- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- профил в skype
Казвам се Ганка и съм баба наркоманка.!
Силна съм кът терминатор, щото ползвам вибартор,
може да съм тъпа ама циците са ми до пъпа.![]()
![]()
![]()
Луд умора няя ;дд
" http://www.youtube.com/watch?v=o7kUMvYJQtw (dance)(party) xo xo "
![]()
И нещо от мен, весело посрещане на 2010! Мн усмивки, позитивно настроение, по-малко нерви и успехи на кандидат-студентите (включае АЗ) ! НАЗДРАВЕ!![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Последна промяна с: " ша та скъсам гадже ти си супер бе ша та разкатая няма на къде "![]()
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Весели празници
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Част от едно уникално стихтворение което прочетох в potter-mania![]()
![]()
![]()
![]()
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
romaine<3
ЧНГ ХОРА :]]] и на тебе Бо...на патерици xD ||| Go in Prison for The Moment I met You... (h) get the намек xD xD xD
По-голяма тъпотия не можах да измисля... На патерици е, защото по погрешща на Коледа прати на вс СМС ЧНГ
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
.. ДоБрото момиче в мен си замина .. (music)
ЧНГ peopleee!! (hug) You're still the one that I love ..
П.П. Няма да е лошо вече да го махна..![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
;( |Ти си най-силното ми чувство..
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
по-добре искай това което нямаш, отколкото да имаш това което не искаш!![]()
<N>
http://www.youtube.com/watch?v=TDRT-bYRvMI Kali says: heei ra4i4ki hei gi 3 mama izrood me rodii ednata bie drugata apyk dvete tretataaa (music)
![]()
![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
баси прегръдките днеска o.O :d Ч.И.Д. любоф .. (H) ` ' ~ .. Hourglass (mm) (music) ' ~ .. Lovэ yaa iFcho (hug) (h) ^^![]()
(f) ..Един камион карал дупки. Едната от тях паднала и шофьора се върнал да я вземе. Когато стигнал, той паднал в нея. (rofl) .. Магистралните феички iskali da karat sk8 (rofl).. \\lqlqqq.. (sun) .. \\ (tmi)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нищо
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
(ninja) Ninja power ;D
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
кажи ми,че можем да започнем отначало,знаеш,че никога няма да си отида,докато знам,че всичко идва право от сърцето..