- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да му пусна ли?
На 17 съм и съм дествена и се чудя да пусна ли на приятеля си?
Заглавията трябва да са описатлени.
hottie
Ако се чувстваш готова, защо не![]()
Come out, come out wherever you are...
Кво ще му пуснеш... чалга рапче нещо у а 3в1 .. куатро .... Абе бате копеле братле... аз ли да знам дали си разгонена ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Много сте лоши тая вечер... ми момичето има колебания
Come out, come out wherever you are...
Пусни му де ..стига го мъчи![]()
недей нема смисъл тва ще те боли ... кървища мървища ще има
не се знае дали няма те заебе после не се тормози радвай се на живота след някоя и друга година по може![]()
![]()
Иска подпис и печат![]()
Разрешаваме ти да му пуснеш не го мъчи вече и той иска да топне чушката![]()
Ако се чусваш готова го направи..! (но щом си пуснала такава тъпа тема (без извинение)и ни питаш нас какво да правиш едва лис и готова за такава крачка!
Изчакаи момента в който си сиг в двама ви .. когато няма да има колебания!Тогава го направи не мисля че сега е момента.
6tom se kolebae6 zna4i ne si gotova![]()
ако мислиш ,че си готова действай ... ама ние неможем да кажем таквоа нещо вместо теб
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
да да да да да пусни му .... пфф абе за чйй уй ти е тая кофа на рамената ? все едно да те питам дали ми се ходи до кенефа или дали ми се пие вода ... щом задаваш такива тъпи въпрсоси значи далеч далеч не си готова за секс ... сигурно до 3-4 дни ще има тема " ми той искаше без презерватив и да свърши в мен ... и аз му позволих . Бремена ли съм ? " супер слаб характер - да питаш непознати, дали да правиш секс с някого .![]()
![]()
![]()
земете се у ръце , щом искаш да го правиш трябва да си сигурна в това , а не да питаш други дали да го правиш ....
защо питаш непознати хора...едва ли някой от тук може да ти каже какво да правиш .не те познаваме,не познаваме приятеля ти,как да ти кажем?ако си отговориш на следващите въпроси ,ще разбереш какво да правиш:
1.наистина ли си готова?
2.защо искаш да го направиш - заради "модата" или обичаш приятеля си?
3.знаеш ли как да се предпазваш и колко важно е това?
е ,отговори си на въпросите и си прецени...но самият факт , че питаш за такова нещо във форум ме навежда на мисълта ,че не си никак готова...![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Офф, аман от такива тъпи теми. Да му пусна ли да не му ли пусна? Ние от къде да знаем? А да ида ли да се изпикая![]()
Много сте зле бе,тея дето питат дали да правят секс с приятеля във форума.Ние ли ще ви решаваме живота,толкова ли си куха/и,че не можете сами да определяте действията си
Еми ако това искаш направи го , Аз съм твърдо ЗА![]()
![]()
![]()
Все пак това си е твой личен избор , не питаи нас за това , ако го искаш и смяташ , че си готова даваи
![]()
Сливката си е твоя... правиш каквото решиш... защо мамка му ти трябват съвети от хора които цееент не им пука?
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
Зависи... при всеки е различно!!!Първоначално написано от ViolentSaint
Колкото до въпроса ти.. наистина ако си готова няма да пускаш такива теми.. но след като питаш > ами ти си на 17...това е нещо нормално. Решението си го вземи сама, поговори си с приятеля си и така... Това което аз бих ти казала е, че ако го направите ще станете много по-близки.Важна е комуникацията в една връзка ,но и физическата близост играе голяма роля! Не мисля ,че има нещо лошо в това да пробваш поне... стига да се предпазвате![]()