.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LudoMlado
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Аз не знам как се страда по човек преди да ви е свързвало каквото и да било. Опитали сте и не е станало. Махваш с ръка и продължаваш. Болка има ако сте били дълго време заедно.
    Бате нищо лично обаче си ми смешен нз що.
    И аз на много неща в тоя форум се смея (не изключвам и теб), ама ако почна за всеки си смях да поствам ще ме изгонят за флуд.

Вярно е, че не съм тийн и не мога да разбера каква трагедия е някоя да ми каже, че не иска да се обвързва с мен. Разберете, че това е съвсем нормален отговор от момиче и в него няма нищо лошо.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ami priemash go i produljavash napred...

Град
    Дълбините на канала :D

Re: Цената да си влюбчив?

Цитирай Първоначално написано от didoran
    Харесваш някоя и тя уж казва ,че не и е безразлично и накрая ти изръсва няма как да стане по няква си причина и накрая какво излиза ,че този човек си е поиграл едно хубаво с теб и те е преебал мн яко грррр... тея жени какво да очакваш от тях
    Ооо,а момчетата изобщо не ни правите мръсно,така ли?!Айде моля ви се,не ставайте смешни!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Човеко - що се нервиш? Изречението не си ми безразличен означава точно това. А не че иска да ходите и да се жените и знам ли още какво. не е и обещание за каквото и да било. Ако ти се оставяш - ще си играят с теб.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Извинявам се на нежния пол просто вчера ми беше крив целия свят и най-вече жените Но днес съм добре мерси на всички който са писали в темата всички сте пичове и пи-чки

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    вчера ми беше крив целия свят
    Бе като ти е бил крив - ми удари му една да се изправи :Р

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)

Цитирай Първоначално написано от Enough
    Харесваш някоя и тя уж казва ,че не и е безразлично и накрая ти изръсва няма как да стане по няква си причина и накрая какво излиза ,че този човек си е поиграл едно хубаво с теб и те е преебал мн яко грррр... тея жени какво да очакваш от тях
    сейм тук ... отново ... гадно е ;/
    +1 Е,гадно е,но се преживява.Има къде по-неприятни неща.Трябва обаче да се преживяват,все пак живота продължава и трябва да се живее.....

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Доста висока цена се плаща,(плач по цял ден, и още негативи)заради това кофти качество...И аз го имам.Страдам,но на кой му пука хах?!

мда а уж жената трябва да е най-добрия приЯтел на човека
    Кой те излъга?

Град
    Улицата
    абе не е сложно бе както жените могат да нараняват и съсипват мъжете така и мъжете могат жените тва е такава ни е природата
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Няма какво да стане... жени,мъже,момци,моми и сякви др учим се от грешките си все пак нали
    valdesbg Бе като ти е бил крив - ми удари му една да се изправи :Р
    Една бира ли ?

Супер фен

не слагай всички под един знаменател!Както ти казваш това .. така и аз мога да кажа същото.И аз като теб съм билапрецаквана...но от момче.Преживява се!Не е болка за умиране

все едно си описал последните няколко месеца от живота ми точно това ми се случи сега хем все още съм луд по това момиче и немога да спра да излизам с компанията и тя е част от нея хем пак немога да сам близо до нея и да неси мисля за нея неми стига само приятелство немога да сам и само приятел а тя нее влюбена а само ме хсаресвала и неискала повече от приятелство "заслужаваш някоя която да те обича много" ми каза тя е па аз неискам друга напрао се депресирам вече тъй като тя ми бе първата любов доста тежко го приемам
    Life is simple we make choices and never look back.

Да си влюбчив означава само едно - ДА СТРАДАШ... и то много... аз също съм в такава ситуация... влюбен съм до полуда но без никаква заинтересованост от нейна страна ( сигурно щото не съм богат педал с оскубани вежди и х*й над 20 санта) и още не мога да го преживея... трудно е но само времето може да помогне... мислиш за самоубийство и тем подобни... но просто като мине време разбираш че не си е заслужавало... трябва да живеем НАПУК... все някой ден ще се появи друг човек който да споделя чувствата ви... Просто като се замислих... има хора които харесват паяци... а те са противни... защо пък да няма някой друг който да ни харесва...
    In my dream you are mine, but in my life you are a dream.

Цената да си влюбчив - сърцето ти
    When you dream anything can happen.

