.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Повече от фен
    ...минавате на фаза "отворена"връзка...

ТОВА Е КРАЯТТТТ

аз вярвам, че може да се изгладят тези непрестанни караници в една връзка.... но щом си решила, че не можеш повече и това е правилното и единствено решение на проблема аз ще ти кажа просто да не съжаляваш.... станалото станало... отвори нова страница
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Е както казват и другите.Почакай известно време,поговерете после...и ако нещата не вървят на към по-добро то тогава се примири.Тепърва живота и разочарованията от други връзки и момчета ти предстоят.След време сигурно това ще е нищо пред другите проблеми.И все пак всяко хубаво нещо има своя край.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз съм била в такава ситуация и не - нещата не се оправиха. Просто се разделихме въпреки че имахме чувства Когато си доста време с някой и понякога се получава така, че тръпката изчезва и някак си този човек почва да те дразни дори с дишането си... И след като се караш с него всеки ден за щяло и нещяло ти се изнервяш, писва ти и идва момент в който с поредната караница за дреболия чашата прелива и слагаш чертата... Възможно е след това нещата да се оправят, но стига и двамата да го искате и да сте готови на промяна...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си