- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- където е теклa вода пак ще поте4е
Възможно е, да!
това се нарича носталгия![]()
да.... той беше първата ми любов.... зарибявахме се от 5 до 8 клас... след 2 години вече в 10 пак сме заедно.... съдба... и все пак където е текло пак ще потече....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не ги обичам аэ теэи клишета.
Не мисля,че това може да бъде нещо универсално,което да бъде прието эа абсолютна истина.Тъпо е.3ависи от ситуацията.Може и да стане,може и да не стане.Не се осланяйте на такива фраэички,эащото после ще иэживявате нещата по-тежко,като осъэнаете,че просто сте намерили някаква тъпа надежда в това клише и всичко е напраэно..
jghgh, valdesbg, стига бе хора, не сме бъгнати! Просто сме малко по-възрастни и вече сме стъпили на земята. (: Младите още си мислят, че всичко, което 'фърчи, се яде. Всеки трябва да мине по пътя си просто.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
да така е, но какво друго ни остава освен надеждата.... тя умира последна... въпрос на късмет, шанс и интересиПървоначално написано от DontGiveUp
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
"Умния мъж не се жени 2 пъти за една жена!"
An Evil Man
отивам си сипя вода че съм жаден
jghgh най-вече, тя ни е какатаПървоначално написано от what3ver
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Много ясно... аз в момента с1м на с1щото дередже... 6 месеца по - к1сно... водата пак потечеПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Аз съм на мнение, че първата любов остава за цял живот, т.е. към първият човек, когато си обичал винаги ще имаш някакви по-топли чувства и винаги ще ти трепва като го видишПри мен поне е така ...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!