- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- училище и храна ;дд
.. какво да ям като отида на училище,, смисъл да не се дебелее, ама ми е трудно, защото знаете, че от лавката или магазините или пицарията няма какво да си взимам .. а беее и аз не знам.. как да задам въпроса, ама вие ме разбрахте .. а и не ям много де.. аз от 10 дена съм на режим.. обаче все пак не моа цял ден на училище да не ям .. ..
охх ужасна тема![]()
Солетки,бейк ролс,ябълки.Можеш да си носиш и от вкъщи каквото искаш или да станеш малко по-рано и да ядеш зърнена закуска.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Плодове не продават ли? Ако не, си носи от вкъщи по една ябълка или ако продават Активия, това си взимай, аз лично така правя![]()
без чипсове и такива глупости ... от вкъщи ябълка или нещо такова, а ако наблизо имате супер (от типа Билла) от там. При нащо има Билла и е много гот.
Аз мисля да го карам на солети тия дни, пък в крайна сметка - както дойде.
Плодове при нас продават, но цените са безумно скъпи - 60ст. на бройка... за един банан няма да дам толкова пари, при положение, че и от вкъщи мога да си взема.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
амм да.. аз са се сещам за бисквитите на ''житен дар'' с ябълка и канела.. диетични са.. мерси![]()
![]()
Какъв е този мит, че от солетите не се дебелее, не ми е ясно...![]()
п.с-яж плодове, мляко можеш да си взимаш
GbSy-по-добре дай 60 ст. и яж плод, нещо полезно, отколкото да си спестиш 30 ст. и да се тъпчеш с тесто...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
С ваще Активии ми ставате смешни вече.Чудно,че им вярвате.
Бактерията Bifidus Essensis живее само и най-много 2 дни от добавянето и в млякото.Докато Активията ви я донесат минават поне 3 дни.Годноста и е над месец и половина.
Годноста на обикновеното,т.е истинското,а не купеното кисело мляко е 3 дни.
Тъй че,съвет,не се тровете с боклуци,още повече ако са на Данон.
Взимайте си по някой ябълка,портокал,мандарина, руша и т.н вместо боклуците от магазина или даскало.
От солетите и прочие се дебелее,заради използваното брашно тип 500.
Лично аз си взимам по 1-2 банана и 1-2 ябълки.
Супер са,но пък за сметка на това има захар,но пък по-добре от колкото солетите.Първоначално написано от victoriqq
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Точно, и аз не мога да разбера...Солетите не са кой знае колко по полезни от чипса. Всъщност солетите са хляб с мазнина, което е ужасно за диета (освен ако не са от най обикновенните сухи солети- но и те не са по полезни от хляба)Първоначално написано от Seducti0n
И аз бих предпочела да дам 60 ст за банан отколкото да ям нещо гадно. Но, ако си купиш чипс и изядеш само половината пакет, няма да ти навреди кои знае колко...
Да, и от бейкролса.. това са може би най-нездравословните храни в лафката + хамбургерите и пиците, а вие тях нагъвате като за свeтовно.Какъв е този мит, че от солетите не се дебелее, не ми е ясно...![]()
Иначе, ако ставаш по-рано може да закусиш овесени ядки с мляко и мед. Или да си направиш сандвич от ръжен хляб с кашкавал и някакво филе (пилешко, пуешко). Аз от нас си вземам шише минерална вода и такъв сандвич + дъвки , а преди даскало ям малко мюсли (сутрин е добре въглехидрати да се ядат) и докато се прибера ме държи. :P
Супер ядеш!Първоначално написано от MoMoXiXi
Първоначално написано от LifeIsGood
Няма нищо лошо от време на време да се яде джънк фууд, но не може само него, трябват витамини.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
по мое мнение тази активия най-малко може да се нарече полезна![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Ами и аз сега съм на нещо като диета (по скоро само се ограничавам..) и се чудяа на мен ми е по - трудно защото нашите я ми дадат джобни я не (и то ако ми дадат е макс 1 лев) а е такава скъпотия... и мисля да ям едно варено яйце преди да отида на училище или пък една моя фр си прави препечена филийка и си я яде в даскало вместо да купува пици и т.н...или пък ако ми дадат пари ще си купувам някакъв плод или мляко
![]()
Cruel Intentions
Ами примерно една активия си купуваш или някакъв плод.
+1 същото се отнася и за бейк ролса и подобниПървоначално написано от MrUndaztood
най добре плод както казаха
Само да ви кажа,че бисквитите са много вредни.По-добре изобщо не ги яжте
то като цяло и аз го имам този проблем с яденето в даскало и всички си мислят,че активията е решение да ама не, в къщи мога да изям едно варено яйце, на другия ден някакъв плод, а в училище мога да си купя струден чай или натурален сок от банан![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Можеш да си купуваш мляко. На мен ми харесва като му сложа и сусам - хем е по-засищащо, а и е много вкусно (малко странно ми звучеше, но като пробвах много ми хареса). А с плодовете е малко по-трудна работа... Аз например като съм на училище от 8 до 3, не мога на една ябълка да изкарам. И все пак, доста често ям плодове на училище. Обикновено си нося сандвич от типов хляб с филе, сирене или кашкавал. Сега даже пробвах да сложа и малко краставица и става супер. Солетите са някакъв вариант, но само ако нищо друго не ти идва на акъла, защото не са най-полезното нещо на света. А това кое колко струва на лавката не смятам, че е такъв проблем - спокойно можеш да си купуваш нещо на път за даскало или пък предната вечер.
Да не пускам нова тема искам да попитам дали ориза е диетичен.Става на въпрос варен без нищо друго
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
По принцип ориза е калорична храна,защото съдържа нишесте.Но вече всеки сам си решава
Зависи на каква диета си. Ако се опитваш да намалиш мазнините- ДА. Ако си на ниско въглехидратна диета- не. Също зависи дали имаш много килограми за сваляне. Ако имаш много и искаш да сваляш, аз не бих яла ориз а някакъв по воден зеленчук. Обаче ако не ти е наложително да отслабваш а само гледаш да поддържаш, ориза не е лоша храна, 100 пъти по добре да го ядеш отколкото бял хляб особено ако сложиш вътре в ориза малко броколи, моркови и такива...Първоначално написано от DivoTo_KoTe
Само аз ли не ям когато съм научилище?![]()
Първоначално написано от Drogiranata_