Докато все още ми допада това, което виждам срещу себе си в огледалото. Докато все още не съм (или по-точно окончателно не осъзная че съм) изневерил на себе си твърде много, докато не прекаля с компромисите и примирението и докато не усетя колко далеч съм от онова, което... един човек (няма значение кой) би желал да бъда. (Като за начало – трябва да се науча да разбирам себе си по-добре, а това може да отнеме време.) Докато все още има хора зависими от мен и физическото ми съществуване, докато.. удържа на думата си. Или просто докато не се случи.>

И все пак – не, благодаря! Не повече от 50. Независимо от.. всичко останало. Поне така виждам нещата в наст. момент.

А Вие, г-н _Dirus?

Евтаназия – за! Твърдо! И само онези, които не са имали подобен случай на все пак значещ нещо за тях (близък) човек, биха били против. Поне от писалите в тази тема. Мое мнение, може и да греша, но надали. Дано не им се случва също.

P.S.: Относно ‘Червило’ – до неотдавна общувах с подобен човек, доста добре осигурен материално (дори познат на всички ни предполагам, но пояснението няма връзка с темата, затова ще го пропусна), белгиец на 48 – жалка картинка! Но така (погледнат отстрани) и по-отгоре, вероятно е по-трудно за осъзнаване. Нищо де.

*(ех, много въпроси, много нещо) Пренаселването е глобален проблем и не вярвам да бъде открито лесното му разрешение дори до 2050. Независимо wi-fi-a, компютрите и дори автомобилите без контакт с асфалта(още от 50-те-60-те години на XX век за 2000, мога и с линкове). Евентуално някоя друга война (не зад. световна) ще го ограничи за известно време. Ако не друго, то поне за този вид разрешаване на проблема и сега си ги имаме наличните предпоставки без съмнение.

Пишете, не се свенете!^^ Темата е добра, дори след малко повечко мнения би била перфектна за stick.