.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Град
    Казанлък
    Калпазанке говоря каквото ми каза майка ми, която е чела книгата, и се е ровила из форуми и т.н.! Няма нужда да обиждаш! Пфф елементарно момиченце!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Град
    Варна
    Всичко друго , абсолютно всичко само не и тази диета. Познавам 6 човека правили тази диета и при всички се появиха странични НЕЖЕЛАНИ ефекти - КОСОПАД , нередовен стомах , проблеми в бъбреците и ЙО-ЙО ефект , въпреки , че си спазваха всяка седмица 1 ден - четвъртък отново да спазват правилата на Дюкан. Две от тях отново са на Дюкан за втори път.. Без коментар.
    Да подчертая , че от 6-тимата ми познати - един е на 45 години , един на 35 , един на 22 , един на 20 и две по на 15.
    Envoi moi ! ;]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от CaribbeanGirl
    Калпазанке говоря каквото ми каза майка ми, която е чела книгата, и се е ровила из форуми и т.н.! Няма нужда да обиждаш! Пфф елементарно момиченце!
    Елементарна ще казваш на майка ти! А за това, че съм момиченце, ще те черпя. И още нещо, елементарно момиченце- скрий се ти и майка ти с вашето ровене в интернет и вземи прочети някой друг учебник по темата за обмяната, за да не ревете някой ден защо имате подагра или защо сте контингент на отделението по хемодиализа!!!!!!! Не че колегите няма да ви се зарадват /все пак и те семейства хранят/, но по-добре е да не се стига до там.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Казанлък
    ^ Няма нужда да се заяждаш!!! Писала съм по-нагоре, че казвам каквото са ми казали, а ти пак продължаваш да се заяждаш! Мислех, че всеки може да каже каквото иска, ама явно не е така...

И не е нужно да обиждаш майка ми, защото всеки може да дрънка празни приказки без да знае за кого точно говори! А и не мисля, че ще ти е много приятно ако аз започна да говоря за твоята майка, или се бъркам ?!?!?!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не се заяждам- нарече ме глупаво момиченце и те поставих на място. Това, че обиждаш непознати и тона, с който го правиш, говори достатъчно за теб.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Всичко друго , абсолютно всичко само не и тази диета. Познавам 6 човека правили тази диета и при всички се появиха странични НЕЖЕЛАНИ ефекти - КОСОПАД , нередовен стомах , проблеми в бъбреците и ЙО-ЙО ефект , въпреки , че си спазваха всяка седмица 1 ден - четвъртък отново да спазват правилата на Дюкан. Две от тях отново са на Дюкан за втори път.. Без коментар.
    Да подчертая , че от 6-тимата ми познати - един е на 45 години , един на 35 , един на 22 , един на 20 и две по на 15.
    !

Не съм чувала за тази книга но аз живея в САЩ от доста време обаче като прочетох за какво става въпрос ми прилича много на Аткинс

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    + 1 и аз имах проблеми от тази диета
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Re: Някой пробвал ли е това? Аз съм удивена...

Цитирай Първоначално написано от sexita
    http://www.book.store.bg/c/p-p/m-469...er-diukan.html

Вижте коментарите под книгата само...поразпитах приятели и се оказа, че много мои близки я имат и са адски доволни. Не чух негативен коментар и всички са свалили по 10-20 килограма...
    На мен ми трябва малко за вталяване, но си я поръчах и аз от сайта

Днес или утре ще ми дойде книжката, но искам да питам някой от тук опитвал ли я е?
    Нищо лично като те гледам колко слаба... че и още да отслабнеш малко страно ми се струва
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Има огромна тема за диетата на Пиер Дюкан. Ориентирайте се натам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си