- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване на горната устна
Здравейте!![]()
Значи.. преди малко си махнах мъха над горната устна с лентички на Strep май бяха и сега имам няколко въпроса.![]()
1. След колко време горе долу ще трябва отново да го махна?
2. За да го хване лентичката, не трябва ли да е пораснал малко?А как ще стоя с набол мустак?
![]()
3. Когато започне да избива стои ли черно все едно си се избръснал?![]()
4. С какво да махна останалото лепило по устната ми и какво да правя със зачервеното място и пъпчиците?![]()
П.П. Боли ужасно и пари..![]()
Първоначално написано от p0iSsOonN
1. зависи колко бързо ти расте косама
2. за да ги хване просто трябва да има някакво косъмче то иначуе за какво да ги махаш
3. групости как ще е като брада все едно като се упилираш каак ти излизат коскъмчетат пак меке и нормални
4. попринцип аз използвам Вийт и та ми дават едни кърпички ,но ако нямаш с малко кречче нещо мазно ,но в никакъв случай вода или такива му работи![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ползвай обратната страна на лентичката, за да го махнеш..
Може също да го намажеш със зехтин/олио
Червеното ще се махна скоро, но пъпчиците ще останат още
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
Първоначално написано от galu6a
Благодаря!На мен ми дадоха само една кърпичка, а аз си взех 4 лентички.
А щом стана и с крем - няма проблем.
![]()
А да те питам нещо. Махнах си го в една приятелка и за да мога да се прибера си сложих фон дьо тен и пудра на червеното.Дали пречи нещо на порите или незнам и аз..?
![]()
Първоначално написано от Balooon
Благодаря и на теб!![]()
То е една лентичка, която се разделя на две и стават двечки, но на обратната страна е само найлон или незнам как му се казва, та с него сигурно няма да стане, защото не е мазно.Но щом може и с крем - ок.
![]()
Пъпчиците не ме притесняват толкова. Само зачервеното, че да мога да отида утре на училище.![]()
Na vseki 24 4asa 6te ti raste 4etina, tvarda i 4erna. Badi podgotvena moeto momi4e. Priemi parvite radosti ot jivota, ti si ve4e jena s mustak. ...
Ne e lo6o da pomisli6 i za bradi4kata. Uspeh, mila. Samobrasna4kata e po-sigurna.
debelanata shishkolanata
Първоначално написано от p0iSsOonN
не няма да ти попречи може да сложиш малко лед да мине червеното ,но то ще падне до 30 мин![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от galu6a
Правих си студен компрес вчера, но червеното не се махна и за да мога да отида на училище сутринта се намацах с фон дьо тен и пудра, но пак малко си личеше..Надявам се до утре вече да изчезне, че да не се налага пак да се мацам..
![]()
искам и аз да питам може ли да се купят по отделно лентички смисъл само 2 лентички да си взема, че и аз треа си ги махам и колко пари е и как да обясня на продавачката
И пречи ли сега ако си ги махна с лентички и после като пораснат малко косъмчетата да ги дърпам с пинсета
П.С. сру на авторката че използвам нейната тема, но за да не правя нова...дано да не се сърди![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Казваш че искаш лентички за обезкосмяване за лице/мустачки.Първоначално написано от girl4eety
Може да си купиш и само 1 лентичка, може и цяла кутиика. Лентичките за мустачки са около 1 лв, а големите около 1.50.
Оле моля ви дайте ми някакъв съвет!![]()
Когато си ги махах на места изби малко кръв. Минаха 2 дни и вече е станало нещо като коричка на рана ужасно боли и не се прикрива с фон дьо тена и пудрата. Когато съм си вкъщи го мажа с крем, но на училище трябва да се мацам с гримила, които изобщо не го прикриват..![]()
![]()
Махаш си косъмчетата над горната устна с крем !?!?!??!?!?![]()
![]()
![]()
Envoi moi ! ;]
За пъпчици не ме учудва , но това да използваш такъв крем е развносилно на бръснене ... По същия начин влияе на косъмчетата ..
Envoi moi ! ;]
искам да ви питам ако си махнеш косъмчетата над горната устна с епилатор ще станат ли по-големи и по-дебели
Първоначално написано от radiss
![]()
![]()
всеки ден нещо ново...
оффф яяя някой да те е карал да отговаряш кат нещеш недей![]()
![]()
лентичките на вийт са много по - добри взимай си от тях ... в началото и аз бях така , много ми се зачервяваше кожата , но след 3-4 път вече не беше така , зачервява се за мъничко и после се оправя
много ама наистиина много мерси![]()
![]()
![]()
на всички
![]()
![]()
![]()