- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- училище и храна ;дд
И аз съм така...Първоначално написано от Civilizationruller
мързи ме да диря тема в която да питам това пък и гледам има подобен въпрос тук ще питам
Орехите добре ли е да се консумират по време на диета![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
да/ питала съмноо разбира се не мога да съм сигурна : )) но мисля, че не пречи
![]()
Зависи на каква диета си за орехите...
Полезни са, яж ги но са СТРАШНО КАЛОРИЧНИ!!! Само по 1-2 ореха може.
Не знам как бих могла да не ям 6-7 часа, и то точно сутринтаПървоначално написано от LifeIsGood
![]()
Майката му е плодове.Няма да забравя имах 2 мои съученички, които се бяха вманиачили в калориите .Всяко междучасие на лавката и по 20 мин там киснат , за да гледат кое колко калории имаТо не беше сравняване, гледане,ядосне ... Нямаха равни, но никога не се сещаха, да си куппят плод.Патешки мозъци.Може би и затова и не заслабнаха...Знаели човек?!
Изяш един голям джоб и това е !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Да и после да четем теми: Свалих кг, ама не издържах , изядох един сандвич и върнах всичко - ПОМОГНЕТЕ!![]()
По темата: за диети наистина стават само плодовете ... иначе квото и да изядеш ... първо няма да се наядеш хич, второ или в нещото ще има захар или тесто, или и дветеАко няма плодове около вас , се наливай с вода и яж преди и след даскало.
ми нз ко да ти кажа
аз като съм първя смяна не ям нищо, докато не се прибера от даскало..после обяд..и така
а като съм втора закусвам у нас...после на училище нищо..и после вечерям пак у нас
пробвай, свиква се и после не усещаш глад през дъългите скучни часове на тъъъпото даскало![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
има и оризова диета, колкото и да е калоричен ориза, представете си вече махнаме картофите и морковите, защото са калорични утре да не излезе, че и динята е калоричнахапвай се зеленчуци, все пак ще е по-добре от плодове, но не съм съгласна, че трябва да се лишаваш от ориз, то какво остава да ям трябва и малко разнообразие
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
аз на учибище ям най-вече солети или най-добре си носи от вкъщи![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
a ne se li se6tate da si kypita 1-2 kg ot pazara i da si zemate seki den po 1 za daskalo vmesto da qdete koto ima ili da daate izli6no pariПървоначално написано от Seducti0n
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
А какво му е на млякото?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ем,най-удачния вариант е да си правиш сандвич от вкъщи..
или да закусваш кисело мляко+ябълка например
ооо аз винаги си взимам ябълка или си праим някви буламачи примерно плодово мляко с банан или с кексче или с течен шоколад![]()
Активия или Данон Баланс+Бейк Ролс или Ябълка![]()
To infinity and beyond.
Закуската е най-важното ядене.Като ви чета мненията се питам Вие какво ядете бе хора.Казвате,че това е вредно,солетите вредни,ами и вуздуха,който дишате е вреден ама си го дишате.
Аз на закуска ям,но пропускам вечерята.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
на закуска, не трябва да се яде нищо тястено, или тежка храна
храненето в човешкия организъм започва в 12.00 часа и аз си го спазвам, вие яжте Бейкролс да видим до къде ще стигнете![]()
Първоначално написано от colymoly
Ама въобще не съм съгласна.По-добре да ядеш колкото си искаш сутрин отколкото вечер.Не сте ли чели биология бе хора.Закуската е най-важното ядене.
Колкото и да пиша все ще има нападителни мнения относно поста ми.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Това , че закуската е много важна е вярно , но се закусват плодове , защотто храносмилателната система преди 12 часа не е готова да смели друг вид продукти.
Envoi moi ! ;]
точно за това става въпрос, не бива да се натоварваме с тежки храни сутрин, един или два плода и един чай са достатъчниПървоначално написано от Mihailova
Вариятни много..
Айрян
Някакви ядки
Плодове
Активия
Солети
П.С. Аз на даскалото ям почти всеки ден за закуска солети и са ми идеални за диетата,не съм напълняла.. даже обратното![]()
Суетата.Моят любим грях.
кво се ограничавате бе мацки .....яжте каквото си поискате стига да НЕ се прекалява ,а ако искате да отслабнете бягайте в парка,ходете на фитнес,плувайте или там каквото ви хрумне.С диети не се отслабва,най много да си докарате някоя болест.
Бях пияна, когато си написах ника.
Носи си плод, сандвич, салата, препечена филийка...Има много варианти, само желание да има.
Аз лично не ям в училище. Закусвам и обядвам у дома, и след това като се прибера ям два пъти по малко.![]()