- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училище и интереси :)
Обичате ли училището? -> Не, умирам от скука...
Върви ли ви? -> Да, успехът ми е над 5,50.
В кое училище учите? В какъв профил/специалност/ сте? -> Гимназия с преподаване на чужди езици, паралелка с изучаване на английски и френски език.
Кои са ви любимите науки? -> Английския най-ми върви.
Какви са ви интересите и насоките в бъдеще/каква професия сте си избрали? -> Психология.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
не е важно
смятам да ставам наемен снайперист
Обичате ли училището? ->дам и винаги съм го обичала...
Върви ли ви? -да имам изключително голям късмет...не уча много но за сметка на тва запомням много бързо
В кое училище учите? В какъв профил/специалност/ сте? --ВТГ [Варненска търговска гимназия] - икономическа информатика англ. и немски език...8 клас
Кои са ви любимите науки? -история,география химия и разбира се ФВС
Какви са ви интересите и насоките в бъдеще/каква професия сте си избрали? незнам...много неща ми се отдават и не мога да преценя![]()
Обичате ли училището? - Тук в Белгия да.Приятно е.В смисъл по-добре на даскало, защото няма къде да се луташ цял ден.В България не ми се ходише грам.
Върви ли ви? - Тук ми върви повече от колкото в България колкото и да е странно, защото все пак го уча на съвсем нов език.
В кое училище учите? В какъв профил/специалност/ сте? - В Handelsschool. Уча търговия.
Кои са ви любимите науки? - Честно казано нямам)))) Мисля ,че нидерландски, и в България съм била фенка на българския и литературата най-вече.Другото, което ми харесва е счетоводството
![]()
Какви са ви интересите и насоките в бъдеще/каква професия сте си избрали? - Още не съм сигурна.За сега ще си уча и занапред търговия.Мисля да ставам счетоводител.Ако завърша това училище получавам така и така документ и мога да започна веднага работа като счетоводител.Но смятам да отида след това в университет и да уча още нещо.Добре е, когато имаш повече възможности от една.И отделно след като всичко това свърши ако работното ми време е такова, че ще имам време след 6 часа след обед, смятам да ходя на курс за фризьорство, защото това винаги ми е било мания =)) И така.Доста са ми е висока летвата, но . .с учене ще го постигна =)
Да го обичам чак не :Д харесва ми,забавно е,в някои от часовете ми е инт.Уча в ''Св.Георги Победоносец'',специалност ветеринарна медицина и да си призная хич не ми харесва.Върви г/д,не мога да се оплача.Любими науки астрономия,археология,антр опология.Мисля да следвам египтология по това съм запалена най-много : ))..
[quote="clever"]Здравейте, скъпи съфорумици!
Обичате ли училището?
Върви ли ви?
В кое училище учите? В какъв профил/специалност/ сте?
Кои са ви любимите науки?
Какви са ви интересите и насоките в бъдеще/каква професия сте си избрали?
1. Да по - интересно ми е в училище отколкото да стоя по цял ден в къщи.
2.Да г/д не мога да се оплача![]()
3.В профилирана паралелка: Предприемачество и бизнес
4.Обичам Биологията, Химията и Английският, макар че с химията имам малко проблеми, но все пак я обичам.
5.Мисля да се занимавам с медицина. Колебая се между зъболекар ортодонт или лекар.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Обичате ли училището? - до някъде да ..
Върви ли ви? -да даже мисля че поумнявам![]()
В кое училище учите? В какъв профил/специалност/ сте? - ПГТК СОФИЯ а специалноста ми е супер яка защото от догодина ще имам много интересни предмети " телекомуникационни системи с англ."
Кои са ви любимите науки? - ами мисля че биологията , математика .. и до някаква степен езиците
Какви са ви интересите и насоките в бъдеще/каква професия сте си избрали? - Ами аз попринцип предпочитам да мисля за близкото бъдеще отколкото далечното .. но за сега съм се насочила към езици и математика .. мисля да остана и до 13 клас в моето училище защото е практика.. а колкото до професия .. попринцип като изляза от моето училище съм с професия но не мисля че ще е постатъчно само средно образование , а може и да си избера друга професия.. Все пак има много време до тогава още съм 8 клас![]()
1.Обичам го , уча в него от 8 години и ми е станало, като втори роден дом.Първоначално написано от clever
2. Върви, ако аз го подкарам![]()
3. 8 СОУПЧЕ "Александър Сергеевич Пушкин"
Профила ми е с усилено изучаване на английски , руски и френски език.
