.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Hybrid View

училище и храна ;дд

.. какво да ям като отида на училище,, смисъл да не се дебелее, ама ми е трудно, защото знаете, че от лавката или магазините или пицарията няма какво да си взимам .. а беее и аз не знам.. как да задам въпроса, ама вие ме разбрахте .. а и не ям много де.. аз от 10 дена съм на режим.. обаче все пак не моа цял ден на училище да не ям .. ..
    охх ужасна тема

Солетки,бейк ролс,ябълки.Можеш да си носиш и от вкъщи каквото искаш или да станеш малко по-рано и да ядеш зърнена закуска.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Плодове не продават ли? Ако не, си носи от вкъщи по една ябълка или ако продават Активия, това си взимай, аз лично така правя

Супер фен Аватара на brokeninside13
    без чипсове и такива глупости ... от вкъщи ябълка или нещо такова, а ако наблизо имате супер (от типа Билла) от там. При нащо има Билла и е много гот.

Аз мисля да го карам на солети тия дни, пък в крайна сметка - както дойде.
    Плодове при нас продават, но цените са безумно скъпи - 60ст. на бройка... за един банан няма да дам толкова пари, при положение, че и от вкъщи мога да си взема.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

амм да.. аз са се сещам за бисквитите на ''житен дар'' с ябълка и канела.. диетични са.. мерси

Град
    Хасково
    ами аз педи ядох мюсли със кисело мляко. Предварително си го накисвам от вечерта и в една найлонова торбичка и с една лъжичка в чантичката На голямото и без това много малко хора остават в стаята а и на мен не ми пука особено много и си ям и сандвичи съм си носила и плодове и какво ли не

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Какъв е този мит, че от солетите не се дебелее, не ми е ясно...

п.с-яж плодове, мляко можеш да си взимаш

GbSy-по-добре дай 60 ст. и яж плод, нещо полезно, отколкото да си спестиш 30 ст. и да се тъпчеш с тесто...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

С ваще Активии ми ставате смешни вече.Чудно,че им вярвате.
    Бактерията Bifidus Essensis живее само и най-много 2 дни от добавянето и в млякото.Докато Активията ви я донесат минават поне 3 дни.Годноста и е над месец и половина.
    Годноста на обикновеното,т.е истинското,а не купеното кисело мляко е 3 дни.

Тъй че,съвет,не се тровете с боклуци,още повече ако са на Данон.

Взимайте си по някой ябълка,портокал,мандарина, руша и т.н вместо боклуците от магазина или даскало.

От солетите и прочие се дебелее,заради използваното брашно тип 500.

Лично аз си взимам по 1-2 банана и 1-2 ябълки.

Цитирай Първоначално написано от victoriqq
    амм да.. аз са се сещам за бисквитите на ''житен дар'' с ябълка и канела.. диетични са.. мерси
    Супер са,но пък за сметка на това има захар,но пък по-добре от колкото солетите.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Цитирай Първоначално написано от Seducti0n

GbSy-по-добре дай 60 ст. и яж плод, нещо полезно, отколкото да си спестиш 30 ст. и да се тъпчеш с тесто...
    Точно, и аз не мога да разбера...Солетите не са кой знае колко по полезни от чипса. Всъщност солетите са хляб с мазнина, което е ужасно за диета (освен ако не са от най обикновенните сухи солети- но и те не са по полезни от хляба)

И аз бих предпочела да дам 60 ст за банан отколкото да ям нещо гадно. Но, ако си купиш чипс и изядеш само половината пакет, няма да ти навреди кои знае колко...

Да, и от бейкролса.. това са може би най-нездравословните храни в лафката + хамбургерите и пиците, а вие тях нагъвате като за свeтовно.

Иначе, ако ставаш по-рано може да закусиш овесени ядки с мляко и мед. Или да си направиш сандвич от ръжен хляб с кашкавал и някакво филе (пилешко, пуешко). Аз от нас си вземам шише минерална вода и такъв сандвич + дъвки , а преди даскало ям малко мюсли (сутрин е добре въглехидрати да се ядат) и докато се прибера ме държи. :P

Цитирай Първоначално написано от MoMoXiXi
    Да, и от бейкролса.. това са може би най-нездравословните храни в лафката + хамбургерите и пиците, а вие тях нагъвате като за свeтовно.

