- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цената да си влюбчив?
Е... т'ва е цената.. гадно е...Първоначално написано от didoran
цената е точно 4 лева И 60 стотинки![]()
Всичко е правилно като току що изваден от фабрично производство куршум!
Има и такива жени, но има и такива мъже... Аз съм си патила от такова момче дето даваше напразни надежди и точно когато най-малко очаквах - БУМ "ми не стават нещата между нас"... Кофтито беше, че го обичах и му се бях доверила, а той ме предаде... Оттогава изпитвам страх да се доверявам на който и да било и просто не ми пука за нищо... Когато сте прекалено добри с един човек той ви се качва на главата, разберете го това! Не казвам, че трябва да се държим като изроди във всеки един момент, но просто да си знаем цената и границата. Някъде по-напред го бяха казали - недостъпното привлича! И това не се отнася само за жените, а и за мъжете...
Авторе, ти не се отчайвай. Просто приеми, че трябва да минеш през много нечестни и гадни хора докато намериш истинския човекИ от тук нататъка внимавай на кой се доверяваш
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
абе каквото и да си говорим повечето жени правят мръсно и са двулични..има си и изключения де...при момчетата е същото-има Момчета и момчета...относителни са нещатаПървоначално написано от emily_1234
![]()
Първоначално написано от Slawi92
Ela tiI dA piShESh nAa KiRilIcaA s lApTopA, i sSHTe pOZdRAvqQ![]()
![]()
еми само да те светна и аз съм на лаптопПървоначално написано от phattbasse
и плус това такива са правилата
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Първоначално написано от Slawi92
"S tAZIi MAlLkA poDrObNostT, 4e mOqQ nE e oT BG ...i sTaA mAlLkO tRYdnO Very Happy Very Happy Very Happy ... sry ..., ina4e ne mislish li, 4e bih piSAlL PO PRAVILATA ...???"
Ехеее айде моля и аз не живея в България и аз съм на лаптоп купен извън България, ама проблеми с кирилицата не съм имала...
![]()
не беше ли кучето .. то вярно че има и кучки де ама тва е др въпросПървоначално написано от didoran
![]()
Извинете и мъжете не сте по-назад!Първоначално написано от didoran
Да су влюбчив е гадничко...аз не съм от най-влюбчивите обаче не съм и от най коравосърдечните и влезнат ли ми под кожата става лошооо....![]()