4. Математиката и езиците. За жалост по математика не попаднах на свестен преподавател, което малко или много .. ми уби желанието..
5. Всеки знае своите плюсове и минуси, аз за работа, като администратор - независимо къде .. Направо да си го кажа - не става да имам началник. Не и пряк. Каквато и бъдеща професия да си избера , то тя ще бъде на ръководен пост .. В последно време съм се засилила към политиката. Ще видим .. някой трябва да я спасява тази държава.
Envoi moi ! ;]
Здравейте, скъпи съфорумици!
Обичате ли училището? Не
Върви ли ви? Досега на изпит не съм бил.
В кое училище учите? В какъв профил/специалност/ сте? ПГИТ "проф. д-р Асен Златаров".Производство на кулинарни изделия и напитки-професия готвач.
Кои са ви любимите науки? История
Какви са ви интересите и насоките в бъдеще/каква професия сте си избрали? Готвач
Обичате ли училището? - Да си кажа честно обожавам го...класа ми е най-великия и просто е удоволствие да седя по цял ден с тях!![]()
Върви ли ви? - Ами може да се каже, че върви успеха ми е над 5, но не мисля, че оценките определят това как се справяш...
В кое училище учите? В какъв профил/специалност/ сте? - МГ "К. Величков", гр. Пазарджик...Профил информационни технологии, англииски и математика![]()
Кои са ви любимите науки? - География, физика, математика и изобразителното ако се брои за наука!![]()
Какви са ви интересите и насоките в бъдеще/каква професия сте си избрали? - Интересите ми са ужасно много, но съм си избрала в бъдещето да се занимавам с фотография![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Обичате ли училището? Да,там се срещам с приятели и си прекарваме супер яко.Времето минава по-бързо ако не си мислиш за гадните уроци и задачи.
Върви ли ви? Ами може да се каже.Не съм кой знае колко добра,но се оправям някак си.
В кое училище учите? В какъв профил/специалност/ сте? Ами СОУ Гео Милев Варна.
Кои са ви любимите науки? Физика,Български и История
Какви са ви интересите и насоките в бъдеще/каква професия сте си избрали? Още не съм мислила за това. 7 клас съм и зависи в каква гимназия ще вляза и как ще се стекат нещата.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
аууууууу училището в Торонто хиич не ми харесва! ужасно е!! хD учителите са някакви супер стискливи като става въпрос за оценки, особено по науки от сорта на история или география .. винаги имат причина да ти кажат защо ти не заслужаваш 100% хD това много ме дразни !! ... бърка ми в нервите нз.. но като изключим това.. да, не е лошо, не те изпитват пред дъската и контролните са що годе лесни за да нямаш нужда от пищови и тем подобни.. иначе любимите ми предмети са история, закон, икономика, предмета които взимам които те учи да боравиш с photoshop.... хD, информатика не е лошо въпреки че се занимаваме с кодове и пишем програми, интересно е и никога не съм го правила предиа за вбъдеще съм се ориентирала към този тип наука .. ;] без значение каква просто да е свързана с история или закон, даже икономика предполагам няма да е зле
![]()
-Здравейте, скъпи съфорумици! Амии,здрастии Емчее![]()
-Обичате ли училището? Ти как мислиш![]()
-Върви ли ви? Определено![]()
-В кое училище учите? В какъв профил/специалност/ сте? 2АЕГ -Специалност..? Хмм.. английски ?![]()
-Кои са ви любимите науки? Биология,математика и английски
-Какви са ви интересите и насоките в бъдеще/каква професия сте си избрали? Смятам да следвам право или да стана пластичен хирург![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
Обичате ли училището? - да
Върви ли ви? - горе долу
В кое училище учите? В какъв профил/специалност/ сте? няма значение xD
Кои са ви любимите науки? някога бяха точните науки...но
Какви са ви интересите и насоките в бъдеще/каква професия сте си избрали? зидаромазач
хехербъдещ колегаПървоначално написано от clever
аз също искам да следвам медицина и по-точно стоматология..обожавам биологията,математиката,се га напоследък и химията не е зле
иначе в даскало всичко е ок може да се постегна тея 2 месеца та да завърша с 6,00 амаа ще се види
![]()
Обичате ли училището? -Нееее, мразя гооо![]()
Върви ли ви? -Горе-доло
В кое училище учите? В какъв профил/специалност/ сте? -Промишлена електроника
Кои са ви любимите науки? -Английски език
Какви са ви интересите и насоките в бъдеще/каква професия сте си избрали? -Ммм незнам още...