.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Как се разбира, че това е краят ?!

С някой си от много време ... в началото е било страхотно правели сте всичко един за друг зарязвали сте всичко ... но колкото повече време оставате заедно малко по малко всичко друго става по важно от така обичаната половинка и това създава мнооооооого проблеми . И както до преди сте правели всичко един за друг така сега вече няма ден в който да не сте се скарали , въпреки че още имате чувства един към друг . Смятате ли , че нещата могат да се оправят ?! Или това просто е краят защото ще става по зле ?!

Всичко е поправимо...поговорете и спрете да правите същите грешки както преди...а и във всяка връзка има момент на проблеми и неразбирателство.Ако любовта е силна тя ще се справи и с това :P
    I can remember,when we first met-all the promises you gave me...It was the perfect kiss that i could not resist...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Това става, когато си омръзнете :С Не зная, оправия има ли, при мен като се стигне до тази фаза определено всичко свършва.Щом не искаш да свърши, бори се за това.Поговорете си и разберете къде е проблема.Правете повече неща заедно, разнообразявайте, ходете в друго кафе от това, което сте винаги, посетете други паркчета, отидете на кино, на басейн, разнообразието може да върне живот на връзката ви

Аз съм в същото положение и вече съм сигурен че всичко хубаво на тоя свят си има своя край.Виждал съм как 4 годишна връзка се разпада за 2 дни а сега виждам как и моята върви към своя край и въпреки това правя всичко по силите си да не се случи.Съветвам те да направиш същото за да може ако се разделите да не си повтаряш че е можело да направиш нещо а не си го направил.

Град
    София
    Това е нормално. Не се шашкайте, а поговорете, преосмислете нещата, преоценете връзката си. Обикновено това не е началото на края, а края на началото

Тук има един проблем ... аз мога да направя какво ли не ... говорим защото сме така от 2-3 месеца . Той иска своята свобода да прави всичко друго и ние да се видим 1 път на седмица и никакви други контакти а аз прези свободното си време да седя вързана вкъщи защото повечето ми приятели са момчета . Така де вдигнах бунт когато той излезе и аз излезнах с един приятел и го прие лесно . Имах имен ден вчера не направи нищо за мен няма и да направи ... да не говорим че заради него съм на съвет ама не му пука много . Въпроса е че аз мога да преглътна всичко да простя ама той е отписал всичко , но казва че много ме обичал !Май това е краят

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    Въпроса е че аз мога да преглътна всичко да простя ама той е отписал всичко , но казва че много ме обичал !Май това е краят
    Баш тук е и отговора на твоя въпрос. Това не е любов. Просто ти замазва очите.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Въпроса е че аз мога да преглътна всичко да простя ама той е отписал всичко , но казва че много ме обичал !Май това е краят
    Баш тук е и отговора на твоя въпрос. Това не е любов. Просто ти замазва очите.
    Съгласна съм ... Ако обаче не искаш всичко да свършва така, поговорете и както казаха по-горе не повтаряйте същите грешки от преди, ако нищо не се получи и след разговора, явно това наистина е Края.....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    София
    Тук има един проблем ... аз мога да направя какво ли не ... говорим защото сме така от 2-3 месеца . Той иска своята свобода да прави всичко друго и ние да се видим 1 път на седмица и никакви други контакти а аз прези свободното си време да седя вързана вкъщи защото повечето ми приятели са момчета . Така де вдигнах бунт когато той излезе и аз излезнах с един приятел и го прие лесно . Имах имен ден вчера не направи нищо за мен няма и да направи ... да не говорим че заради него съм на съвет ама не му пука много . Въпроса е че аз мога да преглътна всичко да простя ама той е отписал всичко , но казва че много ме обичал !Май това е краят
    Мдааа, май той не знае какво иска, но ти определено не си от "нещата", които иска. По-добре сложи край веднага - ще се мъчиш известно време, но си спестяваш агонията.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Zavisi ot horata... ako se postaraqt i napravqt vsichko vuzmojno moje i da stane...

