.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Възможно е, да!

това се нарича носталгия

да.... той беше първата ми любов.... зарибявахме се от 5 до 8 клас... след 2 години вече в 10 пак сме заедно.... съдба... и все пак където е текло пак ще потече....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Не ги обичам аэ теэи клишета.
    Не мисля,че това може да бъде нещо универсално,което да бъде прието эа абсолютна истина.Тъпо е.3ависи от ситуацията.Може и да стане,може и да не стане.Не се осланяйте на такива фраэички,эащото после ще иэживявате нещата по-тежко,като осъэнаете,че просто сте намерили някаква тъпа надежда в това клише и всичко е напраэно..

jghgh, valdesbg, стига бе хора, не сме бъгнати! Просто сме малко по-възрастни и вече сме стъпили на земята. (: Младите още си мислят, че всичко, което 'фърчи, се яде. Всеки трябва да мине по пътя си просто.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от DontGiveUp
    Не ги обичам аэ теэи клишета.
    Не мисля,че това може да бъде нещо универсално,което да бъде прието эа абсолютна истина.Тъпо е.3ависи от ситуацията.Може и да стане,може и да не стане.Не се осланяйте на такива фраэички,эащото после ще иэживявате нещата по-тежко,като осъэнаете,че просто сте намерили някаква тъпа надежда в това клише и всичко е напраэно..
    да така е, но какво друго ни остава освен надеждата.... тя умира последна... въпрос на късмет, шанс и интереси
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

"Умния мъж не се жени 2 пъти за една жена!"
    An Evil Man

Град
    Е там...
    отивам си сипя вода че съм жаден

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    jghgh, valdesbg, стига бе хора, не сме бъгнати! Просто сме малко по-възрастни и вече сме стъпили на земята. (: Младите още си мислят, че всичко, което 'фърчи, се яде. Всеки трябва да мине по пътя си просто.
    jghgh най-вече, тя ни е каката

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Зависи.. според мене много рядко може да се случи такова нещо.

Град
    РЮАР

Re: където е теклa вода пак ще поте4е

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    според вас това важи ли и за любовта
    (ако си оби4ал даден 4овек въпреки вси4ко след време пак може да изпиташ може би не същата любов,но поне познатото привли4ане)
    Много ясно... аз в момента с1м на с1щото дередже... 6 месеца по - к1сно... водата пак потече

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз съм на мнение, че първата любов остава за цял живот, т.е. към първият човек, когато си обичал винаги ще имаш някакви по-топли чувства и винаги ще ти трепва като го видиш При мен поне е така ...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си