- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дали има още чувства?
Ае хора мн съм влюбен.Тя също беше влюбена в мен или поне аз така си мисля аз не направих нищо по въпроса(глупав съм да знам).Как да разбера дали е останало дори и малко от любовта и към мен или привличане.
амии виий още ли сте заедно защото доколкото разбрах вече не сте . по въпроса как да разбереш може би ако я накараш да ревнува тогава ще разбереш ама пъй може и да не го показва . преди колко време се разделихтеПървоначално написано от sonyvsipod
ревност ще пробвам. година маи стана
емии може и да не е все пак една година е много и много неща се променят лично мнение
+10Първоначално написано от ThisIsMe
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
След една година?!?Ако тя имаше още чувства щеше да си го разбрал смятам аз![]()
Питай нея - не нас!
Don't tell me what I can or can't do !
Mii tq ima li si priqtel v momenta? Pod1rjate li nqkakva vr1zka? Govori s neq i i kaji za 4ustvata si ..Ni6to ne gubi6
Is everybody going crazy?!?
и недей това с ревността..много е гадноПървоначално написано от Boyd
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
С толкова описателна тема нищо не мога да си изсмуча от пръстите....
При положение че си бил идиот - най-вероятно не е останало нищо.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Вие момчетата сте доста отвратителни ..
Такам ти не ни каза изобщо нищо за "вас" , какво се е случило , колко време сте били заедно и т.н ,, Не виждам начин как да разбереш дали има чувства към тебе , освен ако не я попиташ ,, просто седнете един ден и говорете си за нещо , влезни в темата и без да звучи фрапиращо "Ти обичаш ли ме още" , поднеси въпроса по по неусетен начин , така тя сама ще се издаде .. ако има какво изобщо да издаде ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Еми питай я. Както казаха и по-горе, нищо не губиш! А това с ревността след една година надали ще се издаде, че ревнува (ако ревнува, де).![]()
I know I should stop believing ... !