- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко искаш да живееш?
аз искам да живея щастливо... а пък колко... не е важно!
И тва ми стига.
колкото ми е писано![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Искам да живея докато знам на кой свят съм и докато мога да се раздавам. После е безсмислено съществуването ми.
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...
Мармаладке, много е брутално да ги разбереш тези неща докато си малък, но пък това е много добър урок в живота на всеки
човек.
искам да живея много..
искам след 40 или 50 годишнината ми да се преместя някъде в чужбина,където да си имам огромна къща с огромна градина и лозя..
и ще си живея самичка в пустоща.само аз,фенека ми,плодовете и зеленчуците.и там ще пиша,нали..
или пък когато стана супер известната писателка,да си имам голяма къща в гората,със дървени стълбички отвън,огромна библиотека и кабинет,пълен с разни музейни експонати и исторически документи..и в кабинета ще е камината,а точно срещу нея бюрото и ще си пиша книгите докато слушам пращенето на дървата в огъня..
ще си имам руски джип и ще ходя веднъж седмично до магазина в близкия град/село,ще се запасявам с храна,пиене и цигари и ще си живуркам съвсем,съвсем сама.
всъщност точно това искам^
Ще пишеш... в тийнпроблем.Първоначално написано от guinessgirl
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
ама ти не ми ли вярваш?Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
оо,ще видиш,нещо голямо ще излезе от мен,няма цял живот да съм провал!!!
![]()
ебаси откровенията
фенек бяха много крехки същества май...лесно мрат![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
и аз искам да живея много.... въпреки че ще е гадно, ако всичките ми приятели измрат и остана само аз.. много ми се пътува насам- натам по целия свят. ей това ми се прави...... ще пътувам супермного и щ се запознавам с много хора... така като умра ще има със сигурност кой да ме помни поне за известно време...
[Love, Honour, Wisdom, Friendship and Smiles] =]
Аз на 45 години отивам да вдигам революция по Африка или Латинска Америка и да мра романтично![]()
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!