макар да ми се скъса сърцето , го зарязах днес ! Все пак ако наистина ме обича в което вярвам и успее да си преглътне гордостта и тъпото самочувствие ще ме потърси за което се съмнявам . Но все пак мерси на всички

Супер фен
    нещата могат да се оправят стига и двамата да го искате.Говорете и си изяснете нещата,които стават.дано се оправите и нещатада потръгнат както преди

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Караниците постоянно са признак, че нещата не вървят както трябва. Понякога това значи, че краят наближава, но понякога се намира решение и всичко се оправя. Зависи от много неща... като най-вече от това какво поражда караниците? Дали е неразбирателство, различни мнения или... омръзване и еднообразие?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

скъсах го преди няколко часа защото реших че вече няма смисъл да си говорим, а вече започнах да съжалявам и толкова много искам да го чуя

Град
    Сливен/София
    скъсах го преди няколко часа защото реших че вече няма смисъл да си говорим, а вече започнах да съжалявам и толкова много искам да го чуя
    Не се унижавай, бъди силно момиче

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    ..nedei da mu zvani6 ili tursish..pone shte razberesh dali go interesuvash vuobshte..ako te potursi moje da se opravqt ne6tata.....

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    няма ама няколко дни явно ще го ударя на голям рев ... 1 година бяхме заедно не ми е лесно

Миличка и аз бях в подобно положение...не се разбирахме, карахме се мн често, аз не бях доволна от нещата които правеше (може и да не съм била права нз) и накрая реших да скъсам с него...това стана преди 3 седмици и нещо, но още ми е мн мъчно и искам да му кажа че го обичам и искам да съм с него...говорихме и той ми каза че винаги правил първата крачка и сега няма да я направи въпртеки че ме обича и реве за мен ... но и двамата сме мн горди, аз също няма да я направя тъпо е защото се обичаме но... сега срещнах момче което мн хлътна по мен и дори прави планове за нас но аз не мога да го забравя толкова скоро..и нз какво да правя....таа саветвам те да не го търсиш, ще ти липсва мн но ако наистина те обича както казва ще те потърси Успехчета от мен
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Кви са тия истории ако та обича ща потърси...
    Ами и той може да си каже същото...и накрая кво става...
    Моя съвет е да премислиш нещата сериозно,и ако смяташ,че си заслужават,да го потърсиш...
    Но ако смяташ,че връзката ви е изчерпана,просто ще е по-добре без него..

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    няма ама няколко дни явно ще го ударя на голям рев ... 1 година бяхме заедно не ми е лесно
    Поплачи се, няма нищо лошо в това, щом ти олеква

Град
    Е там...
    когато накрая пише "the end"

кво да ти кажа... и аз бях така до преди 2 дена.. преди всичко да свърши .С моя приятел бяхме точно като вас и накрая просто аз не издържах и сложих край.Сега когато и ти си направила като мен просто трябва да се опиташ да го забравиш..излизай с приятели,ходи на кафета с други момчета.. и накрая ще го забравиш.Аз така правя,по цял ден не съм си в къщи,щото ако остана тук ша почнат депресии и простотии..така че се опитай да го забравиш

не е дошъл края докато сам не повярваш в него,защото може мн пъти да казваш до тук бах,но да виждаш,че другия го боли.Ако обичаш някого се стараеш да нараняваш себе си вместо него

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    не е дошъл края докато сам не повярваш в него,защото може мн пъти да казваш до тук бах,но да виждаш,че другия го боли.Ако обичаш някого се стараеш да нараняваш себе си вместо него
    ами значи съм направила точно това той си поиска свободата и аз му я дадох въпреки че ми се къса сърцето .Поне сега няма да го задушавам и да му преча.

Просто спрете да си го изкарвате един на друг или когато го прави единия, другия трябва да трае и да го чака да се успокои.
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си