.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    извинен си
    Афиуууу... олекна ми

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана

Re: Цената да си влюбчив?

Цитирай Първоначално написано от didoran
    Харесваш някоя и тя уж казва ,че не и е безразлично и накрая ти изръсва няма как да стане по няква си причина и накрая какво излиза ,че този човек си е поиграл едно хубаво с теб и те е преебал мн яко грррр... тея жени какво да очакваш от тях
    Е... т'ва е цената.. гадно е...

цената е точно 4 лева И 60 стотинки

Град
    isperih
    Всичко е правилно като току що изваден от фабрично производство куршум!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Има и такива жени, но има и такива мъже... Аз съм си патила от такова момче дето даваше напразни надежди и точно когато най-малко очаквах - БУМ "ми не стават нещата между нас"... Кофтито беше, че го обичах и му се бях доверила, а той ме предаде... Оттогава изпитвам страх да се доверявам на който и да било и просто не ми пука за нищо... Когато сте прекалено добри с един човек той ви се качва на главата, разберете го това! Не казвам, че трябва да се държим като изроди във всеки един момент, но просто да си знаем цената и границата. Някъде по-напред го бяха казали - недостъпното привлича! И това не се отнася само за жените, а и за мъжете...

Авторе, ти не се отчайвай. Просто приеми, че трябва да минеш през много нечестни и гадни хора докато намериш истинския човек И от тук нататъка внимавай на кой се доверяваш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от emily_1234
    прав си кучето е най-добрия приятел на човека защото никои не предава така подло като жената...

Ох айде спрете с тези сексистки коментари моля... сякаш един мъж не е способен на това което жените правят ...въпрос на характер, възпитание, схващания, идеали, гледни точки и позиции. ЖЕНИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ СЛАГАТ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ (както и мъжете) !
    абе каквото и да си говорим повечето жени правят мръсно и са двулични..има си и изключения де...при момчетата е същото-има Момчета и момчета...относителни са нещата

Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    Цитирай Първоначално написано от phattbasse
    tctctt ... vie, sega za oskubanite myjki vejdi li sh si govorite ili ...??? Mi, koito kakto obi4a ...i az si skubq vejdite( t`va za razmera nqma da go komentiram ), no tova ne zna4i, 4e jenite gledat oskubanite vejdi i razmera na onaq ti raota ...(ne, che gi nqma i takiva de).No, kakto kaza ti, jenite(ili pone .. 75-80% ot tqh) ot mnogo dylgo vreme gledat myjete do tqh, kato si slojat portfeila na zemqta, i kato sednat v/u nego da dostigat edna tipi4no sredna myjka viso4ina (175-180cm).Tova, pove4eto bez takiva vyzmojnosti ne go razbirat, no neka ne zabravqme, 4e glavnoto koeto tyrsi edna jena, e sigurnost i bydeshte.Taka, 4e ne mislq 4e ima kakvo da se 4udite zashto po dqvolite jenskoto syslovie tyrsi bogati kopeleta(ne sym ot Sofiq, ama taka mi doide na ustata ...).
    ОТ 2ри АПРИЛ НЕ БЕШЕ ЛИ ЗАБРАНЕНО ПИСАНЕТО НА ЛАТИНЦА?!?!?! И НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ТАКИВА МНЕНИЯ ДА СЕ ТРИЯТ?!?!?!

Ela tiI dA piShESh nAa KiRilIcaA s lApTopA, i sSHTe pOZdRAvqQ

Град
    Улицата
    tctctt ... vie, sega za oskubanite myjki vejdi li sh si govorite ili ...??? Mi, koito kakto obi4a ...i az si skubq vejdite( t`va za razmera nqma da go komentiram ), no tova ne zna4i, 4e jenite gledat oskubanite vejdi i razmera na onaq ti raota ...(ne, che gi nqma i takiva de).No, kakto kaza ti, jenite(ili pone .. 75-80% ot tqh) ot mnogo dylgo vreme gledat myjete do tqh, kato si slojat portfeila na zemqta, i kato sednat v/u nego da dostigat edna tipi4no sredna myjka viso4ina (175-180cm).Tova, pove4eto bez takiva vyzmojnosti ne go razbirat, no neka ne zabravqme, 4e glavnoto koeto tyrsi edna jena, e sigurnost i bydeshte.Taka, 4e ne mislq 4e ima kakvo da se 4udite zashto po dqvolite jenskoto syslovie tyrsi bogati kopeleta(ne sym ot Sofiq, ama taka mi doide na ustata ...).
    ОТ 2ри АПРИЛ НЕ БЕШЕ ЛИ ЗАБРАНЕНО ПИСАНЕТО НА ЛАТИНЦА?!?!?! И НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ТАКИВА МНЕНИЯ ДА СЕ ТРИЯТ?!?!?!

еми само да те светна и аз съм на лаптоп и плус това такива са правилата
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

S tAZIi MAlLkA poDrObNostT, 4e mOqQ nE e oT BG ...i sTaA mAlLkO tRYdnO ... sry ..., ina4e ne mislish li, 4e bih piSAlL PO PRAVILATA ...???

еми само да те светна и аз съм на лаптоп и плус това такива са правилата

Повече от фен Аватара на windowlicker
    "S tAZIi MAlLkA poDrObNostT, 4e mOqQ nE e oT BG ...i sTaA mAlLkO tRYdnO Very Happy Very Happy Very Happy ... sry ..., ina4e ne mislish li, 4e bih piSAlL PO PRAVILATA ...???"

Ехеее айде моля и аз не живея в България и аз съм на лаптоп купен извън България, ама проблеми с кирилицата не съм имала...

мда а уж жената трябва да е най-добрия приател на човека а то какво става..
    не беше ли кучето .. то вярно че има и кучки де ама тва е др въпрос

Re: Цената да си влюбчив?

Харесваш някоя и тя уж казва ,че не и е безразлично и накрая ти изръсва няма как да стане по няква си причина и накрая какво излиза ,че този човек си е поиграл едно хубаво с теб и те е преебал мн яко грррр... тея жени какво да очакваш от тях
    Извинете и мъжете не сте по-назад!

Да су влюбчив е гадничко...аз не съм от най-влюбчивите обаче не съм и от най коравосърдечните и влезнат ли ми под кожата става лошооо....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си