.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Тези минаха от мода вече..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Чудех се колко позитивни коментара обра за тая 'умна' тема, а сега викаш на рейбиза 'пикльо' и демонстрираш истерия..

съвсем не тъ бива.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

бтв, that a crime може да се използва в разговорна ситуация, срещал съм го на доста неща, пък и като съм си общувал с англоговорящи (и които им е майчин език, и на тези, които не е), са го използвали.

juz mah 2 centies
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Да,верно избухнах,обаче само това ме дразни-да се постявя под въпрос английския ми.
    PS:Може да се каже That a crime? Жаргонна форма,да,но може.Просто ме мързеше да пиша цялото-Is that a crime?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

100 % съм го срещал, а щом англичаните си го ползват като жаргон съществува...

че не е книжовен английски, не е.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Вече ми е смешно просто.Нямам намерение да споря.Може да се каже по такъв начин,но по-често се използва в разговорни ситуации.И да,чета и други книги на английски,освен шекспирови.I'm not planing to argue about something,which I am absolutely sure is correct.
    В текст,примерно разказ,есе или нещо такова НЕ може да се използва.
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

ексо, по-скоро мислех нещо като еквивалент на нашето следно:

"Има ли проблем" и "Проблем?" като разговорно

нз

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    "Има ли проблем" и "Проблем?" като разговорно
    Баш това е.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    so what?

Едно време в тоя форум се разискваха някакви фундаментални въпроси. Днес - граматика и лексика!
    Grumpy old madman

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ох,не са китайски емигранти,ама....Няма смисъл да се спори,аз знам,сигурна съм,че може да се използва.Просто освен граматиката в английския съм запозната и с жаргона,което мисля,че ми е в плюс.Знам кога да използвам едното и кога другото.И мисля,че в този форум мога да си позволя едно съкращение.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    ако трябва да съм честна понякога ми се случва да си го мисля това..

но преди това някой здраво трябва да ме е ядосал или афектирал,тогава просто не ми пука дали се държа културно и мило с някой,дали му се усмихвам,дали съм достатъчно внимателна..просто не искам да ме занимават.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Алоуу некой тука учил ли е английски синтакс?! Това и на жаргон никой не би го казал, извинете. Просто няма никакъв смисъл.

Елементарен пример (като девойката дето чете Шекспир, леле ще ме Обиеш)
    Вали. - It's raining.
    Т.е. имаме нужда от подлог.

Аре да не вадя големите книги, че ще ви удрям по щайгите с тях.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Абе изобщо нищо не знаеш за мен,та да кажеш,че си нямам представа какво говоря.
    Колкото до обръщението пикльо,извинявам се,избухнах и не беше коректно.

Тhat a problem.Въпросното that беше споменато в предишното изречение като 'просто любопитствам'.That=любопитст о,т.е. Порблем ли е да полюбопитствам.

Град
    In your pink dreams.. :]
    Пълен Ignore
    P.s не обичам такива, които изтъкват общи проблеми , с цел да са "от другите" ( ето ти плюеш кифлите следователно си от другите-яките),защото така наречените кифли са предмета на подигравките и ако не си от тях си..як.
    Оф знателе ли много я намразих тая дума кифла! Някой въобще може ли да ми даде точно определение какво означава?!

Надута съм и кво... че съм проста забрави да добавиш
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Те тия, дето се придържат към тая простотия обикновено са некви точно девствени келеши. Също и доста често някви груби и/или дебели.
    Пък аз такива не гледам => не ми пука.
    Достатъчно смешни са острани, просто пълни хора с комплекси, без собствен характер и акъл, копиращи определено поведение наизуст, обикновено неадекватно понеже не знаят в кои ситуации как да се държат и да спрат да се излагат.
    Пък и за такива имам яки шутове и шамари, раздавам наред на конвейр независимо пола и възрастта, стига да има причина и желаещи :>
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    бла бла балблабла бала блабла бла?бла бла бла бла бла,бла?
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    айде пакк....
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Град
    Wonderland
    напоследък възникват спорова все за английския на някого..

а относно ''кифлите''.. пречат ми само тогава,когато решат,че аз им преча

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Трябва ли да знам нещо за теб, за да отбележа, че говориш глупости по форумите? Та аз си изграждам представата за теб, базирайки се на твоите писания, а съответно и хващайки те в грешка.

Друго не ми трябва да знам, ако ще да живееш на Трафалгър скуеър и всеки ден да преподаваш английски на английската кралица...
    1-0

edit- K.O

Хм, не знам за чий английски спорите, но днес питах учителката си по английски. Каза, че това е вярно, но само като разговорна форма, не става да се пише в по-официални текстове. За "That a crime?" говоря.
    Тая вечер случайно намерих в речника, че "Is that you?" може да се каже и като "That you?", но с по-подходяща интонация. Което означава, че е вярно не само като разговорна форма.
    Дотук със спора.

Град
    Непостоянно
    Ааами скучни са ми
    аа пък понякога даже и ги бъркам
    еднакви от към обличане .. и от към акъл
    и именно "НаДуТаА сЪмМ и КфОо" ми да де .. и кво ?

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    обичам надути кифли с подути сливи папараци майна флиртчето габриела и николета минети на сепаретата в Плазма и снимки за тиллейта с нацупени устни и разкопчан сутЕЕн пловдивския панаир филибето майна
    Ти стана от кежуъл бел негър-рапер уе майна

Лолз.
    Същата работа е и с "Why don`t you do something?" и "Why not do something?". Това дори не е разговорен вариант, абсолютно вярно е граматически.
    Сега кажи, че и това е грешно......

Спрете се с вашите ученически знания по английски..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си