- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някой пробвал ли е това? Аз съм удивена...
Калпазанке говоря каквото ми каза майка ми, която е чела книгата, и се е ровила из форуми и т.н.! Няма нужда да обиждаш! Пфф елементарно момиченце!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Всичко друго , абсолютно всичко само не и тази диета. Познавам 6 човека правили тази диета и при всички се появиха странични НЕЖЕЛАНИ ефекти - КОСОПАД , нередовен стомах , проблеми в бъбреците и ЙО-ЙО ефект , въпреки , че си спазваха всяка седмица 1 ден - четвъртък отново да спазват правилата на Дюкан. Две от тях отново са на Дюкан за втори път.. Без коментар.
Да подчертая , че от 6-тимата ми познати - един е на 45 години , един на 35 , един на 22 , един на 20 и две по на 15.
Envoi moi ! ;]
Елементарна ще казваш на майка ти! А за това, че съм момиченце, ще те черпя. И още нещо, елементарно момиченце- скрий се ти и майка ти с вашето ровене в интернет и вземи прочети някой друг учебник по темата за обмяната, за да не ревете някой ден защо имате подагра или защо сте контингент на отделението по хемодиализа!!!!!!! Не че колегите няма да ви се зарадват /все пак и те семейства хранят/, но по-добре е да не се стига до там.Първоначално написано от CaribbeanGirl
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^ Няма нужда да се заяждаш!!! Писала съм по-нагоре, че казвам каквото са ми казали, а ти пак продължаваш да се заяждаш! Мислех, че всеки може да каже каквото иска, ама явно не е така...
И не е нужно да обиждаш майка ми, защото всеки може да дрънка празни приказки без да знае за кого точно говори! А и не мисля, че ще ти е много приятно ако аз започна да говоря за твоята майка, или се бъркам ?!?!?!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Не се заяждам- нарече ме глупаво момиченце и те поставих на място. Това, че обиждаш непознати и тона, с който го правиш, говори достатъчно за теб.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не съм чувала за тази книга но аз живея в САЩ от доста време обаче като прочетох за какво става въпрос ми прилича много на Аткинс
+ 1 и аз имах проблеми от тази диетаПървоначално написано от Mihailova
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Нищо лично като те гледам колко слаба... че и още да отслабнешПървоначално написано от sexita
малко страно ми се струва
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!