем,не ме бие или нещо от сорта.
така ме е свикнал още от малка .
къпем се всички заедно.
не ме е карал да правим секс никога или нещо от сорта.
по някога ме гледа само но нищо повече.
чесно казано на мене ми е хубаво да съм гола.
имаме снимки от морето голи даже.
и нее ебавка,наистина го казвам,татко каза че харесвал нудизма.
както се разхождам в нас ме шляпва по дупето от време на време но е безобидно според мен,татко много си ме обича и не би ми направил лошо никога.
lele mene i da me otрепят няа се саблека гола пред наще камо ли пред баща ми ... ама ти не мои се разкарваш кола и тои да те шляпа по дупето бе ......... а и ако маикате е така оки ама що тя си се облича а ти немн старрно сащества има последно време
![]()
![]()
Офф... стига с тия шибани ебавки!
да го беше измислила по-добре поне!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
и майка ходи чисто гола да е в нас ,и татко е чисто гол също
Ми кажи му че вече не те е срам, но просто ти е студено щот се пак е зима вече ... ае късмет![]()
татко надува парното яко и така,ее сега мн студено и не сме по цял ден голи я.
ама от време на време да.
като се прибера някои път заварвам майка и татко чисто голи и аз се събличам ,лятото сме седели на дивана тримата чисто голи и гледаме тв.
и какво пък му е странното да те види баща ти гола,аз не виждам да е странно и не ме срам от него
ОМГ![]()
Е*ати извратеното семейство дет сте всичките ве...Чак ми стана гадно0о0Аз също съм на 13 и даже пред майка ми не се събличам, пък камо ли пред баща ми..
Ти пита дали е лошо...ами лошо е и изобщо не е правилно...Ама като ти харесва да ходиш гола и да се къпете заедно...ми прави го..
П.П. И въпреки всичко си мисля, че темата е ебавка![]()
о_0 стана ми лошо,чесно!
е,нали каза,че само ти,а майка ти не ходи гола?!Първоначално написано от monika13
малеее ви е сте бах си и необразованите хора .
това нее срамно бе ,нее гнусно,срам ви е от майка ви и баща ви
значи си нямате вяра и не се обичате достатачно според мен.