- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- където е теклa вода пак ще поте4е
според вас това важи ли и за любовта
(ако си оби4ал даден 4овек въпреки вси4ко след време пак може да изпиташ може би не същата любов,но поне познатото привли4ане)
I can't stop myself from loving you <3
Мнения писани на латиница биват директно изтривани!
what3ver
Според мен е много вероятно , но зависи много от отношенията между двамата след края връзката.
Винаги остава чувството - независимо обстоятелствата. Любовта може само да се притъпи, но не може да изчезне !! (разбира се само ако я е имало)![]()
Извод: винаги си носете резервни гащички.
По темата: да, смятам, че това важи много често и в любовта.![]()
Не винаги...
Даже е рядкост![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
..вероятно става въпрос за онзи един път в живота,когато се влюбваш истински и го помниш за цял живот....тогава да!Иначе не!
Това се отнася за чешмата бе брат не за любовта...
а аз си мислих че няма![]()
ДА!В момента съм в такова състояние и се ядосвам,защото момченцето ми се е променило доста и като се понапие ми показва страна,която не ми е много приятна понякога ...![]()
![]()
![]()
![]()
и кадето е влизал *** па ше влиза![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
аз все още изпитвам някакви леки привличания към част от бившите ми гаджета .И май е възможно , но нищо повече
От време на време може и да пробяга някоя мисъл в главата. Аз не изпитвам абсолютно нищо, никакви чувства или емоции - пълна забрава. Но пък мина и много време...
Няма начин. Причини много...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Зависи много от обстоятелствата , при които са се разделили двама души , от самите хора ... от много неща![]()
Случва се и то доста често.
Божееее, колко сте прозрачни. Винаги знам кво ще кажете.
С тая любов, с тия течове...![]()
Стига глупости.
Е оня ден видях един от бившите си. И кво? "Потече" ли вода? Не, не потече.
Въпреки че го обичах бясно, работата мина и замина отдавна.. Само аз ли съм бъгната и не ми се появяват наново чувствата?
Само се поздравихме и безразличието си остана...
И бтв това че винаги се чувстваме малко странно като видим бивш не означава че това чувство е свързано по някъв начин с любовта...
Тва че вие тука у форума сте ебати любовчиите и винаги имате драми с бившите, вече е друга бира
Както каза един по-горе "Тва е за чешмата, не за любовта"... Евала, много точно..
Направо се просирате с оная глупост за ръждата, с "където текло, пак ще тече" ...
Епа стига глупости.
Вкарайте малко реализъм!
пп. Не ми се мисли преди сватбата ако срещна някого, с когото преди ми е "текло" кво ще стане, ахахах.Това е само в случай, че ви е верна поговорката.
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мила, какво да ти кажа - малцинството винаги е виновно, в нашия случай бъгнато.
И аз нямам пеперуди, стоножки и всякакви крилати и многокраки същества в корема ако видя някоя бивша. здрасти-здрасти и толкоз. Ако се отвори приказка - насреща съм. Ама чак да ми се връщат чувства и така нататък..., няма такъв филм.
Та да, май ние сме бъгнатите че живеем един по спокоен и уравновесен живот...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Много относително е...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
на същото мнение съмПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
Където е горял напалм, пак ще гори...
![]()
h4x0r s7r1k3z 4g41n!
Ако са останали някакви чувства, дори и след много дълга раздяла, могат да бъдат възродени при евентуална среща. Но ако всичко е приключило (щото и тва се случва), надали има нещо, което да те тласка към този човек, осбено ако не таиш добри чувства към него.