Цитирай Първоначално написано от Lonelysoul
    все едно си описал последните няколко месеца от живота ми точно това ми се случи сега хем все още съм луд по това момиче и немога да спра да излизам с компанията и тя е част от нея хем пак немога да сам близо до нея и да неси мисля за нея неми стига само приятелство немога да сам и само приятел а тя нее влюбена а само ме хсаресвала и неискала повече от приятелство "заслужаваш някоя която да те обича много" ми каза тя е па аз неискам друга напрао се депресирам вече тъй като тя ми бе първата любов доста тежко го приемам
    Пич нз ама по добре спри да излзиаш с неината компания защото колкото по-често я виждаш токова повече ще ти е по-гадно дзз спри сякакви връзки с нея поне аз така бих направил за известно време...

Neet човек подкрепям това за скубаните вежди и богатството жалко, че се повече жени зеха да се взират в джоба ти .....

tctctt ... vie, sega za oskubanite myjki vejdi li sh si govorite ili ...??? Mi, koito kakto obi4a ...i az si skubq vejdite( t`va za razmera nqma da go komentiram ), no tova ne zna4i, 4e jenite gledat oskubanite vejdi i razmera na onaq ti raota ...(ne, che gi nqma i takiva de).No, kakto kaza ti, jenite(ili pone .. 75-80% ot tqh) ot mnogo dylgo vreme gledat myjete do tqh, kato si slojat portfeila na zemqta, i kato sednat v/u nego da dostigat edna tipi4no sredna myjka viso4ina (175-180cm).Tova, pove4eto bez takiva vyzmojnosti ne go razbirat, no neka ne zabravqme, 4e glavnoto koeto tyrsi edna jena, e sigurnost i bydeshte.Taka, 4e ne mislq 4e ima kakvo da se 4udite zashto po dqvolite jenskoto syslovie tyrsi bogati kopeleta(ne sym ot Sofiq, ama taka mi doide na ustata ...).

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от phattbasse
    tctctt ... vie, sega za oskubanite myjki vejdi li sh si govorite ili ...??? Mi, koito kakto obi4a ...i az si skubq vejdite( t`va za razmera nqma da go komentiram ), no tova ne zna4i, 4e jenite gledat oskubanite vejdi i razmera na onaq ti raota ...(ne, che gi nqma i takiva de).No, kakto kaza ti, jenite(ili pone .. 75-80% ot tqh) ot mnogo dylgo vreme gledat myjete do tqh, kato si slojat portfeila na zemqta, i kato sednat v/u nego da dostigat edna tipi4no sredna myjka viso4ina (175-180cm).Tova, pove4eto bez takiva vyzmojnosti ne go razbirat, no neka ne zabravqme, 4e glavnoto koeto tyrsi edna jena, e sigurnost i bydeshte.Taka, 4e ne mislq 4e ima kakvo da se 4udite zashto po dqvolite jenskoto syslovie tyrsi bogati kopeleta(ne sym ot Sofiq, ama taka mi doide na ustata ...).
    ОТ 2ри АПРИЛ НЕ БЕШЕ ЛИ ЗАБРАНЕНО ПИСАНЕТО НА ЛАТИНЦА?!?!?! И НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ТАКИВА МНЕНИЯ ДА СЕ ТРИЯТ?!?!?!

Lancia Alfa Romeo Мотори

Повече от фен Аватара на windowlicker
    мда а уж жената трябва да е най-добрия приател на човека а то какво става..
    Докато не се научиш да уважаваш жената, едва ли ще те огрее...

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от windowlicker
    мда а уж жената трябва да е най-добрия приател на човека а то какво става..
    Докато не се научиш да уважаваш жената, едва ли ще те огрее...
    много правилно казано !!!

Lancia Alfa Romeo Мотори

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Нищо хубаво !
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Не е проблема в жените.И на много от мъже се случва това, което си разказал по-горе.Всичко е до психиката на дадената личност, възпитанието и манталитета ! Аз съм много влюбчива, но и много страдам.Но пък всяко зло за добро :]

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не само жените го правят.
    Вие, мъжете също сте майстори в това да давате основание за хранене на напразни надежди, очаквания...

Много се дразня на такива хора-независимо от пола-
    Чувствата са нещо, с което никой няма право да се подиграва.
    А относно тези, които не са наясно какво точно искат от живота м личен план-кротнете се малко и не си играйте с хората, защото един ден ще стане така, че живота, ще се заиграе с вас.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ей моми не ме разпъваите на кръст ИЗВИНЯМ СЕ НА ВСИЧКИ ЖЕНИ, ЧЕ ГИ СЛОЖИХ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    извинен си
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове