.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

салицилов спирт и розова вода

знам че има подобна тема но аз искам само да попитам дали мога да си почистя лицето с розова вода и след това с сал. спирт за почистване на пъпки или обратно?

Супер фен Аватара на galu6a
    защо не ама спирта само на пъпките ,защотот ще си изгориш лицето
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    защо не ама спирта само на пъпките ,защотот ще си изгориш лицето
    да

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    За какво ти е и спирт??? От прекалено третиране можеш да си развалиш кожата! Розовата вода почиства достатъчно, а и няма опасност да ти навреди.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

внимавай много със спирта ако имаш по нежна кожа.... мойта е такава и от спирта лицето ми беше станало буквално на рани по добре отиди при професионалист който да ти препоръча нещо качествено не рискувай със спирта по добре

Град
    The Paradise
    никога няма да се научите, че СПИРТА НЕ Е ЗА ЛИЦЕ!
    Good girl gone bad

Розовата вода е достатъчна и може да я ползваш всеки ден.
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

ваобщте не г слушай че щте си изгориш кожата на лицето аз редовно си полазвам спирта и розовота вода и ми помога много и нанасям обилно лицето и от спирта и от розовата вода

Фен
    Град
    под масата ;)
    Аз спирт не смея да слагам по много, нито пък често. Мажа се със салицилов 2 % може би по 1-2 пъти в седмицата и то само за по-хубаво почистване на лицето, просто го забърсвам с него. За розовата вода не знам (не съм ползвала), но определено ползвай и някакъв крем, за да не се изсуши кожата много.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Силициловия спирт 1% е за акне, 2% е силен, не мога да разбера какви са тея фармацевти в аптеките, дето си купувате спирта. И силициловия спирт 1% въобще не причинява рани или някакви подобни щуротии, аз си ползвам такъв от дооооста дълго време, и при положение че кожата ми се води чувствителна нямам никакви проблеми, даже бих казала че той е едно от малкото неща, които наистина почистват кожата ми.

В моят препарат за измиване на лице дето е за акне има 2% силицилова киселина, пише го в съдържанието.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си