.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Да бъда ли с него?

мерси за коментарите

Повече от фен
    ..ами аз мисля че щом не ти липсват целувките,прегръдките му и прочие..една ли има смисъл...ако искаш да е си сама и да си просто с някой..давай

Град
    Враца
    Ми сама казваш, че вече не ти е хубаво с него, защо искаш пак да опитате? Скучно ти е? Ако пък да, опитай пак, но за последно!

няма смисъл. така и двамата ще се измъчвате
    Let's get drunk tonight!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    И ти не разбираш ли, че те къса за да е с друга и след като спре да е с нея тръгва с теб, за да не е сам.. и като се появи друга пак те заебава..

Този път прояви смелост и му кажи НЕ!
    И си намери друг, който няма да прави такива изпълнения и наистина ще иска да е само и единсвено с теб

ами какво да ви кажа ... като съм с него някак си не ми е толкова хубаво, а като сме разделени ми липсва и ми е кофти ...

[quote="myNameIsImmortal"]И ти не разбираш ли, че те къса за да е с друга и след като спре да е с нея тръгва с теб, за да не е сам.. и като се появи друга пак те заебава..

Този път прояви смелост и му кажи НЕ!
    И си намери друг, който няма да прави такива изпълнения и наистина ще иска да е само и единсвено с теб
    [/quote

Даммм май си прав :S ... ми да ти кажа май е по-добре да скъсамеее и да му кажа не....

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    ето ти кама казваш, че като си с него не ти е кой знае колко добре, а като го няма ти липсва и ти е тъпо..

Решение: НАМЕРИ ДРУГ който няма да прави такива тъпотии и да къса с теб през седмица..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Много пъти сте опитвали да бъдете заедно, но никога не се е получавало, защо и двамата продължавате да се мъчите, най-добре да се разделите А и той какво прави, разделяте се и той след много кратко време е с друга, това показва, че никак не държи на теб...
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

А какво мислите да изчакам ли да видя дали не се е променил наистина или да го режа...?

Мега фен Аватара на teenems

Re: Да бъда ли с него?

Цитирай Първоначално написано от I_Know
    Здравейте! Значи с момчето с което съм в момента ходихме не много време около месец .. скъсахме, пак тръгнахме в този интервал той беше с други две момичета...пак се събрахме..скъсахме.. той пак беше с друга и сега отново сме заеднооо Като цяло не мога да кажа че не ми е хубаво с него..., но просто вече не е същото.. няма го това желание да бъда с него по цял ден, не ми липсват целувките и прегръдките му... и често казано преди ми пукаше адски много с кого е, с коя е и го ревнувах а сега дори не ми е просто любопитно.... 1ви път исках много да си го върна и знаех че искам и трябва да е мой... но нещата не се получиха.. той беше с всяка друга, но не и с мен... а сега вече самата аз не знам дали искам да съм с него..

какво мислите да опитаме ли отново..да започнем отначало или това ще бъде само губене на време....
    и какво да опитвате ,колко пъти сте се оставили ,той с колко други ходил и не ти пука къде и ск кой е ем кво се буташ при него хвващай друг
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си