Иначе, ако ставаш по-рано може да закусиш овесени ядки с мляко и мед. Или да си направиш сандвич от ръжен хляб с кашкавал и някакво филе (пилешко, пуешко). Аз от нас си вземам шише минерална вода и такъв сандвич + дъвки , а преди даскало ям малко мюсли (сутрин е добре въглехидрати да се ядат) и докато се прибера ме държи. :P
    Супер ядеш!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от LifeIsGood
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n

Точно, и аз не мога да разбера...Солетите не са кой знае колко по полезни от чипса. Всъщност солетите са хляб с мазнина, което е ужасно за диета (освен ако не са от най обикновенните сухи солети- но и те не са по полезни от хляба)

И аз бих предпочела да дам 60 ст за банан отколкото да ям нещо гадно. Но, ако си купиш чипс и изядеш само половината пакет, няма да ти навреди кои знае колко...
    Няма нищо лошо от време на време да се яде джънк фууд, но не може само него, трябват витамини.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

по мое мнение тази активия най-малко може да се нарече полезна
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Ами и аз сега съм на нещо като диета (по скоро само се ограничавам..) и се чудя а на мен ми е по - трудно защото нашите я ми дадат джобни я не (и то ако ми дадат е макс 1 лев) а е такава скъпотия... и мисля да ям едно варено яйце преди да отида на училище или пък една моя фр си прави препечена филийка и си я яде в даскало вместо да купува пици и т.н...или пък ако ми дадат пари ще си купувам някакъв плод или мляко

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Ами примерно една активия си купуваш или някакъв плод.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    С ваще Активии ми ставате смешни вече.Чудно,че им вярвате.
    Бактерията Bifidus Essensis живее само и най-много 2 дни от добавянето и в млякото.Докато Активията ви я донесат минават поне 3 дни.Годноста и е над месец и половина.
    Годноста на обикновеното,т.е истинското,а не купеното кисело мляко е 3 дни.

Тъй че,съвет,не се тровете с боклуци,още повече ако са на Данон.

Взимайте си по някой ябълка,портокал,мандарина, руша и т.н вместо боклуците от магазина или даскало.

От солетите и прочие се дебелее,заради използваното брашно тип 500.

Лично аз си взимам по 1-2 банана и 1-2 ябълки.

Цитирай Първоначално написано от victoriqq
    Супер са,но пък за сметка на това има захар,но пък по-добре от колкото солетите.
    +1 същото се отнася и за бейк ролса и подобни
    най добре плод както казаха

Само да ви кажа,че бисквитите са много вредни.По-добре изобщо не ги яжте

то като цяло и аз го имам този проблем с яденето в даскало и всички си мислят,че активията е решение да ама не, в къщи мога да изям едно варено яйце, на другия ден някакъв плод, а в училище мога да си купя струден чай или натурален сок от банан
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    Горна Оряховица
    Можеш да си купуваш мляко. На мен ми харесва като му сложа и сусам - хем е по-засищащо, а и е много вкусно (малко странно ми звучеше, но като пробвах много ми хареса). А с плодовете е малко по-трудна работа... Аз например като съм на училище от 8 до 3, не мога на една ябълка да изкарам. И все пак, доста често ям плодове на училище. Обикновено си нося сандвич от типов хляб с филе, сирене или кашкавал. Сега даже пробвах да сложа и малко краставица и става супер. Солетите са някакъв вариант, но само ако нищо друго не ти идва на акъла, защото не са най-полезното нещо на света. А това кое колко струва на лавката не смятам, че е такъв проблем - спокойно можеш да си купуваш нещо на път за даскало или пък предната вечер.

Да не пускам нова тема искам да попитам дали ориза е диетичен.Става на въпрос варен без нищо друго
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

По принцип ориза е калорична храна,защото съдържа нишесте.Но вече всеки сам си решава

Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Да не пускам нова тема искам да попитам дали ориза е диетичен.Става на въпрос варен без нищо друго
    Зависи на каква диета си. Ако се опитваш да намалиш мазнините- ДА. Ако си на ниско въглехидратна диета- не. Също зависи дали имаш много килограми за сваляне. Ако имаш много и искаш да сваляш, аз не бих яла ориз а някакъв по воден зеленчук. Обаче ако не ти е наложително да отслабваш а само гледаш да поддържаш, ориза не е лоша храна, 100 пъти по добре да го ядеш отколкото бял хляб особено ако сложиш вътре в ориза малко броколи, моркови и такива...

Само аз ли не ям когато съм научилище?
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    за теб нз ама аз от нищо не се лишавам ...ям си всичко,което ми се иска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си