- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цената да си влюбчив?
И аз на много неща в тоя форум се смея (не изключвам и теб), ама ако почна за всеки си смях да поствам ще ме изгонят за флуд.Първоначално написано от LudoMlado
Вярно е, че не съм тийн и не мога да разбера каква трагедия е някоя да ми каже, че не иска да се обвързва с мен. Разберете, че това е съвсем нормален отговор от момиче и в него няма нищо лошо.
Ami priemash go i produljavash napred...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ооо,а момчетата изобщо не ни правите мръсно,така ли?!Айде моля ви се,не ставайте смешни!Първоначално написано от didoran
Човеко - що се нервиш? Изречението не си ми безразличен означава точно това. А не че иска да ходите и да се жените и знам ли още какво. не е и обещание за каквото и да било. Ако ти се оставяш - ще си играят с теб.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Извинявам се на нежния пол просто вчера ми беше крив целия свят и най-вече женитеНо днес съм добре мерси на всички който са писали в темата всички сте пичове и пи-чки
![]()
Бе като ти е бил крив - ми удари му една да се изправи :РПървоначално написано от didoran
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+1 Е,гадно е,но се преживява.Има къде по-неприятни неща.Трябва обаче да се преживяват,все пак живота продължава и трябва да се живее.....Първоначално написано от Enough
Доста висока цена се плаща,(плач по цял ден, и още негативи)заради това кофти качество...И аз го имам.Страдам,но на кой му пука хах?!![]()
![]()
абе не е сложно бекакто жените могат да нараняват и съсипват мъжете така и мъжете могат жените тва е такава ни е природата
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Няма какво да стане... жени,мъже,момци,моми и сякви др учим се от грешките си все пак нали![]()
valdesbg Бе като ти е бил крив - ми удари му една да се изправи :Р
Една бира ли ?![]()
не слагай всички под един знаменател!Както ти казваш това .. така и аз мога да кажа същото.И аз като теб съм билапрецаквана...но от момче.Преживява се!Не е болка за умиранеПървоначално написано от didoran
![]()
все едно си описал последните няколко месеца от живота ми точно това ми се случи сега хем все още съм луд по това момиче и немога да спра да излизам с компанията и тя е част от нея хем пак немога да сам близо до нея и да неси мисля за нея неми стига само приятелство немога да сам и само приятел а тя нее влюбена а само ме хсаресвала и неискала повече от приятелство "заслужаваш някоя която да те обича много" ми каза тя е па аз неискам другаХаресваш някоя и тя уж казва ,че не и е безразлично и накрая ти изръсва няма как да стане по няква си причина и накрая какво излиза ,че този човек си е поиграл едно хубаво с теб и те е преебал мн яко грррр... тея жени какво да очакваш от тяхнапрао се депресирам вече тъй като тя ми бе първата любов доста тежко го приемам
![]()
![]()
Life is simple we make choices and never look back.
Да си влюбчив означава само едно - ДА СТРАДАШ... и то много... аз също съм в такава ситуация... влюбен съм до полуда но без никаква заинтересованост от нейна страна ( сигурно щото не съм богат педал с оскубани вежди и х*й над 20 санта) и още не мога да го преживея... трудно е но само времето може да помогне... мислиш за самоубийство и тем подобни... но просто като мине време разбираш че не си е заслужавало... трябва да живеем НАПУК... все някой ден ще се появи друг човек който да споделя чувствата ви... Просто като се замислих... има хора които харесват паяци... а те са противни... защо пък да няма някой друг който да ни харесва...
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
Цената да си влюбчив - сърцето ти![]()
When you dream anything can happen.
Пич нз ама по добре спри да излзиаш с неината компания защото колкото по-често я виждаш токова повече ще ти е по-гадно дзз спри сякакви връзки с нея поне аз така бих направил за известно време...Първоначално написано от Lonelysoul
![]()
Neet човек подкрепям това за скубаните вежди и богатството жалко, че се повече жени зеха да се взират в джоба ти .....![]()
tctctt ... vie, sega za oskubanite myjki vejdi li sh si govorite ili ...??? Mi, koito kakto obi4a ...i az si skubq vejdite( t`va za razmera nqma da go komentiram), no tova ne zna4i, 4e jenite gledat oskubanite vejdi i razmera na onaq ti raota ...(ne, che gi nqma i takiva de).No, kakto kaza ti, jenite(ili pone .. 75-80% ot tqh) ot mnogo dylgo vreme gledat myjete do tqh, kato si slojat portfeila na zemqta, i kato sednat v/u nego da dostigat edna tipi4no sredna myjka viso4ina (175-180cm).Tova, pove4eto bez takiva vyzmojnosti ne go razbirat, no neka ne zabravqme, 4e glavnoto koeto tyrsi edna jena, e sigurnost i bydeshte.Taka, 4e ne mislq 4e ima kakvo da se 4udite zashto po dqvolite jenskoto syslovie tyrsi bogati kopeleta(ne sym ot Sofiq, ama taka mi doide na ustata ...).
ОТ 2ри АПРИЛ НЕ БЕШЕ ЛИ ЗАБРАНЕНО ПИСАНЕТО НА ЛАТИНЦА?!?!?! И НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ТАКИВА МНЕНИЯ ДА СЕ ТРИЯТ?!?!?!Първоначално написано от phattbasse
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Докато не се научиш да уважаваш жената, едва ли ще те огрее...Първоначално написано от didoran
много правилно казано !!!Първоначално написано от windowlicker
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Нищо хубаво !Първоначално написано от didoran
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Не е проблема в жените.И на много от мъже се случва това, което си разказал по-горе.Всичко е до психиката на дадената личност, възпитанието и манталитета ! Аз съм много влюбчива, но и много страдам.Но пък всяко зло за добро :]![]()
Не само жените го правят.
Вие, мъжете също сте майстори в това да давате основание за хранене на напразни надежди, очаквания...
Много се дразня на такива хора-независимо от пола-
Чувствата са нещо, с което никой няма право да се подиграва.
А относно тези, които не са наясно какво точно искат от живота м личен план-кротнете се малко и не си играйте с хората, защото един ден ще стане така, че живота, ще се заиграе с вас.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ей моми не ме разпъваите на кръст ИЗВИНЯМ СЕ НА ВСИЧКИ ЖЕНИ, ЧЕ ГИ СЛОЖИХ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ!!!![]()
извинен си
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone