.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72

Град
    sliven
    Недеи пази се за сватбата.Мн ясно че ще му пуснеш какви са тия тъпи въпроси
    St.ANGER

Град
    Варна
    Пускай... Иначе ако не пуснеш сега и си останеш девствена до 30 - много лошо...

Голям фен Аватара на nadincety
    Ако искаш и се чувстваш готова давай .. Ако не - не ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от OtrakanaKaka86
    Но от експертното ми мнение ще ти предложа най-напред да го направиш поне с 1-2 други момчета за да си готова и да задоволиш максимално любимия си!
    хахахаха Ще падна...
    (дано си го казала на бъзик,че....мнооо е тежко положението иначе)
    Днешно време..разбиранията за връзка и любов и изобщо... повдига ми се!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Цитирай Първоначално написано от OtrakanaKaka86
    Но от експертното ми мнение ще ти предложа най-напред да го направиш поне с 1-2 други момчета за да си готова и да задоволиш максимално любимия си!
    хахахаха Ще падна...
    (дано си го казала на бъзик,че....мнооо е тежко положението иначе)
    Днешно време..разбиранията за връзка и любов и изобщо... повдига ми се!
    И на мене ми се повдига от монахини ама кво да правим
    Спри да се заяждаш, момче.
    (и от момчета,мязащи на мазни педали ми се драйфа ама ти пак ми се навираш в лицето нали ...кво да праим )

:O da ne si poludqla nema mu puska6
    na men pusni :P

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Да, пусни му, после се гръмни. Офф, ако ще да ме цензурират, заради острия език. Мисля, че със съшщия успех можеш да си подхвърлиш монетка и да си нарочиш ЕЗИ за "да", а ТУРА за " не" и да видиш колко пъти кое ще се падне. Риъли, сексът е приятно и хубаво нещо, верно че от него се хващат болести и се забременява, ама е фън. Пусни му, казвам аз, и без това щом задаваш такъв въпрос нямаш много какво да дадеш отвъд черепната си КУХИНА.
    Е, да, сега ще кажете, че съм голям философ (ако някой чете това, де, аз затова си позволявам и така остро да напсувам тая , авторката) и че мъжа ми не може да си завре пишката в дипломата ми, ама... Мога да ви кажа, че според мен не си я завира и в чуждите работи, точно пък заради дипломата ми Разбирайте го както искате. Ае със здраве. Да почерпиш после.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Hahaha 6tom ve4e se 4ydi6,dali da napravi6 ne6to s gadjeto si ili ne znae6 na kude vurvqt ne6tata. Po princip ako obi4a6 nqkoi pravi6 vsi4ko za nego i toi za teb. Ako po4ne6 da se 4ydi6 "da my pusna li?" , "da my duham li?" i t.n. zna4i ili nego obi4a6 dostatu4no ili ne si gotova. Sama re6i
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Ъъъ...ако искаш му пусни... Ако пък не си готова недей..омг

...

Стига тъпи коментари, пък и вие!
    Момичето пита сериозно, докато се налигавите тя вече ша е взела решението си...
    От моя страна - мога ти кажа - сама реши - не те познаваме, нито приятеля ти... да ли е свестен и така нататък... ...
    Има го и това - дори и да си си решила да не го правиш скоро - може да си промениш мнението относно това - насред натисканията...
    Имай си едно наум и си подготви презервативченца.... ... шоту той можи не се сети и после ша тича по голу дупии до аптеката...

Цитирай Първоначално написано от bebok
    6tom se kolebae6 zna4i ne si gotova
    +1

не стои завинаги монахиня

Град
    раЯ.. (:
    Какво питаш останалите, се1 те знаят на теб кво ти е..зависи как се чувстваш..аз мисля, че си готова..извинявай, но си на 17 за кога го отлагаш..просто няма да сгрешиш..най-много след време да се ядосваш, че 1вия път ти е било с този определен човек, ще го разбереш след като го направите и ще те е яд, че не си опитала по-рано
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Град
    sofiq
    изобщо не се чуди а му пускай колкото по рано започнеш да се е..ш толкова повече ще се наслаждаваш на секса а тъка или иначе след първия път ще станеш к....чка.забавкявай се

според мен не му пускай
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Пускай иначе ще зареже

[quote="ViolentSaint"]недей нема смисъл тва ще те боли ... кървища мървища ще има
    не се знае дали няма те заебе после не се тормози радвай се на живота след някоя и друга година по може [/quo

баце то ако е така .. никой няя да прави секс по твойто мислене..
    aIDe sQ i PodPIs.. PffF

[quote="ViolentSaint"]недей нема смисъл тва ще те боли ... кървища мървища ще има
    не се знае дали няма те заебе после не се тормози радвай се на живота след някоя и друга година по може [/quo

баце то ако е така .. никой няя да прави секс по твойто мислене..
    aIDe sQ i PodPIs.. PffF

suglasna s edno ot mneniqta 4e ako be6e gotova nqma6e da pita6 nas napravo 6te6e da go napravi6
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Цитирай Първоначално написано от NastyGirl3597
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    6tom se kolebae6 zna4i ne si gotova
    +1
    +2

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Кво ще му пуснеш... чалга рапче нещо у а 3в1 .. куатро .... Абе бате копеле братле... аз ли да знам дали си разгонена ....
    +1

Re: Да му пусна ли?

Цитирай Първоначално написано от daniela777
    На 17 съм и съм дествена и се чудя да пусна ли на приятеля си?

Заглавията трябва да са описатлени.
    hottie
    хахаха и кво като събереш повече отговори да ще се изчукаш или повече не ще ставаш мунахиня
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си