- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цената да си влюбчив?
Харесваш някоя и тя уж казва ,че не и е безразлично и накрая ти изръсва няма как да стане по няква си причина и накрая какво излиза ,че този човек си е поиграл едно хубаво с теб и те е преебал мн яко грррр... тея жени какво да очакваш от тях![]()
Можеш да очакваш всичкоПървоначално написано от didoran
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
сейм тук ... отново ... гадно е ;/Първоначално написано от didoran
мда а уж жената трябва да е най-добрия приател на човека а то какво става..![]()
Кучето е най-добрия приятел на човека... добре че аз имам... поне има кой да ми се радваПървоначално написано от didoran
![]()
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
прав си кучето е най-добрия приятел на човека защото никои не предава така подло като жената...
Първоначално написано от didoran
Ох айде спрете с тези сексистки коментари моля... сякаш един мъж не е способен на това което жените правят ...въпрос на характер, възпитание, схващания, идеали, гледни точки и позиции. ЖЕНИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ СЛАГАТ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ (както и мъжете) !
аз не съм предавала никого но мен колко пъти...Първоначално написано от didoran
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Всичко е до човека,не до пола.Както една жена може да направи нещо такова,така и един мъж и обратното.Не трябва да слагаш всички под общ знаменател. Макар,че ей ся ще изникнат разни дето ще напълнят темата с обяснения колко са различни![]()
да я пълнят с каквото искат аз казвам, че има и различни моми явно съм попаднал на неподходящата![]()
Да но лошото е че като ти се случи няколко пати и вече почваш да не се доверяваш на никого..![]()
3 долара и 62 цента
ми на такова момиче си попаднал..някои нямаме съвест и не ни пука![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
КУЧЕТО БЕ не жената ти си побърканПървоначално написано от didoran
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Еми определено не зависи от пола!Тя е постъпила супер гадно..но нали знаеш неможеш да насилиш някой да те обича макар ти да си лид по него.. това е невъзможно/възможно е само ако има някви симпатии или нещо от сорта/ така, че бе би трябвало да страдаш за човек ,който не мисли за теб .. не му пука като цяло!Има и други момичета..простоо си намери някой който те обича и уважаваУспех
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
..ами тоо има много такива жени които незнаят какво искат или пък се правят на интересни...това издава че са несериозни или недорасли....все пак ти имаш човек срещу себе си ,не животно и носиш отговорност за своите действия към него...
Тея па!Какво сте се завъзмущавали?! Аз с един млюбчив младеж тръгнах и на втората седмица се разделихме, че започна една друга да умайва.
![]()
Аз не знам как се страда по човек преди да ви е свързвало каквото и да било. Опитали сте и не е станало. Махваш с ръка и продължаваш. Болка има ако сте били дълго време заедно.
Бате нищо лично обаче си ми смешен нз що.Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Бахти тъпия подпис имам
оф айде пак "жени ..кво да очакваш от тях" ..вие па момчетата сте все цветета за мирисане..колкото нарянваме ние толкова и вие..само че разлиаката е че всеки е индивидуален...и пак казвам не слагайте всички момичета или вс. момчета под един знаменател-това е пълна детинщина![]()
Първоначално написано от gabsit000
сори за оффтопика ама не се сдържах ;дд
Първоначално написано от didoran
Priqteliu.Bih ti dal edin savet ot opit ...Jenite(ili kakto se izrazi edna macka po-gore, da ne gi slagame pod obsht znamenatel), tezi jeni, koito izbivat kompleksite si, i se pravqt na nedostypni, kato podlagat mokyr parcal pod nashte noze.Edna jena, vinagi e zaintriguvana ot myj, koito ne i obryshta vnimanie ...Ako iska da se vyzpolzva ot tova neshto(ili, kakto kazvash ti, da go poizpolzva, da mu dade nadejdi i nakraq da mu "sloji ko4aneca izodzad"), vinagi shte go napravi, ako i se dade vyzmojnost da go napravi ... Nikoga ne pokazvai tvyrde byrzo kakvo 4uvstvash kym tozi 4ovek.Mnogo hora(tuk moga da sloja i jenite pod tozi snamenatel), vkliu4itelno i majete pravqt tazi greshka ... Prosto pokazvat 4uvstvata si prekaleno rano, nezavisimo kakvi sa te ...Tova e golqma greshka, povqrvai mi, kazvam go ot opit ... No, choveka e chovek za da greshi ...i vseki se u4i ot greshkite si ...No, spynesh li se vednyj v edin kamyk, i sled tova se spynesh 2-3 .. 15-20 pati v syshtiq kamyk ..Hmmm, stava typo, ne mislish li ..???
![]()
Първоначално написано от gabsit000
Po svetovna statistika, na vseki myj se padat po 10 jeni ... Sledovatelno, koeficienta na myje/jeni e 1/10 ... Sledovatelno, ne e vyzmojno myjete da naranqvat pove4e ot jenite ...ili sym v greshka ..????![]()